bad-motherfucker
Użytkownik
jestem niemal pewien ze ktos z 3 (chelsea, barcelona, manchester)
a] Nazwy piszemy z dużej literyjestem niemal pewien ze ktos z 3 (chelsea, barcelona, manchester)
Widac że fan Chelsea ''Na drugą wygraną nie daje szans ManU, to nie będzie ich sezon....'' teraz ja coś dodam jako fan ManU: To będzie nasz sezon, a nie Chelsea i nie dlatego że będą grali słabo tylko dlatego że to ManU będzie grało świetnie i wygra Premier League i LM:jezora: przy odrobinie szczęscia FA Cap i Carling Cap. Szczerze mówiąc to już prędzej Real czy Inter może Liverpool ale na pewno nie ChelseaJa za faworyta mam Chelsea Londyn. Według mnie z takim trenerem na ławce i z takimi piłkarzami w kadrze trofeum może trafić na Stamford. Jak narazie The Blues prezentują się bardzo dobrze, dużo lepiej w ofensywie niż w zeszłym sezonie. Tak wogule to można by napisać o tym pracę
Faworyt nr Chelsea Londyn.
Drugą drużyną która może namieszać jest Liverpool, który w LM zawsze jest groźny. Do tego zawsze może wmieszać się niewiadoma Real, czy Inter.
Na drugą wygraną nie daje szans ManU, to nie będzie ich sezon....
I powiem tak, czas pokaże ..... Wiem jedno, Champions League jest nieobliczalna i piękna. Niech wygra najlepszy!
Gościu wyluzj się :-D Każdy może wyrazić swoje zdanie, a że ja takie mam to moja sprawa. Poważnie myśle że ManU będzie miał słaby sezon, nie dlatego że jestem sympatykiem Chelsea. W ubiegłym sezonie drużyne z Fulham Road przekreślono po tym jak odszedł Jose, a jednak walczyli na wszystkich czterech frontach. Trzy trofe były naprawdę blisko, a najbliżej właśnie LM.... <ten słupek...>Widac że fan Chelsea ''Na drugą wygraną nie daje szans ManU, to nie będzie ich sezon....'' teraz ja coś dodam jako fan ManU: To będzie nasz sezon, a nie Chelsea i nie dlatego że będą grali słabo tylko dlatego że to ManU będzie grało świetnie i wygra Premier League i LM:jezora: przy odrobinie szczęscia FA Cap i Carling Cap. Szczerze mówiąc to już prędzej Real czy Inter może Liverpool ale na pewno nie Chelsea
A ja moge powiedziec "Widac ze fan ManU" Niestety ale jak narazie to Chelsea jest lepsza w PL chociaz ze przegrali ostatnio z Liverpoolem ale grali w mocno okrojonym skladzie. W Chelsea ubylo sporo niepotrzebnych zawodnikow i teraz gracze wkomponowuja sie w zespol co pokazali juz nie raz ze nawet potrafia wygrac w slabym skladzie czy to z Middlesborough w PL czy z Roma w LM. I skoncz to gadanie bo kazdy kibicuje komu chce. Nie pozdrawiamWidac że fan Chelsea ''Na drugą wygraną nie daje szans ManU, to nie będzie ich sezon....'' teraz ja coś dodam jako fan ManU: To będzie nasz sezon, a nie Chelsea i nie dlatego że będą grali słabo tylko dlatego że to ManU będzie grało świetnie i wygra Premier League i LM:jezora: przy odrobinie szczęscia FA Cap i Carling Cap. Szczerze mówiąc to już prędzej Real czy Inter może Liverpool ale na pewno nie Chelsea