>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Legia Warszawa w Lidze Mistrzów 2016/17 - dyskusja o meczach i całej otoczce

Status
Zamknięty.
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Co myslicie, sporting jest chetny do gry LE? Jesli chca to bez problemu wygraja z legia, ale ja nie jestem pewny ze im az tak bardzo sie chce do LE.
Według mnie Sporting też nie jest nie do ogrania , Legia w ofensywie dobrze ostatnio sobie radziła , widać gołym okiem że z Płockiem zagrała tylko na &quot;pół gwizdka&quot; bowiem czeka na mecz z zespołem z Lizbony, według mnie gdy poprawi grę w obronie to jest w stanie ze sportingiem wygrać, a po takim kursie jaki obecnie dają na legię można zagrać na 1 DNB .

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Legia dzięki dzisiejszemu zwycięstwu 1:0, oprócz zapewnienia sobie spadku na wiosnę do Ligi Europy, nie pobiła także rekordu straconych bramek w LM. Co prawda zrównała się w tej klasyfikacji z BATE, niemniej zawsze lepszym jest mniejsze zło.

Zwycięstwo bez straty bramki jest najlepszym, co mogło Legię spotkać w tej ostatniej kolejce. Gratulacje!

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Potencjalni rywale Legii w 1/16 LE:
FC Kopenhaga, Lyon, Tottenham, Besiktas, Zenit, Roma, Ajax, Szachtar, Schalke 04, Sparta Praga, Osmanlispor, Fiorentina, Fenerbahce, APOEL, St. Etienne, Athletic Bilbao bądź KRC Genk
Co sądzicie (minimum w kilku słowach) przed poniedziałkowym losowaniem? Łatwych marek w tym zestawieniu nie ma. Osobiście chciałbym uniknąć chociażby Fiorentiny, której nie przeszkadza ranga Ligi Europy.

S 277

stepinski

Użytkownik
Wiele osób marzyło o Manchesterze United, ja również chciałem na nich trafić no ale niestety to niemożliwe. Uważam że najgorszym losowaniem będzie trafienie na FC Kopenhagę. Jest to klub mało medialny w porównaniu do pozostałych zespołów, a za to bardzo mocny. Myślę ze Ajax byłby super. Skoro udał sie rewanż na Sportingu to trzeba iść za ciosem i wyeliminować holenderski zespół z którym również Legia się mierzyła. Chcę Ajax, Tottenham lub Romę ????

maanieek 25

maanieek

Użytkownik
A mi się marzy Sparta Praga, bliski wyjazd, niekoniecznie drogi. Chciałbym też Zenit, gdzie w przypadku zwycięstwa mocno utarlibyśmy nosa wschodnim sąsiadom.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom