>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
W obu spotkaniach faworytami są gospodarze i tutaj raczej nie ma nic do dyskusji. W obu zespołach ciśnienie jest przeogromne, gdyż punkty straciło Lille i jest dobra okazja do nadrobienia paru punktów. W lepszej sytuacji są na pewno marsylczycy którzy tracą tylko 2pkt do lidera i jeśli uda im się wygrać awansują na fotel lidera. A wygrać powinni gładko bo Nicea na wyjazdach po prostu nie rozpieszcza. OM wygrało w sobotę Puchar Ligi Francuskiej co na pewno doda im jeszcze więcej mobilizacji i zapału do wygrania pozostałych spotkań i wygrania ligi. Pomimo tego że goście wciąż nie mają zapewnionego awansu myślę że i tak będą musieli skapitulować w starciu z rozpędzoną Marsylią.

W drugim spotkaniu też dużej niespodzianki nie powinno być. Lyon traci 8 punktów do Lille i jeśli jeszcze myśli o zdziałaniu czegoś w lidze musi to spotkanie wygrać. Trener gospodarzy Claude Puel nie traci nadziei na mistrzostwo i zapowiada ostrą walkę. Teraz jest tak na prawdę odpowiedni czas na sprawdzenie co wart jest cały zespół, a szczególnie dwójka napastników - Lisandro Lopez i Bafetimbi Gomis. Natomiast goście przegrali tydzień temu z OM 2:1, w sobotę przegrali kolejny raz z Marsylią, ale teraz w finale Pucharu Francji i nie wiadomo jakie teraz będą panowały w zespole nastroje. Chyba jednak zdają sobie powoli sprawę, że wizja gry w europejskich pucharach odleciała. Les Gones prawdopodobnie w optymalnym składzie.
KUPON #20
Lyon - Montpellier 1 | 1,35 ✅
Marsylia - Nice 1 | 1,35 ✅
KURS : 1,82
STAWKA : 50j
+41j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #21
Anzoategui - Atl. Venezuela 1 | 1,27 ✅
Estudiantes LP (Arg) - Cerro Porteno (Parag) 1 | 1,45 ⛔
KURS : 1,84
STAWKA : 30j
-30j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #22
Santos (Bra) - Club America (Mek) 1 | 1,40 ✅
Sao Paulo - Goias 1 | 1,40 ✅
KURS : 1,96
STAWKA : 40j
+38,4j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #23
FC Porto - Villarreal 1 | 1,66 ✅
Benfica L. - Sp. Braga 1 | 1,56 ✅
KURS : 2,59 STAWKA : 50j
+79,50j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #24
Audax - S. Wanderers 1 | 1,65 ✅
Fluminense (Bra) - Libertad As. (Parag) 1 | 1,45 ✅
KURS : 2,39
STAWKA : 30j
+41,70j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
STATYSTYKI ZA KWIECIEŃ
Nie będę się rozpisywał na temat statystyk, bo są one po prostu słabe. Wystarczy jeśli napiszę tylko, że bilans za poprzedni miesiąc wynosi ⛔41,4j, co wiąże się również z ujemnym yiledem na poziomie ⛔4,36%.
Na początku tamtego miesiąca zapowiedziałem, że od maja przechodzę na inny system stawkowania, lecz po dłuższym zastanowieniu rezygnuję z tego pomysłu i mało tego, wracam do najlepszego, według mnie rodzaju stawek - 1/10. Celem na ten miesiąc jest przede wszystkim dodatni yield w granicach 5-10%. Jak będzie zobaczymy, ale mam nadzieję że uda się go zrealizować. Powoli większość lepszych lig europejskich dobiegają końca, ale za to już 27 maja rusza pierwsza kolejka Brasileiro Serie A, więc będzie na co postawić. Czekam również na rozpoczęcie w rozgrywek w drugiej lidze brazylijskiej na której zawsze szło sporo zarobić. Jednak do tego jeszcze trochu czasu, więc teraz skupiam się na graniu europejskich lig, ale zapewne i tak spora część typów będzie pochodzić z lig latino, ale jak to wszystko wyjdzie, przekonamy się już niebawem.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #1
Maribor - Olimpija 1 DNB | 1,40 Zwrot
Inverness - Celtic 2 | 1,27 ⛔
KURS : 1,78
STAWKA : 2/10
-2j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #2
Sao Paulo - Avai 1 | 1,40 ✅
Internacional (Bra) - Penarol (Urug) 1 | 1,40 ⛔
KURS : 1,96
WYGRANA : -2j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Nie mam po prostu ochoty ani słów w swoi &quot;słowniku&quot; aby wyrazić moje niezadowolenie i zaskoczenie zaistniałą sytuacją. Tylko jedna drużyna z Brazylii w 1/4 finału ? To najgorszy wynik od co najmniej 10 lat jak nie więcej. Ale z drugiej strony, fajnie że Santos ( można powiedzieć ) jest najlepszą drużyną poza granicami Brazylii :wink:

Dzisiaj dokończenie rundy. Co do typu AKA SHAKAL, popieram bo kurs na zwycięstwo Quito naprawdę dobry. Gospodarze mogą według mnie powalczy, ale będzie bardzo ciężko, chociaż wiadomo jakie czynniki będą miały wpływ podczas rozgrywania tego spotkania. Dobrym typem na to spotkanie wydaje się być jeszcze over 2,5 gola - 1,75.

Ja natomiast proponuję spotkanie między Ca Junior a Jaguares. W pierwszy meczu padł remis 1:1 co jest dobrym wynikiem przede wszystkim dla gospodarzy. Hmm... myślę że Junior spokojnie ogra dzisiejszego rywala. Po tym korzystnym remisie w Meksyku, większa pewność siebie jest na pewno po ich stronie. U siebie na Estadio Metropolitano Roberto Meléndez grają nieźle, natomiast goście praktycznie nie istnieją na terenie przeciwnika. Nie wygrali meczu od 10 spotkań. Tak więc pobieram kurs na wygraną Juniora.

KUPON #3 Junior De B.(Kol)-Jaguares (Mek) 1 | 1,73 ⛔
STAWKA : 3/10
WYGRANA : -3j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #4
LDU Quito (Ekw)-Velez S. (Arg) Over 2,5 | 1,75 ⛔
WYGRANA : -2j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #5
Flamengo - Ceara 1 | 1,50 ⛔
America - Monarcas 1 DNB | 1,45 ⛔
KURS : 2,18
WYGRANA : -3j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Jak przeważnie bywa początek w moim wykonaniu fatalny, oby było już coraz lepiej. Planuję jeszcze zagrać na Sedan, ale coś kursy niebezpiecznie skoczyły i na razie powstrzymam się od grania tego spotkania.
KUPON #6
Dijon FCO - LB Chateauroux 1 @ 1,60 ✅
Boulogne Cote D´Opale - AC Ajaccio Under 2,5 @ 1,55 ✅
KURS : 2,48
WYGRANA : 7,44j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Do końca sezony pozostało jeszcze 5 kolejek, walka o awans do Ligue1 wciąż toczy się pełną parą. Jednym z kandydatów z awansu jest Sedan, który ma dość spore szanse. Do miejsca premiowanego traci tylko 2 punkty i jest duża szansa na doskoczenie do czuba tabeli. Jeden z głównych rywali do awansu Ajaccio gra dzisiaj wyjazdowy mecz na terenie Boulogne i trzeba zaznaczyć że na wyjazdach spisuje się słabo jak na miejsce które zajmuje, więc można liczyć na stratę punktów, co jest dobrą wiadomością dla Sedanu. Trener gospodarzy Landry Chauvin podkreśla, że awans jest możliwy tylko wtedy, gdy wygrają wszystkie mecze na Stade Louis-Dugauguez. Sedan na własnym stadionie spisuje się dobrze, tylko 2 porażki w 16 meczach. Nie ma raczej sensu pisać o ich dotychczasowych meczach, bo wiadomo jaką ten mecz ma stawkę i nadmienię tylko, że gospodarze zagrają bez 3 ważnych ogniw zespołu - Lautoa (O, 28/0), Tiberi (P, 25/1) i napastnika Fauvergue (N, 27/9). O pokrycie tych strat nie powinno być większego problemu, gdyż ławka rezerwowych jest dość dobra.
Dzisiaj zagrają z Metz, drużyną która w dalszym ciągu walczy o byt w Ligue2. Ale raczej w tym spotkaniu nie będą w stanie powalczyć chociażby o jeden punkcik. Osłabienia są naprawdę duże i prezentują się następująco :
Delle (B, 28/0), Tamboura (O, 29/0), Frechaut (O, 16/0), Bussman (O, 12/0), Cassan (P, 11/1), Mutsch (P, 25/1), Kehli (P, 11/0), N&#39;Diaye (N, 20/4) i Gestede (N, 11/3). Przy tak dużych absencjach ciężko będzie o dobry wynik drużynie trenera Dominigue Bijotata, gdyż kadra jest dość wąska i brak klasowych zmienników.
Sedan win @ 1,95 Bet365
KUPON #7
Sedan - Metz 1 | 1,95 ✅
STAWKA : 4/10
WYGRANA : 7,80j

Otrzymane punkty reputacji: +10
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Takie małe podsumowanie po 10 kuponach.
Kupony trafione - 3
Kupony nietrafione - 7
Stawki - 31j
Wygrane - 19,89j
Yield - ⛔35,84%
Na razie wygląda to bardzo źle, ale mam zamiar to znacznie poprawić. Głównym czynnikiem takiego stanu rzeczy jest tragiczna skuteczność typów z lig latino. W związku z tym, kończę granie owych lig do czasu rozpoczęcia rozgrywek w Brazylii. Teraz poświęcam się tylko i wyłącznie graniu europejskich lig. Kolejne podsumowanie zapewne po kuponie numer #20.

Do góry Bottom