>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Czas na statystyki za miesiąc marzec. Jak widać po zamieszczonych postach początek miesiąca był słaby jeśli nie powiedzieć fatalny. Następnie nastąpiła przerwa w aktywności na forum, po czym powrót i świetna passa trafnych kuponów. To w bardzo dużej mierze dzięki nim, wyszedłem na plus w temacie. Bardzo mnie cieszy skuteczność przede wszystkim typów z lig reprezentujących Amerykę Południową. Widać że wiedza na ten temat wciąż jest, więc w tym miesiącu zapewne wiele zakładów będzie pochodziło z owych lig.
Ze względu że miały być to statystyki, więc musi pojawić się trochę liczb.
Stawki - 655j - wciąż pojawiają się problemy z złym interpretowaniem prawdopodobieństwa skuteczności danego typu/kuponu, co w idealny sposób oddają początkowe wpisy w tym miesiącu.
Wygrane - 676,5j - trochę mało, ale najważniejsze że udało się wyjść na plus, może i mały ( bardzo mały ), ale najważniejsze ze jakiś plus jest.
Yield - 3,28% - wszystko co było można napisać zostało wyżej napisane.
W tym miesiącu mam jeden cel - yield na koniec w granicach 10-15%. Cel chyba jak najbardziej do osiągnięcia, zważywszy na fakt iż w ostatnim czasie gram tylko i wyłącznie single i duble ( coraz rzadziej ). Tak jak wyżej napisałem, w dalszym ciągu mam zamiar grać ligi z Ameryki Płd, przede wszystkim liga Urugwajska, liga Chilijska, Argentyńska i rozgrywki o mistrzostwa stanowe w Brazylii. Dobiegają końcowi europejskie ligi, w których można znaleźć dość ciekawe rarytasy. Mam nadzieję że miesiąc kwiecień będzie dla mnie bardziej łaskawszy i przyniesie dużo więcej zysków od poprzedniego i dzięki temu uda mi się zrealizować zakładany cel.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Ze względu na godzinę, nie udało mi się znaleźć żadnego porządnego typu z europejskiej piłki. Ale przecież dzisiaj są spotkania o mistrzostwo stanu Corioca, więc znowu tak źle nie ma.
W ofercie widać dwa spotkania Vasco da Gamy z Bangu oraz Botafogo z Resende. Oba wyglądają bardzo fajnie, ale ja zdecydowałem zagrać drugie, które według mnie jest bardziej apetyczne.
Botafogo w rozgrywkach stanowych radzi sobie bardzo dobrze. W szczególności swoją wyższość nad rywalem pokazuje na Estádio Olímpico João Havelange. Na własnym boisku jeszcze w tym sezonie nie zaznali porażki wygrywając 5 z 6 meczów. Wszystkie zwycięstwa odnosili sporą przewagą bramkową, więc wyniki 4-1, 4-0, 3-1 to raczej norma patrząc na obecną formę i poziom rywali. Przeciwnicy prezentowali poziom zbliżony do Resende, czyli raczej słaby w porównaniu oczywiście do gospodarzy. Wiodącą postacią Botafogo niewątpliwie jest 34-letni napastnik Sebastian Abreu, który po przejściu do Botafogo przeżywa &quot;drugą młodość&quot;. Strzela dużo goli, goli ważnych dla drużyny co powoduje że jest niezastąpioną częścią tej drużyny.
Resende to rywal dużo słabszy sportowo jak i finansowo, co sprawia że biegają po boiskach dużo niższych lig. W zespole znajduje się stosunkowo dużo młodych grajków, którzy decydują o sile tejże drużyny. Ale są tam również gracze bardziej doświadczeni, których poziom wieku przekracza nawet znacznie 30 lat. Jak na drużynę która dopiero w 2008 roku zagościła na nowo w pierwszej dywizji Corioci, osiągają dość dobre wyniki. Co ciekawe lepiej wiedzie im się na terenie rywala niż na własnym boisku. Ale czy będą w stanie przeciwstawić się sile naporu gospodarzy? Według mnie nie.
Moim skromnym zdaniem, po raz kolejny możemy spodziewać się paru bramek, ciekawego widowiska i pewnej wygranej gospodarzy.
KUPON #1
Botafogo - Resende 1 @ 1,35 ⛔
STAWKA : 50j
-50j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
W związku z zaistniałą koniecznością wypłacenia wszystkich pieniędzy z bukmacherów internetowych, oraz dość daleką drogą do Toto-mixa lub STS stwierdzam że typowanie w tym miesiącu uważam za zakończone.
Postanowiłem, iż skoro przebywam teraz w domu to mogę się trochę pobawić w granie więc, każdy kupon który tutaj będzie się pojawiał będzie WIRTUALNY, żeby potem nie było jakiś niejasności.
Od przyszłego miesiąca przechodzę na inne stawkowanie, a mianowicie na złotówki i każdy kupon będzie grany albo w STS albo Toto-mix ( wszystko będzie opisane w poszczególnym kuponie ).

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #3
:hokej: Kloten - Davos 1 | 2,45 ✅
???? Olaso - Naso 1 | 1,55 ✅
⚽ Dynamo Kijów - Sp. Braga 1 | 1,60 ⛔
KURS : 6,08
STAWKA : 50j
-50j

bsnt 1,3K

bsnt