>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #4
AC Milan - SS Lazio Roma 1 @ 1,50 ⛔
De Graafschap - FC Utrecht x2 @ 1,30 ✅
KURS : 2,65
STAWKA : 3/10
- 3j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Wczoraj zgodnie z planem Lorient pewnie wygrało swoje spotkanie, chociaż po pierwszej połowie nic nie wskazywało na tak wysokie zwycięstwo. Znów dał o sobie znać wspominany przez mnie Kevin Gameiro. Po raz kolejny można powiedzieć zawiódł zespół z Rennes, który przegrał w dogrywce z drugoligowcem Reims 3:4. Czekamy na dzisiejsze rozstrzygnięcia spotkań PSG i Sochaux, a tym czasem analiza do meczu Lille z Nantes.

OSC Lille - FC Nantes (0:1) 1 @ 1,70 Bet-at-home

Pojedynek między liderem Ligue 1, a tegorocznym średniakiem drugiej ligi. Różnica w poziomie obu lig jest bardzo duża. To jest przejście o dwa poziomy w górę, a granie z liderem na jego własnym obiekcie i będącym w znakomitej formie wymaga jeszcze czegoś więcej.

Lille od początku tego pucharu gra podstawowym składem, dokonując tylko i wyłącznie małych zmian. Tak będzie i w dzisiejszym meczu w którym zobaczymy wszystkich najlepszych zawodników gospodarzy.

Dalej w dobrej formie jest duet napastników - Mussa Sow i Gervinhio, chociaż w ostatnim czasie Sow trochę zbił z tonu w kwestii strzelania bramek. Hazard, Frau i Melo rozgrywają nadal bardzo dobre spotkania. A przecież w obwodzie jest jeszcze Obraniak, który kiedy pojawia się na boisku to zawsze wnosi świeżość i ożywienie w grę drużyny. Linia obrony spisuję się rewelacyjnie, tracąc w pięciu meczach tylko jedną bramkę, zresztą strzeloną z rzutu karnego.

Tak więc siła ataku zespołu z Lille jest bardzo duża, chociaż w ostatnich dwóch meczach tego nie pokazywali, odnosząc skromne jedno bramkowe zwycięstwa, pomimo bardzo dużej przewagi.

Nantes jak wspomniałem to średniak 2 ligi, który po spadku 2 lata temu z Ligue 1 został gruntownie przebudowany i odmłodzony. Goście grają dość równo na własnym stadionie jak i na wyjazdach, posiadający jedną z lepszych linii defensywnych w lidze. Ale czy będą w stanie zatrzymać napór Lille ? Raczej nie. Dzisiaj nie zagra jedna z podpór bloku obrony, stoper Jean-Jacques Pierre. Oprócz niego nie zagra jeszcze dwóch podstawowych pomocników, a mianowicie Stéphane Darbion i William Vainqueur.

Problemem gości jest również mała ilość goli zdobywana przez zespół. Najlepszym strzelcem zespołu jest 23-letni Serb Filip Djordjevic, który ma na swoim koncie 6 bramek strzelonych w 21 meczach lecz w ostatnich 3 spotkaniach nie był w stanie skierować piłki do siatki przeciwnika.

W niedzielę gospodarze grają ciężki mecz z Auxerre, ale myślę że dzisiaj nie będzie oszczędzania sił i wyjdą na boisko po pewną wygraną.

Do tego meczu dokładam jeszcze parę spotkań, ale nie będę pisał analiz gdyż wszystko co jest istotne zostało już powiedziane i ja się z tym wszystkim w 100% zgadzam, więc odsyłam do odpowiednich tematów.
FC Liverpool - Stoke City ▶ Klik
AS Roma - Brescia ▶ Klik

Oraz jeden suchar -&gt; Knack Randstad Roeselare - PGE Skra Belchatow

KUPON #6
Liverpool FC - Stoke City 1 @ 1,55 ✅
OSC Lille - FC Nantes (0:1) 1 @ 1,70 ⛔
AS Roma - Brescia Calcio 1 @ 1,25 ⛔
Knack Randstad Roeselare - PGE Skra Belchatow 2 @ 1,25 ⛔
KURS : 4,12
STAWKA : 2/10
- 2j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Wracam po krótkiej przerwie do podawania typów. Mam nadzieje że znowu nie zabraknie mi determinacji do prowadzenia tematu i typy/kupony/analizy będą się pojawiały w miarę systematycznie. Powodzenia ;)

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
VFL Osnabrück - SPVGG Greuther Fürth 1 | 2,85 Bet-at-home
Dzisiaj o godzinie 18 dojdzie do ciekawego spotkania w 2 Bundeslidze. W tym meczu zagrają dwa zespoły walczące o dwa różne cele, a mianowicie Osnabruck będzie walczył o utrzymanie, a Furth o awans. Ogólnie typ grany z trzech bardzo ważnych powodów. Pierwszy - Osnabruck znajduje się na granicy strefy spadkowej i musi zdobywać punkty, na wyjazdach grają katastrofalnie więc jak najwięcej punktów muszą zdobywać na własnym obiekcie. Drugim - najważniejsz
ym, brak w drużynie gości aż 7 podstawowych graczy! A mianowicie zabraknie Grün (B, 17/0), Falkenberg (O, 15/0), Karaslavov (O, 13/1), Schröck (O, 17/1), Nöthe (N, 11,2), Onuegbu (N, 18/4) i nowo pozyskanego napastnika z Dynama Zagrzeb Selpicka (N, 4/0). Jak widać straty bardzo poważne, biorąc pod uwagę fakt, jak wąską ławkę posiadają goście. U gospodarzy nie zagrają Bencik (N, 9/1) i Nickenig (O, 15/1). Trzecim - zespołowi Furth zawsze grało się bardzo trudno na terenie Osnabrucka. Składając te wszystkie fakty, uważam, że VFL jest w stanie wygrać to spotkanie, a kurs 2,85 jest godny zagrania.

KUPON #1
VFL Osnabrück - SPVGG Greuther Fürth 1
| 2,85
STAWKA : 2/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Postanowiłem zmienić parę rzeczy w prowadzeniu tematu, zarówno w kwestii stawek jak i podawania typów. Wprowadzony przeze mnie &quot;system&quot; nie jest jakiś rewolucyjny, ale z moich obliczeń wynika, że jest dość skuteczny. Powiedzmy, że stan konta na dzień dzisiejszy wynosi 600j. Pierwsze typy powinny pojawić się jeszcze dzisiaj ;)

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #2
Anderlecht - Genk Anderlecht strzeli | 1,12 ✅
Ajaccio - Laval 1x | 1,16 ✅
Dortmund - Koln 1 | 1,30 ✅
KURS : 1,69
STAWKA : 50j
+ 34,50j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #4
Lorient - Nancy Lorient strzeli | 1,18 ⛔
Porto - Vitoria Guimaraes 1 | 1,22
Leverkusen - Wolfsburg 1 | 1,60 ✅
KURS : 2,30
STAWKA : 40j
- 40j
MARZEC : ⛔55,50j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #5
Atletico Madryt - Villarreal Obie strzelą | 1,60 ✅
STAWKA : 25j
+ 15j
MARZEC : ⛔ 40,50j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Wyżej witek opisał już spotkanie Lyonu z Arles. Ja się pod tym podpisuję, bo jakakolwiek strata punktów byłaby nie na miejscu. Handicap za 1,50 wygląda bardzo dobrze. Ale ja zaproponuje typ na over bramkowy. Nie będzie Crisa, ale za to wraca Lisandro Lopez, drugi strzelec zespołu. Jego powrót jest gwarancją, że na Stade de Gerland zobaczymy parę goli. Arles na wyjazdach straciło aż 24 gole i nie od takich zespołów jak Lyon dostawali paroma bramkami. A przecież gospodarze ostatnio w znakomitej formie strzeleckiej - 4:0 z Nancy i 4:1 z St. Etienne. Tak więc myślę że over 2,5 gola jest równie prawdopodobny co opcja handicap, lecz z lepszym kursem.

KUPON #6
Lyon - Arles | Over 2,5 - 1,65 ✅
STAWKA : 30j
+ 19,5j
MARZEC : ⛔ 20,50j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #7
Lechia Gdansk - Polonia Bytom 1 | 1,65
Bologna FC - Cagliari Calcio Under 2,5 | 1,60 ⛔
AC Fiorentina - Calcio Catania 1x | 1,16 ✅
KURS : 3,06
STAWKA : 70j
- 70j
MARZEC : ⛔ 90,5j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
W meczu Lyonu z Arles wszystko zgodnie z planem. Wynik 5-0 jak i przebieg całego meczu zadowolił chyba każdego kto stawiał coś z tego spotkania. Chociaż jeśli chodzi o sam wynik mógł być jeszcze wyższy, gdyby piłkarzą nie zabrakło trochu zimnej krwi. Zgodnie z moimi przewidywaniami Lisandro Lopez po raz kolejny pokazał, że można na niego spokojnie liczyć i strzelił dzisiaj aż 3 bramki.
Czas na hitowe spotkanie kończące 26 kolejkę.
Mi osobiście wydaje się, że najlepszym rozwiązaniem na ten mecz jest opcja - Obie strzelą. Zarówno OM jak i Lille to drużyny bardzo ofensywne, posiadające w swoich szeregach znakomitych strzelców. Marsylia - wiadomo, że nie zagra Gignac, ale jest za to Remy, Brandao i starszy Ayew. Ta trójka zdobyła łącznie 13 z 36 wszystkich bramek zespołu. Zabraknie też ofensywnego Valbueny. Lille przyjedzie do Marsylii pełnym składem, z Gervinho, Hazardem i Sow na czele. Spotkanie bardzo prestiżowe, w którym raczej nikt nie będzie się oszczędzał - stawka jest zbyt wysoka. Zespół który dzisiaj wygra znacznie przybliży się do mistrzostwa. Historia meczy pokazuje, że w pojedynkach tych zespołów padało wiele goli, z jednej jak i z drugiej strony i myślę, że podczas dzisiejszego wieczoru na Stade Velodrome zobaczymy świetne widowisko z paroma ładnymi bramkami.

KUPON #9
Marseille - Lille | Obie strzelą - 1,80 ✅
STAWKA : 20j
+ 16j

MARZEC : ⛔ 124,50j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Wczoraj bardzo ładnie weszła Ligue 1, zgodnie z przypuszczeniami w Marsylii zobaczyliśmy kilka goli. Szczególnie przedniej urody była bramka zdobyta przez Edena Hazarda w pierwszej połowie meczu.
Stan konta po początku miesiąca nie wygląda zbyt pozytywnie, więc czas zabrać się za odrabianie strat.
Na dzisiaj postanowiłem zagrać 2 spotkania.

Blackpool - Chelsea
Zakład grany przede wszystkim ze względu na bardzo liczne kontuzje w zespole gospodarzy. Wiadomo że nie zagrają dwaj podstawowi napastnicy - Taylor-Fletcher ( N, 22/4 ) oraz Campbell ( N, 24/9 ). Oprócz nich nie zagra również podstawowy pomocnik Adam ( 26/7 ) oraz bramkarz Gilks ( 12/0 ). Nie pewni występu są też Crainey ( O, 21/0 ) i Grandin ( P, 20/1 ). Takie ogromne braki, szczególnie w ataku spowodują, że z strony gospodarzy możemy dzisiejszego wieczoru nie zobaczyć żadnego gola. Chelsea po wygranej z Manchesterem United znacznie przybliżyła się do czołówki. Na mistrzostwo raczej nie mają szans, ale na miejsce premiowane bezpośrednim udziałem w Lidze Mistrzów jest wciąż bardzo realne. Mam nadzieję że w końcu na listę wpisze się Fernando Torres, a Chelsea zdobędzie komplet punktów.

Genclerbirligi - Fenerbahce
Mecz kończący dwudziestą siódmą kolejkę spotkań Super Ligi. Gospodarze zaczęli dobrze grać dopiero wtedy, gdy uświadomili sobie że spadek do drugiej ligi jest bardzo blisko i każdy stracony punkt może wiele kosztować. Ostanie bardzo dobre mecze spowodowały, że udało im się uciec strefie spadkowej aż na 9 punktów. Mecze które zakończyły się jakąś zdobyczą ze strony drużyny z Ankary, były to spotkania z średniakami, a nawet rywalami o utrzymanie, z którymi Genclerbirligi dawało sobie radę. Ale teraz przychodzi im się spotkać z głównym kandydatem do mistrzostwa kraju - Fenerbahce Stambuł. Goście mają niezwykłą serię 7 kolejnych ligowych zwycięstw. Najważniejsze zwycięstwo odnieśli z najgroźniejszym rywalem do upragnionego tytułu - Trabzonsporem. Wczoraj piłkarze z Trabzonu wygrali wyjazdowe spotkanie z Bestiktasem 2:1 i odskoczyli na 3 punkty. Fenerka nie może pozwolić sobie na stratę punktów z dużo słabszymi zespołami i liczę że dzisiaj odniosą kolejne cenne zwycięstwo i wciąż będą kontynuować świetną passę meczy bez porażki.

KUPON #10
Blackpool - Chelsea 2 | 1,30 ✅
Genclerbirligi Ankara - Fenerbahce 2 | 1,60 ✅
KURS : 2,08
+ 54j
MARZEC : ⛔ 70,50j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Mam pewną wizję jednego z dzisiejszych meczy 1/8 Ligi Mistrzów. Chodzi mianowicie o spotkanie rozgrywane na White Hart Lane, gdzie miejscowi podejmować będą najlepszy zespół w tym sezonie we Włoszech AC Milan.
Mój dzisiejszy typ - Obie strzelą jest wielce prawdopodobny. Jak wiadomo nie od dzisiaj Tottenham gra ofensywną piłkę, strzelają sporo bramek, zarówno na wyjazdach jak i na własnym stadionie. Wadą tej drużyny jest defensywa, która niestety nie zawsze spisuje się na miarę takiego zespołu. Często tracą bramki, zwłaszcza na wyjazdach, ale u siebie też mają problemy z zachowaniem czystego konta. Czy Spursi wybiorą bardzo defensywną taktykę żeby tylko obronić tą jednobramkową zaliczkę z San Siro ? Wątpię. Wtedy pojawią się na pewno liczne okazje dla Milanu na strzelenie gola. Milan przyjeżdża do Londynu osłabiona w szczególności w linii pomocy, gdzie nie zagrają Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Van Bommel i Emanuelson. Ale atak wygląda bardzo dobrze - Ibrahimovic, Robinho i Pato. Milan po porażce w pierwszym meczu na San Siro wygrał kolejne 3 spotkania ligowe, co potwierdza że są wciąż w bardzo dobrej formie. Jeśli mediolańczycy wciąż myślą o awansie i graniu w dalszej fazie Ligi Mistrzów, muszą od pierwszych minut przejąc inicjatywę i zaatakować. Nie mają nic do stracenia, a mogą tylko zyskać. Uważam, że jeśli Milan strzeli pierwszy bramkę możemy zobaczyć na White Hart Lane otwarty mecz w którym może paść sporo ładnych bramek, z jednej jak i z drugiej strony. KUPON #11 Tottenham - Milan Obie strzelą | 1,65
STAWKA : 40j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Propozycje podane przez TrackBank są bardzo ciekawe, a w szczególności typ na Vasco da Gamę.

Mi natomiast do gustu przypadło inne spotkanie, a mianowicie mecz pomiędzy Avai i Ipatingą. Tak jak wyżej kapszti napisał do awansu gospodarzą wystarcza tylko remis. Ale czy zagrają defensywnie i będą bronić korzystnego wyniku ? Wątpię. Gdyby ten mecz byłby na wyjeździe można by było trochę pomyśleć, ale ten mecz jest na własnym boisku na którym strzelają dość sporo bramek. A strzelać ma kto np. Rafael Coelho i William Souza, którzy są w znakomitej formie.

Ipatinga jak na trzecioligowca nie ma zbyt wielu atutów na terenie rywala. Nawet po statystykach widać że wyjazdy całkowicie im nie idą. W zeszłorocznych rozgrywkach Brasilero Serie B zdołali wygrać tylko 2 z 20 meczów na terenie rywala, co spowodowało spadkiem do 3 ligi. Również kadra jest dość słaba i raczej nie ma kto postraszyć.

Podsumowując, inny wynik niż wygrana Avai będzie wielką sensacją.
KUPON #12
Avai - Ipatinga 1 @ 1,45 ✅
+22,5j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Dość popularne zakłady na dzisiejsze mecze w ramach eliminacji do Euro 2012.
KUPON #13
Szwecja - Mołdawia 1 @ 1,18 ✅
Holandia (-1,5) - Węgry 1 @ 1,37 ✅
KURS : 1,62
STAWKA : 100j
+62j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Spotkanie 7 kolejki Urugwajskiej Clausury. Faworytem bukmacherów, jak i moim jest zespół gospodarzy. Świetna seria Naciolanu trwa w najlepsze i myślę że dzisiaj dołożą kolejną wygraną. Dotychczas grali z zespołami dużo słabszymi od siebie, z którymi odnosili dość łatwe zwycięstwa. Rozegrali też jeden ważny mecz z Fenixem, który jednak przegrali 2:1. Ale to było na boisku rywala, gdzie piłkarze Juana Ramona Carrasco tracą wiele na swojej sile. W rewelacyjnej formie strzeleckiej znajduje się Santiago Garcia, który zdobył w 21 meczach aż 18 bramek!

El Tanque Sisley zdołało w tym sezonie odnieść tylko jedno zwycięstwo z Centra Espanyolem. A poza tym to same porażki, lecz trzeba przyznać, że te porażki odnosili z nie byle kim. Def Sporting, Penarol czy nawet Tacuarembo to jednak czołówka tabeli. Dzisiaj szykuje się kolejna strata 3 punktów przez zespół z Montevideo, bo jakakolwiek zdobycz punktowa na stadionie Estadio Gran Parque Central, na którym Nacional jest naprawdę bardzo mocny, jest po prostu poza zasięgiem.
KUPON #14
Nacional de Montevideo - El Tanque Sisley 1 @ 1,40 ✅
+20j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Z reguły nie lubię typować meczów towarzyskich, ale z faktu iż dzisiejsza oferta jest jaka jest więc spróbuję zagrać spotkanie pomiędzy Marokiem a Botswaną. Nie odkryję Ameryki twierdząc, że gospodarze są faworytami i powinni wygrać ten mecz. Lecz ja jednak postanowiłem zagrać trochę inny typ.
Maroko w swoim składzie posiada wielu zawodników grających na co dzień w europejskich ligach - głównie francuska, angielska, włoska i belgijska. Takich zawodników jak Marouane Chamakh ( Arsenal ), Youssef El-Arabi ( Caen ), Houssine Kharja ( Inter Mediolan ), Younès Belhanda ( Montpellier ) Mbark Boussoufa ( Anderlecht ) nie trzeba raczej przedstawiać. Linię obrony tworzą zawodnicy grający w lidze francuskiej oraz włoskiej, tacy jak np. Ahmed Kantari ( Brest ), Adil Hermach ( Lens ), Mehdi Amine Benatia ( Udinese ), będący tam znaczącymi postaciami w grze swoich zespołów. Pomimo takiego składu zwycięstwa przychodzą im z dużą ciężkością. Często zdarzają się wyniki poniżej 3 bramek.
O Botswanie raczej nie jestem w stanie powiedzieć dużo. Skład reprezentacji to głównie zawodnicy z krajowego podwórka. Jeśli chodzi o wyróżniającą się postać to chyba byłby to napastnik Santosu (RPA) Jerome Ramatlhakwane, który strzela regularnie i stosunkowo dość dużo bramek w reprezentacji. Goście to drużyna słabsza od Maroka, chociaż zajmują w rankingu FIFA sąsiednie lokaty. Po statystykach widać, że grając na wyjazdach, przyjmują raczej taktykę defensywną, co przynosi oczekiwane skutki. Na ostatnich 7 meczów padło 7 underów!
Tak więc uważam, że under 2,5 gola w tym meczu wydaje się być dość rozsądną inwestycją.
KUPON #15
Maroko - Botswana Under 2,5 @ 1,60 ✅
STAWKA : 30j
+18j

Do góry Bottom