>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #8 Velez S. - Godoy Cruz Powyżej 2,5 bramki | 1,80 ⛔ 2:0
Boston - Vancouver 1 | 2,35 ✅ 8:1
KURS : 4,23
STAWKA : ⛔ 1/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #11
Paok - Aris H (0-7) - 2 | 1,65 ZWROT
Nymburk - Prostejov - Powyżej 155,5 punktów | 1,80 ⛔
KURS : 2,97
STAWKA : 2/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #12
Brose Baskets - Alba Berlin - 1 | 1,25 ✅
Galatasaray - Fenerbahce - Galatasaray (+6) - 1 | 1,65 ⛔
KURS : 2,06
STAWKA : 2/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #15
Cska M. - Khimki M - Khimki +8 - 2 | 1,65 ZWROT
Monferrato - Venezia - 1 | 1,40 ✅ 82:65
KURS : 2,31 -&gt; 1,40
STAWKA : 3/10
WYGRANA : ✅ 1,20j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #16
Salwador - Kuba - 1 | 1,27 ✅ 6:1
Dallas - Kansas City - 1DNB | 1,22 ⛔ 1:4
KURS : 1,55
STAWKA : 5/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Rosol - Goffin | Rosol - 1,27 ⛔
Del Bonis - De Voest | De Voest - 1,12 ✅
Stebe - Viola | Stebe - 1,20
1,71 - 8/10
-8j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Statystyki 1-13 czerwiec.
Kupony zagrane - 18
Kupony wygrane - 9
Skuteczność - 50%
Wygrane - 56,1j
Zainwestowane - 61j
Bilans - ⛔ 4,9j
Yield - ⛔ 8,03%
Bardzo słabo wyglądają ostanie kupony, które psuje zazwyczaj jedno spotkanie. Zawodzi mnie na całej linii zarówno piłka jak i tenis, dlatego teraz w tym temacie będę podawał tylko typy z koszykówki, siatkówki i żużla.
Następne statystyki prawdopodobnie zrobię już na koniec miesiąca.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Natknąłem się na bardzo ciekawy typ, a mianowicie over 149 punktów w spotkaniu Sieny z Cantu. Tutaj chyba bukmacherzy zbyt nisko oceniają możliwości ofensywne obu zespołów. Siena na własnym parkiecie bardzo rzadko schodzi poniżej 80 punktów na mecz, natomiast Cantu na wyjazdach poniżej 70. W poprzednim spotkaniu [sobotnim] wpadło aż 175 punktów - wynik 100:75. Jeśli również spojrzymy na historię spotkań, zobaczymy że tylko w bodajże jednym meczu nie został rzucony taki over.
Wygrana i przewaga Sieny w sobotni wieczór raczej nie podlega żadnym dyskusją. Cantu raczej nie ma możliwości żeby jakkolwiek zagrozić Sienie. Różnicę poziomów widać zarówno w rozgrywkach regularnego sezonu jak i w Play-Offach w których gospodarze po prostu miażdżą rywala wygrywając często przewagą nawet blisko 30 punktów. Dlatego myślę że wynik sobotni i tak ogromna przewaga raczej mogą się spokojnie utrzymać dlatego zagram handi -15 punktów.
KUPON #19
Siena - Cantu | over 149 - 1,90 ✅ 81:69
STAWKA : 5/10
WYGRANA : 4,50j

KUPON #20
Siena - Cantu | Siena -15 - 1,90 ⛔ 12 punktów
STAWKA : 4/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Już dzisiaj trzecie spotkanie w finale Play-Off w hiszpańskiej ACB. Poprzednie dwa zwycięstwa padły łupem graczy Barcelony, którzy wygrali odpowiednio 74:67 i 74:64. Ostatnio czytałem wywiad z jednym z zawodników Bilbao, w którym to przeczytałem iż ten sezon, a zwłaszcza PO [wygrana rywalizacja m.in. z Realem Madryt] są dla nich rewelacyjne i że wiedzą z kim grają w finale, ale zapowiadają że będą walczyli do upadłego. Jeśli wierzyć tym zapowiedziom to powinni powalczyć na swoim parkiecie na którym mają większe &quot;możliwości&quot;. Myślę że warto zagrać na zwycięstwo gospodarzy po takim kursie, ale ja bardziej reflektuje nad handi +8. W h2h widać, że jeśli już przegrywali to stosunkiem zbliżonym do owego bonusu.
KUPON #21
Bilbao - Barcelona | Bilbao +8 - 1,60 ⛔ 55:64
KUPON #22
Bilbao - Barcelona | Bilbao - 3,00 ⛔ 55:64
STAWKA : 1/10
E: Brak słów żeby opisać to co się stało. Ostatnie 8-9 rzutów nie trafionych przez Bilbao, z tego większość z podkoszowych akcji. Po prostu pięknie ...

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Drugie starcie Play-Off w drugiej lidze włoskiej. Pierwsze spotkanie bardzo pewnie wygrane przez gospodarzy przewagą 17 punktów, wynik - 82:65. Mecz praktycznie pod kontrolą gospodarzy. Świetne spotkanie rozegrali dwaj Amerykanie - Donell Taylor [18 punktów, 7 zbiórek i 5 asysty] oraz Ricky Hickman [21 punktów, 3 zbiórki i 3 asysty] i to zapewne na nich będzie spoczywał wynik dzisiejszej konfrontacji. Tak wysokie zwycięstwo zapewniła świetna skuteczność rzutów wolnych [31-34] wykonywanych przez m.in. wyżej wymienionych zawodników i wyniosła prawie 91%. Zespół Umana Rayer opiera się praktycznie na czterech zawodnikach z USA - Tamar Slay, Lens Harris, Kiki Clark i Alvin Young, którzy robią na prawdę dobrą pracę w meczu. Niedzielny mecz przegrali tak dużą stratą, gdyż szwankowała skuteczność przy rzutach. Teraz myślę, że Fastweb ponownie wygra ale ich przewaga nie będzie już tak widoczna jak w poprzednim spotkaniu. Warto też dodać fakt, iż gospodarze nie przegrali we własnej hali od 19 spotkań.
KUPON #23
Fastweb - Umana Rayer | Fastweb - 1,30 ⛔ 76:76
STAWKA : 7/10
E: Rewelacja po prostu rewelacja ... A pomyśleć jeszcze że 1,30 przed końcem prowadzili 9 punktami ...

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Lipiec

Czerwiec okazał się minusowym miesiącem, bynajmniej na forum. Po krótkiej przerwie postanowiłem powrócić do dalszego prowadzenia tematu. Wkrótce startują najlepsze ligi świata, więc myślę że przydałoby się jakieś przetarcie i może zarobienie paru dodatkowych złotych do budżetu ;)

W najbliższym czasie pojawiać będą się tutaj typy głównie z eliminacji zarówno Ligi Mistrzów jak i Ligi Europejskiej. Od jakiegoś czasu gram również Brasileiro i nie powiem, zysk jest znaczący więc pewnie ta liga będzie często grana.

Powodzenia ;)

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
KUPON #1
Valerenga IF - FC Mika - Valerenga -1 | 1,57 ⛔ [1:0]
FK Metalurgs Liepaja - Red Bull Salzburg - 2 | 1,45 ✅ [1:4]
KURS : 2,28
STAWKA : ⛔30zł

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Ostatnio kompletnie nie jestem w stanie podawać żadnych typów na forum, głównie z braku czasu. Teraz akurat weekend mam wolny więc myślę że pojawi się parę ciekawych propozycji do zagrania ;)

Bochum - Frankfurt - 1 - 1,50 ✅
Duisburg - Cottbus - Duisburg strzeli - 1,15 ✅
Plzen - M. Boleslav - Plzen strzeli - 1,22 ✅
KURS : 2,10
STAWKA : 3/10

+ 3,30j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Wrzesień
Powróciłem już do domu z długich wakacji, więc teraz na pewno w każdy dzień będę miał możliwość wpisania czegoś do tematu. Wystartowały już prawie wszystkie najlepsze ligi piłkarskie ( przede wszystkim Ligue1 ) z których będą pojawiały się typy.
W kwestii prowadzenia tematu - wszystko pozostaje tak jak było wcześniej, czyli stawki od 1 do 10j, po każdych 10 kuponach małe podsumowanie i oczywiście na koniec każdego miesiąca pełne statystyki.
Powodzenia ;)

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
O tym meczu napisano już bardzo wiele i raczej nie ma sensu powtarzać tego po raz następny.
Barcelona - Villarreal - BTS - 1,70 ⛔ 5:0 ????

Do góry Bottom