IMO Juve powinno być przed Interem, a między nimi jeszcze Liverpool, za tą trójką jeszcze Roma (dla mnie murowany kandydat co najmniej do półfinału... chyba że po drodze trafi na Barce ), Real na koniec.Panowie oczywiste iż prawie każdy ma szanse ale nie oszukujmy się w takiej kolejności realne szanse na zdobycie LM mają drużyny: 1. FC Barcelona 2. Manchester United 3. Chelsea Londyn 4. Inter Mediolan 5. FC Liverool 6. Real Madryt 7. Juventus Turyn 8. Arsenal Londyn 9. Bayern Monachium ! Mało prawdopodobne żeby ktoś z poza tej dziewiątki poleciałz koksem dosłownie choć FC Porto takim cichym koniem nie już chyba nie teraz !!!
Z dogrywką to się zgodze, ale żeby karne rozstrzygały finał?! Loteria?! Albo przegrać po karnych? Cieszyłem się że ManU wygrało, ale szkoda że nie w regulaminowym czasie albo po dogrywce. Do oporu powinni grać, a tak to dogrywka jest tylko po to by przeczekać do karnych.najlepiej dogrywka i karne to jest wtedy prawdziwy finał :!:
No tak,a w finale pewnie 3 bramki strzeli Cristiano :-D...heh zadna druzyna w historii Champions League nie obronila trofeum i w tym sezonie tez sie to nie zmieni. Ja uwazam ze wygra zespol z Serie A, final jest na Olimpico wiec to dodatkowa motywacja dla zespolow wloskich. Inter jezeli przelozy wkoncu forme z Serie A na Champions League moze tego dokonac. Juventus pokazal juz nie raz jak potrafi grac w pucharach. Roma natomiast ma juz za soba kryzys i perspektywa finalu na wlasnym stadionie moze dodac im skrzydel. Poza tym mysle ze Bayern moze zajsc daleko, bo jakby nie bylo to jedna z legend Champions League i po malej stagnacji powinna powrocic na swoje wlasciwe tory. Poza tym Barcelona, Chelsea, Lyon powinny zajsc daleko.Manchester Utd
final MAN UTD- BARCELONA