>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Legia Warszawa w Lidze Mistrzów 2016/17 - dyskusja o meczach i całej otoczce

Status
Zamknięty.
uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Wciąż bałkańskie klimaty... Albania, Bośnia, Serbia...
To fakt, ale Vuković będzie tylko tymczasowo trenerem. Lepszy taki niż jakiś przebieraniec Hasi, który chce jeszcze wydoić z Legii najwięcej ile się da. Chcieli rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron, ale trener twierdzi, że wyniki nie są tylko &quot;jego zasługą&quot;. Z jednej strony nie ma się co dziwić - chce się wybronić do samego końca, z drugiej strony po takich wynikach mógłby chociaż mieć odrobinę honoru. Zawodnicy również będą rozliczeni.

Otrzymane punkty reputacji: +10
V 1,1K

viren

Użytkownik
Dzis pilkarzyki zagrali kile bo mieli przykazane a i tak wiekszosc chetnie pozbylaby sie tego albanca
Legia to nie jest taka zla druzyna z dobrym trenerem jeszcze nie tak dawno grali porywajaco, jakkolwiek smiesznie to brzmi
Dziwne ze nikt nie mowi ze na zbity dziob tego trzeba co polecil Hasiego, przeciez ten cygan nie wzial sie z probowki tylko ktos go wepchnal na stolek - i zapewne skasowal dziale wiec powinna byc odpowiedzialnosc glebiej idaca a nie na uspokojenie tluszczy. Czyli ten nastolatek w wieku 40latka Zewlakow out na litosc boska kto takim jemiolom daje decydowac o sprawach klubowych powinien byc od razu zakaz jak ktos byl zawodnikiem zeby sie nie chal bo zaniedbal w swoich czasach edukacje kosztem pilki

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
jeszcze troche i dyzma polskiej pilki smuda bedzie kandydatem ????
trenerowi nie ma sie co dziwic - podpisal dobry kontrakt wiec placic musza, moze zaproponowali mu jakies ochlapy za rozwiazanie i olal temat.
w tamtym sezonie legia cos tam grala, ale bierzcie pod uwage ze sprzedano kilku zawodnikow a jak widac nowe transfery to dno - powinni leciec kolejno dyrektor sportowy/pilkarze/trener.
z drugiej strony wislacy tez kilka lat temu grali przeciwko petrescu bo &#39;za duzo od nich wymagal&#39; ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Sporting wczoraj się nie popisał dając sobie wbić 3 bramki w pierwszej połowie (w drugiej strzelili ledwie honorową). Zobaczymy jak poradzą sobie w kolejnym spotkaniu przed Legią i jak - z drugiej strony - zagra Legia pod wodzą nowego szkoleniowca. Nie mniej, w dalszym ciągu skłaniam się ku wysokiej wygranej Portugalczyków. Skoro na Santiago Bernabeu postawili się Królewskim to przed swoją publiką będą zapewne myśleć jedynie o nabiciu wielu bramek.

Otrzymane punkty reputacji: +10
intelowiec 94,4K

intelowiec

Użytkownik
A ja może zabrzmię tu jak niepoprawny optymista, ale wciąż liczę na dobrą postawę Legii w pozostałych spotkaniach, zwłaszcza nadchodzącym ze Sportingiem.
Wszystko co najgorsze jest już za nimi (czytaj: Hasiego nie ma już w klubie) i gorzej niż z Borussią zagrać nie można. Bo można dostać więcej bramek, ale chciałoby się widzieć jakąkolwiek wolę walki i to, że zespół się stara.
Liga Mistrzów to salony i piłkarze doskonale zdają sobie sprawę, że można się tu znakomicie pokazać i wypromować. Nikt żadnego spotkania w Lidze Mistrzów z góry nie odpuści, a potencjał kadrowy jest zdecydowanie wystarczający na to, żeby przynajmniej nie dać się upokorzyć w każdym kolejnym meczu.
Liczę na to, że jeśli nie zadziała jeszcze efekt nowej miotły (nie wiadomo, czy Magiera zdecyduje się na zmianę klubu i jak długo Legia będzie szukać nowego trenera), to klęska z Niemcami wywoła w zawodnikach pozytywną motywację i chęć do walki. Bo jeśli skompromitują się ponownie, to z Realem faktycznie mogą zostać pobite rekordy...
Martwi mnie w kontekście odejścia Hasiego zarówno postawa na boisku, jak i ostatni wynik z Zagłębiem. Jeśli wciąż nie było pewne zwolnienie nielubianego przez piłkarzy trenera, to można to jeszcze jakoś wytłumaczyć, natomiast jeśli sprawa była przesądzona i tak właśnie na daną chwilę prezentuje się zespół, to współczuję właścicielom i nowemu trenerowi ????

Ja w każdym bądź razie przewidywałem drugą opcję i obstawiałem Legię i trochę się zawiodłem ????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wszystko co najgorsze jest już za nimi (czytaj: Hasiego nie ma już w klubie) i gorzej niż z Borussią zagrać nie można. Bo można dostać więcej bramek, ale chciałoby się widzieć jakąkolwiek wolę walki i to, że zespół się stara.
Oj bo się pomylisz... Z BVB grali u siebie, a na meczach na wyjazdach to mogą i osiągnąć dwucyfrówkę
Liga Mistrzów to salony i piłkarze doskonale zdają sobie sprawę, że można się tu znakomicie pokazać i wypromować. Nikt żadnego spotkania w Lidze Mistrzów z góry nie odpuści, a potencjał kadrowy jest zdecydowanie wystarczający na to, żeby przynajmniej nie dać się upokorzyć w każdym kolejnym meczu.
Ja myślę, że &quot;promocja&quot; Legii skończyła się tydzień temu w Warszawie. Po 0:6 jest pozamiatane i tylko wygrana z Realem zmazała by to, a to nie jest specjalnie możliwe. Tam zdaje się, że padło parę rekordów najszybciej straconych bramek w LM itd więc wizerunkowo chocby stanęli teraz na głowie nie poprawią opinii, która poszła w świat. Zawodnicy zdają sobie z tego sprawę więc nie liczyłbym na to co mówisz.
Liczę na to, że jeśli nie zadziała jeszcze efekt nowej miotły (nie wiadomo, czy Magiera zdecyduje się na zmianę klubu i jak długo Legia będzie szukać nowego trenera), to klęska z Niemcami wywoła w zawodnikach pozytywną motywację i chęć do walki. Bo jeśli skompromitują się ponownie, to z Realem faktycznie mogą zostać pobite rekordy...
A ja myślę, że celem Legii będzie już wyłącznie Ekstraklasa tym bardziej, że zobaczyli jak łatwo można dostać się do LM i zgarnąć kasę. Legia ma w tej chwili tak tragiczną sytuację w lidze, że nie sądzę aby spinała się na LM. Hasiego usunęli, a po cichu mu podziękowali za LM no i jestem przekonany, że władze klubu same chciały aby z BVB zagrać na &quot;luzie&quot; i liga wciąż jest priorytetem, ale ponieważ na klub posypały się gromy z jasnego nieba trzeba było coś zrobić więc usunięto Hasiego (który zresztą i tak nie był za dobrym trenerem). Teraz jak nawet nie wyjdzie w LM nowy trener powie, że nie miał dużo czasu na przygotowanie itd i tyle. Widząc jak grali z Zagłębiem nie mam wątpliwości, że to zespół słaby i to jeszcze słaby w Polsce, a co dopiero powiedzieć dalej.
Pewno ze Sportingiem 1,20 to też lokata, ale po takich kursach ja nie mam strategii grać. Dalej będzie już tylko gorzej i kursy nie przekroczą 1,10. Tak jak pisałem w wątku z BVB i tutaj trzeba było ładować przed meczem z BVB bo było &quot;value&quot;. Tak samo, że Legia przegra wszystko po 4,50 było super opcją i wciąż jest opłacalne po 3,00 przy czym Fortuna limituje do ok 150zł więc się nie pożywimy ???? , ale może gdzieś jak ktoś może w innych są podobne bety, które polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +7
xanthiq 92

xanthiq

Użytkownik
Czy w kontekście dyskusji, która jest prowadzona i beznadziejnej dyspozycji Legii, typ na over 3,5 bramki Sportingu @ 3,40 wydaje się rozsądnym rozwiązaniem?
Albo jeszcze lepiej, Sporting -3 AH @ 3,90.
Czy rzeczywiście Legia nie strzeli bramki i lepiej pograć grubo Sporting wygra do zera @ 1,90?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Czy w kontekście dyskusji, która jest prowadzona i beznadziejnej dyspozycji Legii, typ na over 3,5 bramki Sportingu @ 3,40 wydaje się rozsądnym rozwiązaniem?
Czy rzeczywiście Legia nie strzeli bramki i lepiej pograć grubo Sporting wygra do zera @ 1,90?
Właściwie sam nie wiem. Powiem tak grając grubo lepiej moim zdaniem pograć na EH-1 czyli, że wygra co najmniej 2 bramkami. To wydaje się prawie pewne. Powyżej tego to już kwestia motywacji, chęci, terminarza rozgrywek ligowych Sportingu. Nie odradzam tego typu pow, ale sam nie gram. Co do wygra do 0 widziałem jak świetnie się bronili w meczu z Realem. Teraz jak ktoś pisał stracili bramki. Być może po ciężkim pojedynku z Realem właśnie. Kompletnie nie znam ligi portugalskiej więc tu będę grać ostrożnie.Jak ktoś chce pomóc niech się wypowie ktoś kto jest specem z ligi portugalskiej. Tak czy inaczej najpewniejszy chyba będzie bet wygra do 0 lub AH:-1,5 (EH-1).

comendador 428

comendador

Użytkownik
Sporting co prawda przegrał ostatni mecz w lidze, ale rywal był dość ciężki i w nie najgorszej formie, myślę, że odbił się im ciężki mecz z Realem. Legia i Sporting będą grać swoje mecze w lidze w piątek, Sporting u siebie z Estoril, które słabo się prezentuje, więc powinni ten mecz wygrać, nie liczę na pogrom, ale spokojną grą 1:0/2:0, nie ma presji na zawodnikach, dobra pozycja w lidze. Gorzej jest z Legią, ona będzie grać z Wisłą Kraków na wyjeździe, i tutaj muszę przyznać Wisła mnie zaskoczyła, to może być na prawdę trudny mecz dla Legionistów, i o trzy punkty będzie na prawdę ciężko. Czyli widzimy, że oba zespoły będą mieli tyle samo czasu na odpoczynek, tylko, że Sporting ma na papierze łatwiejszy mecz.
Spójrzmy jak Sporting zagrał z Realem, na pewno tak samo podejdzie do meczu z Legią, na 100% skoncentrowani, Legia ma szanse na gole tylko przy wyniku 3:0+, w 80+minucie, jedynie wtedy może Sporting trochę odpuści. Gospodarze wiedzą jak ważny jest ten mecz, po prostu oni walczą o tą drugą lokatę i w meczach z Legią muszą zdobyć komplet punktów.
Legia ma słabe pierwsze połowy, ja bym tutaj też poszukał kursów, Sporting wygra pierwszą połowę - kurs 1,60-70, albo jakieś HA -1/-1,5.

comendador 428

comendador

Użytkownik
A co myślisz Comendador o becie, że Legia nie zdobędzie punktu w LM ? Z Realem i BVB to raczej mało możliwe. Niby zagrożenie, że wystawią 2 skład, ale nawet 2 skład pewno pokona no i na LM to nie zdarza się grać 2 składem. Sporting niby mógłby w ostatnim meczu w Warszawie nie zagrać na maxa.
https://forum.bukmacherskie.com/members/comendador-u130058.html
Real na 200% zgarnia 6 punktów, gramy z nimi w 3 i 4 kolejce czyli kiedy awans nie jest jeszcze zaklepany, więc na pewno nie odpuszczą. Borussia u siebie spokojnie to wygra, ciężko mi uwierzyć, że Sporting gładko odda 6 punktów BVB, szczególnie po meczu z Realem na Santiago, czyli Portugalczycy najcięższy mecz mają już za sobą i pokazali w nim charakter.
No i zostaje ostatni mecz ze Sportingiem u siebie, są dwie opcje, Sporting walczy o awans, albo już przestał się liczyć w grze, no chyba, że trzecia, że już zaklepał sobie go, ale ta trzecia opcja na prawdę jest moim zdaniem praktycznie nie możliwa. Myślę, że kurs warty gry, bo ja jednak uważam, że walka o drugą lokatę, będzie toczyć się do końca, a nawet jeśli nie to Portugalczycy będą chcieli w dobrym stylu pożegnać się z LM.

Ja osobiście nie jestem fanem długoterminowych zakładów, ale to bardziej cecha osobista ;), ale kurs 3,00 jak ktoś tam wspomniał wart gry, bo tak na prawdę tylko w ostatnim meczu Legioniści mają szanse na ugranie punktów.

Ja osobiście chcę zobaczyć Sporting w piątek i podejmę decyzję, i oczywiście Legię, zobaczę jak w pierwszej połowie te dwa zespoły zagrają. Legia wchodzi w mecze tak niemrawo, dopiero kiedy dupa im się pali, przeciwnicy cisną to się ogarniają. Ja i tak czekam najbardziej na mecz z Realem, ciekawy jestem HA i kursów, spokojnie tam będzie 5:0+ ja stawiam jednak na 8:0(choć osobiście liczę na więcej, bo najwyższe HA będę łapał na bank), moim zdaniem jak będzie Bale/Ronaldo/Morata, porównałbym ten mecz do meczu z el.MŚ Hiszpania - Liechtenstein, a tam właśnie było 8:0.
Pazdan wrócił, ale dalej Legioniści tracą brami po dośrodkowaniach,rożnych, a w Realu ma kto strzelać bramki właśnie po takich akacjach. Oczywiście istnieje ryzyko, że Real full składu nie wystawi, ale Real w tamtym okresie nie będzie mierzył się w lidze z jakimiś ciężkimi drużynami. Do tego dodajmy fakt, że to będzie trzecia kolejka i rywali nawet takiej Legi w LM się nie lekceważy. Rok temu w ostatnim meczu z Malmo, wtedy jeszcze Benitez wystawił mocny skład, w najgorszym stopniu zobaczymy mieszany skład, ale Ronaldo w nim na pewno będzie, on nie odpuści takiej strzelaniny.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
A ja może zabrzmię tu jak niepoprawny optymista, ale wciąż liczę na dobrą postawę Legii w pozostałych spotkaniach, zwłaszcza nadchodzącym ze Sportingiem.

Martwi mnie w kontekście odejścia Hasiego zarówno postawa na boisku, jak i ostatni wynik z Zagłębiem. Jeśli wciąż nie było pewne zwolnienie nielubianego przez piłkarzy trenera, to można to jeszcze jakoś wytłumaczyć, natomiast jeśli sprawa była przesądzona i tak właśnie na daną chwilę prezentuje się zespół, to współczuję właścicielom i nowemu trenerowi ????

Ja w każdym bądź razie przewidywałem drugą opcję i obstawiałem Legię i trochę się zawiodłem ????
Moim zdaniem tutaj Hasi czy nie Hasi, to nie będzie miało wpływu na LM i na porażki Legii. Co do typowania czy nie zdobędą punkty, czy bramki , to poczekałbym do tego, kto zostanie trenerem.

Co do zdobycia punktu -&gt; z Realem na pewno 0, z Borussią na pewno też, bo rewanż w Dortmundzie i w dodatku Borussia może przypieczętować tym meczem awans do 1/8.
Sporting, najbliższy mecz w Lizbonie moim zdaniem padnie łupem miejscowych i to na luzie. Można dyskutować co do rewanżu jak to pisze kolega wyżej.

Jeśli trenerem zostanie Magiera, to jakoś mnie to nie przekonuje odnośnie wyjścia z kłopotów, tutaj potrzeba by kogoś, kto złapie to towarzystwo za twarze.

Ale jeśli miałbym coś stawiać długoterminowego , to bym nie postawił, ostatni mecz, który jest nie pewny czyli ze Sportingiem u siebie jest za 2.5 miesiąca i do tej pory Legia tą formę może odbudować, jednak czy na tyle, aby zdobyć punkt wątpie, ale za duże ryzyko, gdyby teraz grali w Warszawie ze Sportingiem, nie miałbym wątpliwości ;) .

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
przeciez guus hiddink nagle do legii nie przyjdzie - wlasciciele sie troche wyprztykali z kasy na hasiego, wiec teraz jedynym wymogiem dla nowego trenera bedzie chec trenowania tego bajzlu ;) a jak wiadomo dobrych trenerow ci u nas pod dostatkiem ????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ale jeśli miałbym coś stawiać długoterminowego , to bym nie postawił, ostatni mecz, który jest nie pewny czyli ze Sportingiem u siebie jest za 2.5 miesiąca i do tej pory Legia tą formę może odbudować, jednak czy na tyle, aby zdobyć punkt wątpie, ale za duże ryzyko, gdyby teraz grali w Warszawie ze Sportingiem, nie miałbym wątpliwości ;) .
Jeśli Legia to tego czasu się poprawi lub/i Sporting pogorszy to zawsze można skontrować. Dlatego też grałem to bo tak wypada, że najbardziej &quot;niepewny&quot; mecz jest ostatni. Niech będzie nawet kurs 1,60 to jak się grało na początku po 4,50, teraz po 3,00 i tak się nieźle wyjdzie.

V 1,1K

viren

Użytkownik
No ale czego sie czepiac. Przynajmniej dostali sie do tej Ligi Mistrzow.
Oklepy na poczatku to normalna sprawa, w kolejnym sezonie juz byloby napewno lepiej
Z tym ze na tytul nie maja szans, pozostale druzyny uloza sie przeciwko nim. To nie jest tak ze maja jednego rywala jkak rok temu Piast, problem polega na tym ze nie wiedza z kim maja walczyc o mistrza. Malo tego te druzyny co beda walczyc same tego nie wiedza. Taka jest polska liga

comendador 428

comendador

Użytkownik
No ale czego sie czepiac. Przynajmniej dostali sie do tej Ligi Mistrzow.
Oklepy na poczatku to normalna sprawa, w kolejnym sezonie juz byloby napewno lepiej
Z tym ze na tytul nie maja szans, pozostale druzyny uloza sie przeciwko nim. To nie jest tak ze maja jednego rywala jkak rok temu Piast, problem polega na tym ze nie wiedza z kim maja walczyc o mistrza. Malo tego te druzyny co beda walczyc same tego nie wiedza. Taka jest polska liga
Skończ już komentować proszę cię. Nie mają szans na mistrza ? 10 punktów do lidera, z czego zostało jeszcze 21 kolejek. Potem punkty dzielą się na pół. Inna sprawa czy serio myślisz, że Jagiellonia, Lechia, Termalica utrzymają taki poziom przez cały sezon. Oni nie mają wiedzieć z kim walczą o mistrza, tylko wygrywać następne mecze, i myślę, że to wiedzą. Rok temu też mieli taką stratę a odrobili, Legia wiosnę ma lepszą.

Teraz piszesz oklepy w pierwszym meczu to normalna sprawa, przed meczem, mogą to wygrać....

V 1,1K

viren

Użytkownik
Nie maja szans na mistrza. Rok temu byla inna sytuacja. Wystarczylo dogonic Piast. Teraz nie wiedza kogo maja gonic - akurat Piasta juz nie ale kazdy z pozycji 1-14 moze byc mistrzem
Po prostu mi chodzi o to ze nie ma zadnego powodu zeby to byla Legia bo niby czemu. Z jakimis slonikami sciagnietymi z belgijskich podworek czy polskim materialem szkoleniowym?
Niczym sie nie wyrozniaja na tle polskiej szarzyzny, innym chce sie bardziej grac, wielu druzynom.
Pisalem ze Borussia to nic specjalnego i niejedna druzyna w LM ich sklepie. Poki co bija niemieckich leszczy ale lepsze druzyny im sie postawia

comendador 428

comendador

Użytkownik
Nie maja szans na mistrza. Rok temu byla inna sytuacja. Wystarczylo dogonic Piast. Teraz nie wiedza kogo maja gonic - akurat Piasta juz nie ale kazdy z pozycji 1-14 moze byc mistrzem
Po prostu mi chodzi o to ze nie ma zadnego powodu zeby to byla Legia bo niby czemu. Z jakimis slonikami sciagnietymi z belgijskich podworek czy polskim materialem szkoleniowym?
Niczym sie nie wyrozniaja na tle polskiej szarzyzny, innym chce sie bardziej grac, wielu druzynom.
Pisalem ze Borussia to nic specjalnego i niejedna druzyna w LM ich sklepie. Poki co bija niemieckich leszczy ale lepsze druzyny im sie postawia

.... Proszę cię przestań, Borussia to nic specjalnego, jak można takie rzeczy pisać, oczywiście z drużynami pokroju Barcelona/Real/Atletico/Bayern zapewne przegrają, ale pisać o nich nic specjalnego....

Wracając do Legi, nie wiedzą kogo mają gonić ??? Nie wiem nawet jak to skomentować, myślisz, że oni się zastanawiają kogo mają gonić. Jeśli tak to gratuluje toku myślenia, w meczu z Zagłębiem, początek drugiej połowy mieli bardzo dobry, lekkie przebłyski były. Nie są jeszcze w optymalnej formie, ale to jest Legia, ona się powoli rozpędza. Strata nie jest jeszcze duża. To jest polska liga, drużyny z czołówki tabeli nie wytrzymają takiej dyspozycji przez cały sezon, piłkarze Legi mają o wiele więcej minut w nogach, wiosną spokojnie tą stratę zniwelują, a po podziale punktów na pewno będą walczyć o mistrza.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom