jak Was tak wszystkich czytam na temat tego co piszecie o Legii to nasuwa mi się kilka wniosków
1 . Macie bardzo wielki ból dupy bo to Legia awansowała do
LM po 20 latach a Wy jej akurat nie lubicie i macie jej kompleksy.
2. Nie macie dostępu do innych meczów
LM i dzięki uprzejmości TVP możecie podziwiać Legie i ich przeciwników w
LM
Po co tyle Waszego płaczu i pisania tych pierdoł jak to Legia nie była jechana w
LM przez Dortmund i jak to nie będzie jechana przez Real.
Nawet jak przegrają 8-0 z Realem to co to będzie znaczyło ??
Czy real nie goli w lidze przeciwników jak chce ?
Czy Dortmund nie wygrał 6-0 w lidze z Darmstadt oraz 1-5 na wyjeździe z Wolfsburgiem ??
Czy inne zespoły w debiutach w
LM nie notowały podobnych wyników ???
Czy bierzecie pod uwagę w ogóle to że Legia do ligi mistrzów awansowała w bardzo wielkim kryzysie jakiego ja nie pamiętam.
Czy zdajecie sobie sprawę że takie powielane wpisy świadczą tylko o Waszych kompleksach do tego zespołu.
Czy powiecie mi kto by lepiej spisał się w tej grupie
LM z Polskich zespołów ?
Piast ? Jagiellonia , Cracovia ???
Czy powiecie mi jakim prawem Wy nie mający nic wspólnego z tym klubem możecie coś od niego wymagać ?
Tylko nie mówcie mi że wymagacie bo reprezentują Polskę w europejskich pucharach bo skoro tak uważacie to PRZYNAJMNIEJ ZAMKNIJCIE DUPY i nie piszcie nic co jest widoczne dla każdego.
A teraz pomyślcie ile z ostatnich pięciu spotkań wygrał Wasz klub któremu kibicujecie z Legią i czy w ogóle będziecie mieć kiedyś okazję żeby ten Wasz klub osiagnął chociaż 1/3 tego co Legia w ostatnich 5-6 latach
Jak dla mnie to logowanie na tym forum powinno być dostępne od 18-stu lat , tak samo jak granie w zakładach bukmacherskich , dzięki temu poziom buractwa i dziecinady "Hala Madryt" spadłby co najmniej o połowę
Nie piszę o Tobie akurat , każdy sobie gra co chce , tylko jest kilku trolli którzy powielają swoje posty pisząc w nich to samo i szydząc na każdym kroku. Ja też z Dortmundem stawiałem np over 5,5 gola ale nigdzie nie szydzę ani nie robię z tego "mega afery" jakby to co najmniej były niespodzianki stulecia.
Różnica jest taka że jak np Barcelona przegra u siebie z Alaves to jest to "niespodzianka" ale jak Legia przegra z Niecieczą to dla tych samych osób to jest "kompromitacja" i wstyd.I właśnie takich osób tutaj najwięcej ????
I na koniec jeszcze powiem że Wasze szydzenia można sobie w cztery litery wsadzić. Legia zrobiła awans i przegra wszystkie mecze a w okienku transferowym "wyciągnie" Wam najlepszego piłkarza z Waszego ukochanego zespołu a Wy znów będziecie mieli pole do popisu jaka to Legia zła i nie dobra.
My nie jesteśmy
Anglia że wybierzemy sobie komu będziemy w Europie kibicować.Mamy rodzynka i trzeba mu kibicować a jak nie chcecie im kibicować to ja to szanuję ale przynajmniej na każdym kroku nie okazujcie swoich kompleksów tymi szydzącymi postami