Hmm jak dla mnie wymarzony finał byłby Real - Atletico ????
i zwycięstwo Realu oczywiście ????
Jednak patrząc całkiem obiektywnie to hmm...Te wiodące drużyny typu Chelsea Barca(
) ManU grają obecnie jak dla mnie najbardziej efektywny futbol...Chelsea zawsze mocna u siebie, świetna obrona, mało bramek tracą, choć momentami może nudzić ich styl gry...jednak to efekt końcowy się liczy.
Barca(
) no niestety muszę im przyznać z ciężkim sercem, że ilość zdobywanych przez nich bramek jest imponująca, finezja i ogólnie widowisko na ich meczu murowane. Dalej jest ManU jedyne co moim zdaniem można im zarzucić to od czasu do czasu rozkojarzenia i rozluźnienie, bo obecnie Berbatov Rooney + do tego ten taki koślawy z toną żelu na łbie którego nazywają Ronaldo = świetna gra.
I na koniec Real ???? ???? ???? oczywiście, że wiem, iż to oni w tym roku wygrają ????
W końcu to Królewscy. Jeżeli zaczną prezentować swoją optymalną i może kiedy w końcu zaczną gac z nominalnym prawym pomocnikiem to napewno coś z tego będzie, no i oczywiście trzeba popracować nad obroną która w tym roku jest wyjątkowo nieszczelna.
HALA MADRID ....i Atletico ! do zobaczenia w finale ???? ???? ????