źródło: http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2016/10/18/58051c31468aebe0258b4615.htmlKrajowe Policja aresztowała trzy sympatyków Legii Warszawa za niszczy dziś rano w barze w Madrycie, gdzie próbował ukraść kasę, telefon komórkowy i napadł dwa camareras.Según Efe zgłaszane źródeł badawczych aresztowanych są oskarżeni o zakłócanie porządku publicznego, szkody i napaść dwie kobiety w barze ulicy dzielnicy Illescas Latina stolicy.
Incydent miał miejsce na krótko przed czwarta, gdy trzej mężczyźni -polacos 31, 33 i 34 lat od dawna pije alkohol w barze i zaczął drażnić i obrażać innych klientów i kelnerki. W pewnym momencie próbowali obrabować kasę i wstawienie pracownika, rzucił obiekt. Potem wzięli jego telefon do innego kelnerka, która, próbując odzyskać, otrzymał strzał głową i odwrócił policji herida.Cuando przybył przystąpił do aresztowania trzech brutalnych mężczyzn i interweniował mobile je skradziono, zgodnie fuentes.Sin przybycia Controlla niekontrolowane 300 Ultras Legia (Polacy) są punktowe 4000 niepokoje wśród sił bezpieczeństwa w stolicy Hiszpanii z silnego gwałtownej natury i historii spływu w ostatnich latach doprowadziły do zamknięcia UEFA stadion , Ani polska policja, ani Legia potwierdziły przybycie ultra "Teddy Boys 99" z ich przywódcą "Staruch" dla fanów cabeza.Los Legii, najspokojniejszej i miłośników piłki nożnej będzie miało miejsce spotkań Ave. Brazylia. Podczas gwałtownej nic nie wiadomo o ich przybyciu lub ich obecności lub nieobecności na Santiago Bernabeu. Te, jak wykazano w innych stron, są w stanie wejść w swoje race ciała, aby uniknąć kontroli. Około 2000 żołnierzy weźmie udział w urządzenie zabezpieczające. Delegacja rządu poinformował, że nie będzie więcej niż 700 członków bezpieczeństwa członków blancaEl Real Madryt ruchomej jednostki straży interwencji policyjnej jednostki kawalerii podglebia (UIP), zajmujące się obsługą psów i agentów Biura Sportu, będzie do podjęcia wszelkich możliwych zapisów do polskich fanów, którzy są bardziej odizolowane od reszty fanów w innych grach. przeszkolone psy będą w zakresie wskazanym dla intimidar.La UEFA mogła "zamknięty" przestrzeń dla kibiców obu drużyn, ale nie znalazł podstaw do karania wszystkich fanów Legii z powodu niepożądanych zachowań mogą prosić ultras.Incluso Madryt zakazane przybycie fanów, jak Paris zrobił z Dinamo Zagrzeb, ale w Nyon polegać na zdolności do stolicy Hiszpanii i Realu Madryt za partia przebiegała płynnie, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz stadion.
W takim wypadku będą zwroty.że legia przegra wszystkie mecze w LM i szkoda by było tracić kasę
Masz mocno bolszewickie zapędy, Adasiu.Dla mnie powinno się dla nich wprowadzić karę przymusowego wojska - jak było kiedyś, a może ta kara była by nagrodą.
Dawno nie widziałem tak żenującego wpisu, osmieszyłes sie gościu totalnie.http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/638949/real-madryt-protestuje-po-chuliganskich-wybrykach-pseudokibicow-z-polski
Przez takie rzeczy i do tego taki rząd opinia o Polsce znowu idzie w świat już nie, że jesteśmy złodziejami jak nam przyczepiono łatkę w latach 80-tych tylko teraz, że jesteśmy bandziorami. Szkoda słów na takie bydło... Na meczu większość Hiszpanów KULTURALNIE dopingowała Real, a to bydło CAŁY MECZ wrzeszczało i przekrzyczało cały stadion. A już ręce mi opadły jak przy 5:1 wielcy "patrioci" odśpiewali hymn ! Oni nawet nie komentowali swoim zachowaniem sytuacji na boisku tylko mimo, że Legia ciągle przegrywała krzyczeli. Zresztą tak jest także u nas. To niepojęte !!! Jak ładnie na Narodowym polscy, PRAWDZIWI kibice dopingują Reprezentację. Można ? - Można. Ja bym po prostu dał im wszystkim zakazy stadionowe. Za każde wykrzyczane słowo: Żyd, k.. i inne przekleństwa momentalnie zakaz stadionowy. Zero tolerancji. Niestety prawda jest taka, że żaden klub w Polsce tego nie zrobi bo by stracił 80% klientów. To trzeba zmienić mentalność pokolenia, co niestety przy takich rządach jak obecnie nie będzie łatwe. Nie można iść kulturalnie z dziećmi na mecz bo takie pijane bydło bluźni i rozrabia. Po prostu tragedia !
Dlaczego mieszasz politykę z tematyką bukmacherską?To trzeba zmienić mentalność pokolenia, co niestety przy takich rządach jak obecnie nie będzie łatwe
Po pierwsze w ogóle nie jestem kibicem, nigdy nie byłem i nie będę, ale jako właśnie obserwator z 2 strony podziwiam kraje gdzie można kulturalnie iść z rodziną na mecz, zresztą ligi na znacznie wyższym poziomie. Takie bydło można jeszcze spotkać na wschodzie, na Bałkanach. Kiedyś było w Anglii i musiało dojść do tragedii żeby państwo się za nich wzięła. Obecnie najsilniejsze ligi na świecie, które powinny być przykładem dla nas czyli: hiszpańska, angielska, włoska, niemiecka mają sto razy wyższą kulturę. I tak - jeśli takie kluby jak Real albo Barcelona słabo grają (bo wynik może być różny, ale liczy się gra !) to są gwizdy, a u nas jak Legia dostawała od BVB baty i grała tragicznie to bydło nic nie zmieniało. Zresztą oni zawsze ryczą tak samo bez względu na to co się dzieje na boisku. Tak - w mojej ocenie prawdziwy kibic to nie wierny fanatyk tylko osoba, która umie swoim zachowaniem tak pochwalić jak i zganić zachowanie piłkarzy. Dzięki tym prawdziwym "patriotom" i "prawdziwym kibicom" klub Legia Warszawa chyba jako jedyny dopłaci do LM, a jeszcze im może grozić wykluczenie.Dawno nie widziałem tak żenującego wpisu, osmieszyłes sie gościu totalnie.
" Na meczu większość Hiszpanów KULTURALNIE dopingowała Real, a to bydło CAŁY MECZ wrzeszczało i przekrzyczało cały stadion. "
Ja nie widzialem ani tym bardziej slyszalem zeby Hiszpanie chociazby przez trzy minuty dopingowali.
" Jak ładnie na Narodowym polscy, PRAWDZIWI kibice dopingują Reprezentację "
Ci prawdziwi kibice co w przerwie zegnali gwizdami reprezentacje w meczu z Armenia ( nie raz przy nie korzystnym wyniku gwizdy) a w drugiej polowie przy 1:1 juz nie dopingowali a obudzili sie dopiero gdy Lewy strzelil gola, to sa prawdziwi kibice według ciebie tak ? A powiedz mi jeszcze jak myslisz gdyby nasi reprezentanci skompromitowali sie na euro dostajac po 4:0 w kazdym meczu w grupie to w meczu z Dania i Armenia ci prawdziwi kibice zapelnili by chociaz pół stadionu ?
" Oni nawet nie komentowali swoim zachowaniem sytuacji na boisku tylko mimo, że Legia ciągle przegrywała krzyczeli "
Ten fragment podsumowuje " prawdziwego kibica " i jego mentalnosc jakim jestes ty. Ty co bys zrobil przy takim wyniku ? Jak " prawdziwy kibic " gwizdy co nie ?
" Niestety prawda jest taka, że żaden klub w Polsce tego nie zrobi bo by stracił 80% klientów "
To jest prawda bo 80% co przychodzi na nasze zalosne spotkania rodzimej ligi to fanatycy, gdyby bylo na odwrót i te 80% stanowilo by " prawdziwych kibiców " takich jak ty to daje gwarancje ze kluby by nie mialy za co oplacac pilkarzy.
Takich " kibiców " jak ty to zapraszam przed TV do Canal + sport ogladac teatry marzen i " dopingowac kultularnie " jak kibice z Hiszpani. ????
Ps. Nie raz kibiców z Polski pokazywali jako wzór dopingu, nie jeden klub chciał by miec taki wrzask na stadionie. Chociaz by Man City i słynne " Let's all do the Poznan ". A że wsród 4tys kibiców znajdzie sie pare osób co szuka mocniejszych wrazen to odrazu wszystkich usunąc. Na imprezach klubowych, discopolowych, metalowych, u Owsiaka nawet na Woodstoku czy tez balu gimanjalnym 3/4 ośob przychodzi sie bawic ale zawsze znajdzie sie ktos kto chce komus dac w pysk. Ale najlepiej wszystkim od razu zakazy dac i " nie bedzie niczego "
Nie wszystkim tylko tym co wyzywają innych od k.., Żydów i robią burdy.. Na imprezach klubowych, discopolowych, metalowych, u Owsiaka nawet na Woodstoku czy tez balu gimanjalnym 3/4 ośob przychodzi sie bawic ale zawsze znajdzie sie ktos kto chce komus dac w pysk. Ale najlepiej wszystkim od razu zakazy dac i " nie bedzie niczego " :wink:
Jezeli nie jestes kibicem to nie wiem po co sie udzielasz jak nie masz o tym pojecia. Teraz pokaze ci kilka przykladow z ostatnich tygodni tego kultularnego dopingu z zachodu od którego powinismy sie uczyc.Po pierwsze w ogóle nie jestem kibicem, nigdy nie byłem i nie będę, ale jako właśnie obserwator z 2 strony podziwiam kraje gdzie można kulturalnie iść z rodziną na mecz, zresztą ligi na znacznie wyższym poziomie. Takie bydło można jeszcze spotkać na wschodzie, na Bałkanach. Kiedyś było w Anglii i musiało dojść do tragedii żeby państwo się za nich wzięła. Obecnie najsilniejsze ligi na świecie, które powinny być przykładem dla nas czyli: hiszpańska, angielska, włoska, niemiecka mają sto razy wyższą kulturę. I tak - jeśli takie kluby jak Real albo Barcelona słabo grają (bo wynik może być różny, ale liczy się gra !) to są gwizdy, a u nas jak Legia dostawała od BVB baty i grała tragicznie to bydło nic nie zmieniało. Zresztą oni zawsze ryczą tak samo bez względu na to co się dzieje na boisku. Tak - w mojej ocenie prawdziwy kibic to nie wierny fanatyk tylko osoba, która umie swoim zachowaniem tak pochwalić jak i zganić zachowanie piłkarzy. Dzięki tym prawdziwym "patriotom" i "prawdziwym kibicom" klub Legia Warszawa chyba jako jedyny dopłaci do LM, a jeszcze im może grozić wykluczenie.
Nie wszystkim tylko tym co wyzywają innych od k.., Żydów i robią burdy.
Biorąc pod uwagę, że w bardzo wielu częściach Europy i nie tylko Europy wyzywanie od żydów oznacza dla kogoś konkretną obelgę i jest to dodatkowo podciągane pod rasizm, dlatego rozumiem że może pojawiać się temat próby ograniczenia tego (sam nie popieram, ale żyjmy w cywilizowanym świecie, stąd rozumiem).Nie wszystkim tylko tym co wyzywają innych od k.., Żydów i robią burdy.
Nie często Ci się to zdarza, ale w tym wypadku dobrze myślisz.Dobrze myślę ?
1. liczba zdobytych punktów w całej rundzie;
2. liczba punktów zdobyta w meczach bezpośrednich;
3. różnica bramek w meczach bezpośrednich;
4. różnica bramek w meczach bezpośrednich – podwójne liczenie bramek zdobytych na wyjeździe;
5. różnica bramek w całej rundzie;
6. liczba zdobytych bramek w całej rundzie;
7. współczynnik drużyny z poprzednich 5 sezonów.