>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Legia Warszawa w Lidze Mistrzów 2016/17 - dyskusja o meczach i całej otoczce

Status
Zamknięty.
flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Zidane nie będzie wystawiał II garnituru na mecz z Legią i nawet pomijam tu fakt samego szacunku dla rywala, meczu przed własną publicznością ale tu nic jeszcze nie jest rozstrzygnięte żeby móc sobie pozwolić na takie zabawy szczególnie że bilans bramkowy może mieć znaczenie.
Co do zachowania bandytów w barwach Legii - nie wierzę, że władze klubu robią wszystko, by wyeliminować ten element. Leśny nie jest od dziś prezesem.Jak wytłumaczyć, że na stadionie znalazło się tyle rac? To niestety bezdyskusyjna wina włodarzy, że ten mecz nie został odpowiednio zabezpieczony.
Co do samej kary liczę że zostanie zmniejszona. Zamknięta zostanie tylko Żyleta. Mecze Realu oglądają kibice na całym świecie. Trochę wstyd że odbędzie się przy pustych trybunach, dobra reklama dla Polski to nie jest.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ja myślę, że akurat w tym meczu Legia będzie bardzo się chciała pokazać. Wiadomo - nawet transfer do Secunda division dla takiego Rado to było by coś. Myślę, że bardzo będą chcieli coś ustrzelić, ale taki odważny nie jestem żeby grać coś w stronę Legii w Madrycie i pewno jakieś handi albo ilość goli pogram. Myślę, że bezpiecznym betem może być pow. 4,5 goli, ale poczekajmy na składy, kontuzje itd.

comendador 428

comendador

Użytkownik
Spokojnie będzie 6:0+ Real takich rywali lubi, oni nie odpuszczają jak BVB czy Sporting cisną do końca, oczywiście najlepiej zaczekać do kilku dni przed, ale jak dla mnie to będzie ostry pogrom. Legia dobrze wypadła na tle Sportingu, który moim zdaniem mocno zlekceważył Legionistów, myśleli sobie, że BVB gładko ich 6:0 ograło, to Legia im się spokojnie podłoży. Sporting wygrał 2:0, z czego była jedna poprzeczka, plus w 2 minucie moim zdaniem powinien być rzut karny, w drugiej połowie też taka sytuacja na styku, gdzie ręką zagrał Kuba Rzeźniczak, a tak jak wspomniałem dla mnie Portugalczycy zagrali bardzo oszczędnie, drugiej połowy to nawet nie idzie skomentować.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Ja myślę, że akurat w tym meczu Legia będzie bardzo się chciała pokazać. Wiadomo - nawet transfer do Secunda division dla takiego Rado to było by coś. Myślę, że bardzo będą chcieli coś ustrzelić, ale taki odważny nie jestem żeby grać coś w stronę Legii w Madrycie i pewno jakieś handi albo ilość goli pogram. Myślę, że bezpiecznym betem może być pow. 4,5 goli, ale poczekajmy na składy, kontuzje itd.
a po co jakis dziadyga do drugiej ligi hiszpanskiej jak tam kluby hoduja MLODYCH zawodnikow by ich tylko sprzedac najlepiej do Anglii?
ma klub placic za jakiegos dziadka i jeszcze zeby blokowal ekspozycyjne miejsce gdzie mozna wstawic jakas szanse na sprzedaz?

comendador 428

comendador

Użytkownik
Fajny kurs na STS, Real strzeli 10 bramek Legii po 2,15. Spokojnie do ogarnięcia moim zdaniem. Real u siebie spokojnie powinien wbić 6+ bramek, i jedyne czego się martwię, to tego wyjazdu bez kibiców. Z Ajaxem w LE, bez kibiców chyba 3:0 się skończyło, więc spokojnie 4:0.

To jest Real. Warto jeszcze zaczekać z graniem, ale niema mowy o składzie B, bo tutaj trzeba zgarnąć ważne 6 punktów, bo drużyna z Madrytu na pewno celuje w pierwsze miejsce. Potem czeka ich jeszcze trudny mecz z BVB u siebie, i z Sportingiem na wyjeździe.

Rok temu Malmo dostało 8:0 u siebie, i na wyjeździe 2:0, dużym plusem jak dla mnie jest to, że Ronaldo ma na razie tylko 2 bramki w LM, więc moim zdaniem będzie chciał nabić sobie kilka bramek ze słabą Legią.

johnq 309

johnq

Użytkownik
Minimum 6:0 powinno być też na Sportingu. Niestety gwiazdy portugalskie po drugiej bramce miały wyjebke na Legie. Druga połowa to szkoda komentować, zawody w chodzonego ze strony Sportingu i właśnie za to życzę im aby Borussia ich zlała. Dla jasności, nic na tym meczu nie utopiłem.
Chłopy będą miały w gaciach za sam fakt grania na Bernabeu (może oprócz Pazdana). Ronaldo nie odpuści napewno, Benzema z Moratą również będą chcieli się pokazać, rywalizują o miejsce i nie ważne, który wyjdzie w pierwszym składzie. James to samo. Bądźmy poważni, obrona Legii to padaka. Jedynie Malarz trzyma poziom.

H 902

hank

Użytkownik
W ogóle nie widzę sensu grania tego betu, taki unibet ma over 4,5 po 1,75 w Madrycie, więc pewnie 4,5 na sam Real zakręci się koło 2,0, a jeśli Real gdzieś będzie siekał do oporu to u siebie.

K 43

krak

Użytkownik
bwin dał no bts po kursie 1,48 to jak dla mnie przesada. Legia oprócz jednej akcji (?) nie zagroziła BVB u siebie. Nie oglądałem meczu ze Sportingiem ale znam wynik. Strzelą w Madrycie? Będzie ciężko. Real w LM nie odpuszcza.

johnq 309

johnq

Użytkownik
Hehe lepszej okazji niż Radovic w Lizbonie już mieć nie będą. To była setka wg. mnie. Ale gość pewnie nogi jak z waty na samą myśl strzelania bramki po dwudziestu latach w LM. Mnie ciekawi jedno, jak na razie najwyższy wynik LM należy do Realu i Liverpoolu po 8:0 wygrali swoje mecze. Ciekaw jestem czy mają w głowie myśl i chęć pobicia tego wyniku?
Niektórzy pewnie pomyślą, że odlatuje ale po tym co zobaczyłem w Lizbonie to ???? i śmiech mnie ogarnia jak widzę to podniecenie niektórych, że widać poprawę hehe. Sporting od 40 minuty chodził po boisku i szukał grzybów, a i tak miał więcej kilometrów przebiegnietych aniżeli Legia.

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
jak Was tak wszystkich czytam na temat tego co piszecie o Legii to nasuwa mi się kilka wniosków
1 . Macie bardzo wielki ból dupy bo to Legia awansowała do LM po 20 latach a Wy jej akurat nie lubicie i macie jej kompleksy.
2. Nie macie dostępu do innych meczów LM i dzięki uprzejmości TVP możecie podziwiać Legie i ich przeciwników w LM
Po co tyle Waszego płaczu i pisania tych pierdoł jak to Legia nie była jechana w LM przez Dortmund i jak to nie będzie jechana przez Real.
Nawet jak przegrają 8-0 z Realem to co to będzie znaczyło ??
Czy real nie goli w lidze przeciwników jak chce ?
Czy Dortmund nie wygrał 6-0 w lidze z Darmstadt oraz 1-5 na wyjeździe z Wolfsburgiem ??
Czy inne zespoły w debiutach w LM nie notowały podobnych wyników ???
Czy bierzecie pod uwagę w ogóle to że Legia do ligi mistrzów awansowała w bardzo wielkim kryzysie jakiego ja nie pamiętam.
Czy zdajecie sobie sprawę że takie powielane wpisy świadczą tylko o Waszych kompleksach do tego zespołu.
Czy powiecie mi kto by lepiej spisał się w tej grupie LM z Polskich zespołów ?
Piast ? Jagiellonia , Cracovia ???
Czy powiecie mi jakim prawem Wy nie mający nic wspólnego z tym klubem możecie coś od niego wymagać ?
Tylko nie mówcie mi że wymagacie bo reprezentują Polskę w europejskich pucharach bo skoro tak uważacie to PRZYNAJMNIEJ ZAMKNIJCIE DUPY i nie piszcie nic co jest widoczne dla każdego.
A teraz pomyślcie ile z ostatnich pięciu spotkań wygrał Wasz klub któremu kibicujecie z Legią i czy w ogóle będziecie mieć kiedyś okazję żeby ten Wasz klub osiagnął chociaż 1/3 tego co Legia w ostatnich 5-6 latach

Jak dla mnie to logowanie na tym forum powinno być dostępne od 18-stu lat , tak samo jak granie w zakładach bukmacherskich , dzięki temu poziom buractwa i dziecinady &quot;Hala Madryt&quot; spadłby co najmniej o połowę
fanatyk to jest forum bukmacherskie dlatego piszę, że gram no bts po 1,48 ale to nie dlatego, że widzę w tym fajny bet tylko mam kompleksy bo nie lubię Legii i nie mam gdzie oglądać LM. No fajnie. ????????????
Nie piszę o Tobie akurat , każdy sobie gra co chce , tylko jest kilku trolli którzy powielają swoje posty pisząc w nich to samo i szydząc na każdym kroku. Ja też z Dortmundem stawiałem np over 5,5 gola ale nigdzie nie szydzę ani nie robię z tego &quot;mega afery&quot; jakby to co najmniej były niespodzianki stulecia.
Różnica jest taka że jak np Barcelona przegra u siebie z Alaves to jest to &quot;niespodzianka&quot; ale jak Legia przegra z Niecieczą to dla tych samych osób to jest &quot;kompromitacja&quot; i wstyd.I właśnie takich osób tutaj najwięcej ????

I na koniec jeszcze powiem że Wasze szydzenia można sobie w cztery litery wsadzić. Legia zrobiła awans i przegra wszystkie mecze a w okienku transferowym &quot;wyciągnie&quot; Wam najlepszego piłkarza z Waszego ukochanego zespołu a Wy znów będziecie mieli pole do popisu jaka to Legia zła i nie dobra.
My nie jesteśmy Anglia że wybierzemy sobie komu będziemy w Europie kibicować.Mamy rodzynka i trzeba mu kibicować a jak nie chcecie im kibicować to ja to szanuję ale przynajmniej na każdym kroku nie okazujcie swoich kompleksów tymi szydzącymi postami

V 1,1K

viren

Użytkownik
Dokladnie nawet jak Legia przegra po 0-6 pozostale mecze to i tak dokonala niebotycznego wysilku, zeby tam sie dostac. Niekoniecznie w tym sezonie ale tych z Bergiem czy wtedy jak wyszli z grupy razem z Wisla. Wtedy tak naprawde byly dla nich rundy kwalifikacyjne do Ligi Mistrzow

Szacunek ze sie dostali, taki Lech czy Wisla to w zyciu z taka samobojcza polityka awansu nie wywalcza a nawet jesli to uznaja ze mozna sprzedac jeszcze wiecej zawodnikow i zastapic ich kulawym szrotem
Gdyby nie zamieszanie na lawce trenerskiej napewno nie byliby chlopcami do bicia, to nie jest slabeusz zobaczcie co robili np z LEchem w Poznaniu w zeszlym sezonie jak im przykrecili srube, na polska lige to jak Stanley Ipkiss tylko trzeba im kogos kto to ogarnie. No i wyprzedaz plus bardzo watpliwe transfery to jakies 33% przyczyn obecnego kryzysu ale wiekszosc skladu zostala utrzymana, bardziej chodzi o sciaganie komediantow, tylko dlatego ze ktos przytula kase pod stolem za transfery akurat tych zawodnikow

roch 19

roch

Użytkownik
Uważam że Legia powinna zagrać młody polskimi zawodnikami, bo to bez sensu grać tymi &quot;gwiazdami&quot; jak i tak nic nie ugrają w tej LM a lepiej pokazać młodych , którzy lepiej by zagrali niż np. Radović, na pewno z większą ambicją i zaangażowaniem. Jeśli pokazali by się z dobrej strony, kilka ciekawych zagrań to może by ktoś zaistniał w lepszej lidze. Oczywiście mowa tu nie tylko o meczu z Realem ale od początku tak powinni zrobić a nie sprowadzać zagranicznych nie potrzebnych komu piłkarzy.

johnq 309

johnq

Użytkownik
Czy powiecie mi jakim prawem Wy nie mający nic wspólnego z tym klubem możecie coś od niego wymagać ?
Tylko nie mówcie mi że wymagacie bo reprezentują Polskę w europejskich pucharach bo skoro tak uważacie to PRZYNAJMNIEJ ZAMKNIJCIE DUPY i nie piszcie nic co jest widoczne dla każdego.
A teraz pomyślcie ile z ostatnich pięciu spotkań wygrał Wasz klub któremu kibicujecie z Legią i czy w ogóle będziecie mieć kiedyś okazję żeby ten Wasz klub osiagnął chociaż 1/3 tego co Legia w ostatnich 5-6 latach
Nic osobiście od Legii nie wymagam. Kibicuję jednej Polskiej drużynie w tej chwili i jest nią Reprezentacja. Faktem jest,że Legia jest najbliżej grania w pucharach. Jak jest z resztą pokazały spotkania Cracovii czy Piasta. Rozpacz i nędza.
Nie wiem gdzie tu widzisz ból dupy. Osobiście wolę zaryzykować wyższe handi czy over, który ma szansę powodzenia niż iść do StS-u i puścić taśmę, pisząc przy tym analizę na pół strony.
Ja to piszę tylko i wyłącznie gdyż widzę szanse powodzenia trafienia dobrego kursu. Nie kieruję się tutaj w żadnym stopniu względami sympatii do jakiegokolwiek klubu bo takowego w Polskiej Ekstraklasie nie ma.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
jak Was tak wszystkich czytam na temat tego co piszecie o Legii to nasuwa mi się kilka wniosków
1 . Macie bardzo wielki ból dupy bo to Legia awansowała do LM po 20 latach a Wy jej akurat nie lubicie i macie jej kompleksy.
2. Nie macie dostępu do innych meczów LM i dzięki uprzejmości TVP możecie podziwiać Legie i ich przeciwników w LM
Po co tyle Waszego płaczu i pisania tych pierdoł jak to Legia nie była jechana w LM przez Dortmund i jak to nie będzie jechana przez Real.
Czy Dortmund nie wygrał 6-0 w lidze z Darmstadt oraz 1-5 na wyjeździe z Wolfsburgiem ??
Czy bierzecie pod uwagę w ogóle to że Legia do ligi mistrzów awansowała w bardzo wielkim kryzysie jakiego ja nie pamiętam.
Czy zdajecie sobie sprawę że takie powielane wpisy świadczą tylko o Waszych kompleksach do tego zespołu.

Jak dla mnie to logowanie na tym forum powinno być dostępne od 18-stu lat , tak samo jak granie w zakładach bukmacherskich , dzięki temu poziom buractwa i dziecinady &quot;Hala Madryt&quot; spadłby co najmniej o połowę

Nie piszę o Tobie akurat , każdy sobie gra co chce , tylko jest kilku trolli którzy powielają swoje posty pisząc w nich to samo i szydząc na każdym kroku. Ja też z Dortmundem stawiałem np over 5,5 gola ale nigdzie nie szydzę ani nie robię z tego &quot;mega afery&quot; jakby to co najmniej były niespodzianki stulecia.
Różnica jest taka że jak np Barcelona przegra u siebie z Alaves to jest to &quot;niespodzianka&quot; ale jak Legia przegra z Niecieczą to dla tych samych osób to jest &quot;kompromitacja&quot; i wstyd.I właśnie takich osób tutaj najwięcej ????

I na koniec jeszcze powiem że Wasze szydzenia można sobie w cztery litery wsadzić. Legia zrobiła awans i przegra wszystkie mecze a w okienku transferowym &quot;wyciągnie&quot; Wam najlepszego piłkarza z Waszego ukochanego zespołu a Wy znów będziecie mieli pole do popisu jaka to Legia zła i nie dobra.
My nie jesteśmy Anglia że wybierzemy sobie komu będziemy w Europie kibicować.Mamy rodzynka i trzeba mu kibicować a jak nie chcecie im kibicować to ja to szanuję ale przynajmniej na każdym kroku nie okazujcie swoich kompleksów tymi szydzącymi postami
Kolego ja rozumiem ciebie i twoje emocje i ja, a także inni nie piszą tego wszystkiego żeby szydzić itd. Podchodzisz do sprawy emocjonalnie, jesteś kibicem - ok, szanuję to, ale my tu musimy rozpatrywać mecz w kategoriach czysto racjonalnych bo stawiamy na to często nie małe pieniądze. Nawet powtórzone 100 razy, że Legia dostała 6:0 z BVB może komuś pomóc. Jeśli jesteś fanatykiem Legii pomyśl nad jakimś logicznym i sensownym zakładem w ich stronę. Znasz wszystkie mocne i słabe strony. Ja myślę, że naprawdę to odbierasz w niewłaściwy sposób. co innego się cieszyć lub nie z awansu Legii i im kibicować, a co innego zastanawiać się nad zakładami. Nikt nie ma żadnego bulu dupy, że Legia awansowała to raczej powód do radości bo można zarobić. Tak jak już ci pisano to forum bukmacherskie, a cały twój emocjonalny wpis dotyczy spraw nie związanych z bukmacherką tylko ze sportem i w zasadzie powinien być usunięty jako nic nie wnoszący do tematu, ale nie pomyśl od razu, że dlatego, że jesteś kibicem Legii. Należy się cieszyć, że się dostali do LM. Już w meczu ze Sportingiem mimo słabej gry Sportingu należy docenić również to, że się starali, a ich gra nie wyglądała źle, szczególnie na początku. Zobacz też moją sygnaturę, która idealnie pasuje do ciebie. Pozdrawiam i również się cieszę, że Legia awansowała.
PS. a w takich kategoriach patrząc co powiesz o mnie gdzie miałem postawione 5k na awans Portugalii w meczu z Polską w czasie Euro i doszło do rzutów karnych ???? Bukmacherka to w zasadzie zakaz kibicowania, a jeśli już się kibicuje nie powinno się grać takiego zespołu bo to coś jak adwokat broniący żony (co jest zresztą zakazane). W prawie nazywa się to: wpływ stosunku emocjonalnego na trzeźwość osądów.
I jeszcze jedno: jak piszesz, że gramy Legię bo nie mamy dostęp do innych meczy to już naprawdę rodzynek. Na tym forum są ludzie, którzy sobie montują wielkie anteny satelitarne tylko po to żeby oglądać baseball lub nfl z USA.
A wracając do typowania myślę, że buki poszaleją i będzie można coś zagrać w stronę Legii. Czekam na pomysły Konara grającego na dogi ???? Jeśli zrobią np kursy 2,00 od poziomu handi 6,5 albo wyżej to nie wiem czy będzie sens to grać. Od gdzieś 3:0 dla Realu to stanie się &quot;mecz towarzyski&quot;, a w takich łatwo o dekoncentrację, a rywal z kolei chce się jak najlepiej pokazać wielkiemu przeciwnikowi.

comendador 428

comendador

Użytkownik

Ja też jestem kibicem Legii, ale to jest forum bukmacherskie i tyle. Tutaj nie chodzi kto komu kibicuje, tylko żeby zarabiać. Przeleciałem kilka postów wstecz i nie widzę tam postów jakiś tragicznych na temat Legii. Legia gra słabo trzeba to powiedzieć wprost, awansowali fajnie, cieszę się niesamowicie, kibicuje im w każdym meczu, chociaż typy w meczu ze Sportingiem mi nie weszły. Cieszę się, że tak fajnie zagrali, ale bądźmy szczerzy, Portugalczycy na drugą połowę to chyba nie wyszli, początek pierwszej połowy, to całkowicie wyje**** mieli, raz mocniej przycisnęli Legię, to dwie bramki strzelili, jedna poprzeczka, jedna świetna interwencja Malarza, jeden niepodyktowany karny w 2 minucie. Spokojnie mogło być więcej, ale im nie zależało, liczyły się tylko 3 punkty. Real jest inną drużyną, tzn tak mi się wydaje, na 99% jeżeli Ronaldo nie będzie nic dolegać to na pewno wybiegnie, to jest LM, niema mowy o drugim składzie, Ronaldo zawsze chce strzelać, jest pazerny na gole, a w tej edycji ma dwie bramki, tylko dwie.

Real rok temu rozbił Molde 8:0, jak padnie taki wynik w meczu z Legią, to moim zdaniem wstydu nie będzie, Królewscy to zespół 3 klasy wyżej, zwycięzca Ligi Mistrzów. Szykuje się kolejna porażka, pytanie tylko jaką różnicą bramek.

niemownicnikom 196

niemownicnikom

Użytkownik
Mi się wydaje że azjatycki na real 3.5 , 4 -
Rano dzisiaj był po 1850 na bet365 to wydaje mi się że to promocja bo chciałem z 5k postawić na to nie widzę innej opcji ktoś doradzi ? Boje się że bliżej meczu kurs spadnie

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Brawo Comendador i Adamo80 ! Wyjęliście mi to z ust więc nie muszę się już produkować ;).
Poza tym... Messi, Cavani, Milik oraz Aguero mają już po 4 bramki na swoim koncie. Ronaldo będzie miał szansę, bardzo ale to bardzo dobrą aby swój bilans podreperować. Czy Legia przegra 4 czy 8-0 to dla mnie bez znaczenia (z punktu kibica oczywiście). Nie takie kluby przegrywają wysoko w swoich ligach. Cieszę się że się dostali do LM i gratuluję. Żałuję jedynie że akurat w momencie dużo słabszej dyspozycji niż zwykle. Szkoda mi również kibiców Legii jak i tych neutralnych którzy przez bandę buraków nie będą mogli obejrzeć meczu z trybun. Jako Polak jest mi przykro również dlatego że za granicą będą nas postrzegać jak kraj dzikusów i bandytów... Oczywiście nie wszyscy i nie wszędzie, jednak to akurat utwierdzi tych którzy mają taką opinię o jej słuszności.

Żyjemy w czasach monitoringu, wszech obecnej inwigilacji, technologii a włodarze klubu nie potrafią sobie poradzić z czymś tak prostym?
Mamy piękne oprawy meczowe, jedne z najlepszych na świecie a obok ludzi którzy cały ten wysiłek niweczą. Ehh szkoda słów.
Co do samego spotkania. Również poczekam na składy i jeśli będę wchodził w coś za grubszą kwotę to przed samym meczem, ew. na live.
Teraz jednak zagram już za parę groszy kilka typów.
over 0,5 bramki w pierwszych 10 minutach. - 3,25 Bet365
Real Madryt + over 4,5 - 1,66 Bet365
Gol przed 16&#39; - 1,83
A tu jeszcze info z przed kilku godzin:
&quot;
Real Madryt ograniczył otwartą sprzedaż biletów dla osób z Polski na mecz z Legią Warszawa &quot;ze względów bezpieczeństwa&quot;. Mecz Realu z Legią odbędzie się 18 października w Madrycie.

O sprawie poinformował oficjalny fanklub Realu w Polsce Aguila Blanca. Ograniczenia wprowadzono po to, by uniknąć obecności kibiców Legii na sektorach przeznaczonych dla gospodarzy.
Informacja jest obecna również na oficjalnej stronie &quot;Królewskich&quot;. - Zgodnie z obowiązującym prawem i przepisami UEFA miejsca przeznaczone dla kibiców gości, które można zakupić jedynie przez Legię Warszawa, zostaną zlokalizowane w rejonie oddzielonym od reszty publiczności ze względów bezpieczeństwa. Z tego względu Real Madryt zastrzega sobie prawo do odmowy wstępu na stadion kibicom gości z biletami zakupionymi w inny sposób [niż przez Legię - dop. red.] i zlokalizowanymi w innej niż przeznaczonej do tego części stadionu.
Mecz Realu z Legią odbędzie się 18 października w Madrycie. Decyzja zdobywcy Ligi Mistrzów jest prawdopodobnie podyktowana karami dla Legii za wybryki kibiców podczas meczu z Borussią Dortmund. Z tego względu stadion został zamknięty dla kibiców na rewanżowe starcie Legii z Realem (2 listopada).&quot;
link do artykułu:
http://www.legia.sport.pl/legia/1,139308,20786849,liga-mistrzow-real-madryt-legia-warszawa-real-ogranicza.html

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
&quot;
Real Madryt ograniczył otwartą sprzedaż biletów dla osób z Polski na mecz z Legią Warszawa &quot;ze względów bezpieczeństwa&quot;. Mecz Realu z Legią odbędzie się 18 października w Madrycie.
I bardzo dobrze , nie rozumiem po co ktoś od nas miałby wchodzić na ich sektor skoro będziemy mieć dość spora pulę biletów na sektor gości.
Nawet bym tam nie chciał wchodzić i nie chciał bym siedzieć wśród Chińczyków , Japończyków i innych wynalazków.
Jeszcze zaczął bym coś śpiewać albo dopingować i patrzyli by się na mnie jak na debila ????
Mamy bilety na sektor gości i tam damy z siebie wszystko , tak żeby nas zapamiętali na długo , bo raczej rzadko kiedy w Madrycie mogą oglądać tak fanatycznych kibiców.
A wracając do meczu to gra Legii będzie wyglądać coraz lepiej.
Jak gra Real ostatnio to każdy widzi. Oglądałem ich z Eibar i to była tragedia a Krystyna w takiej formie Legii nic złego nie zrobi.
Wygrać wygrają ale nie spodziewał bym się pogromu.
Myślałem że takowy będzie z Eibar i się srogo rozczarowałem.
Oni mają wyjazd do Betisu po przerwie na reprezentacje , później Legie a później Bilbao.
Jak tak dalej będą kaleczyć grę to z Legią wygrają ale nie liczył bym na pogrom a o hatrickach Ronaldo to mozna zapomnieć chyba że będą 3 karne dla Realu

Otrzymane punkty reputacji: +2
O 1,3K

osiek

Użytkownik
I bardzo dobrze , nie rozumiem po co ktoś od nas miałby wchodzić na ich sektor skoro będziemy mieć dość spora pulę biletów na sektor gości.
Nawet bym tam nie chciał wchodzić i nie chciał bym siedzieć wśród Chińczyków , Japończyków i innych wynalazków.
Jeszcze zaczął bym coś śpiewać albo dopingować i patrzyli by się na mnie jak na debila ????
Mamy bilety na sektor gości i tam damy z siebie wszystko , tak żeby nas zapamiętali na długo , bo raczej rzadko kiedy w Madrycie mogą oglądać tak fanatycznych kibiców.
Przepraszam, ale to co napisałeś jest żałosne.
Polacy są takim samym &quot;wynalazkiem&quot; jak Japończyk czy Chińczyk.
Faktycznie, bardzo dziwne i nie na miejscu, siedzieć na stadionie i dopingować swoją drużynę... co za różnica z kim po bokach?
Po co na ich sektor? A jeśli jestem kibicem Realu i nie idę tam na Legię?
Fanatycznych kibiców czy fanatycznych Debili?
Legia ma świetnych kibiców, to fakt. Jednak jeśli mówisz o kretynach którzy nie skończyli podstawówki, robiących problemy swojemu klubowi, narażając go na straty finansowe, pogorszenie wizerunku i brzydko mówiąc, srających tam gdzie jedzą to ja się poddaję.
Legia gra coraz lepiej- ok. Real jest w jakiegoś rodzaju dołku-ok.
Jednak ludzie, trochę obiektywizmu. Między obiema drużynami jest ogromna przepaść. O Borussii też tak pisano i co się stało?
Zespół takiego formatu nie musi być w takiej dyspozycji jak gdyby grał z Barceloną czy Bayernem... com on. Co pokazał Sporting? Generalnie nic wielkiego, z początku trochę przycisnęli i tyle. Resztę meczu tylko, jak to się mówi, &quot;mądrze stali zamiast głupio biegać&quot; a mecz wygrali bez większych problemów.
Następnie, z całym szacunkiem, ale co kogo obchodzi co ty byś chciał i że czegoś nie rozumiesz? Albo masz 16 lat albo mentalność szesnastolatka. Zresztą twój nic mówi wszystko.. Żeby było jasne nie miałem na celu Cię obrazić, jedynie to co napisałeś jest nie poważne, nie dojrzałe i jednocześnie smutne.
????
Pozdrawiam ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom