od lat już tak jest - działa to jak większy pen drive - zobacz sobie np Western Digital (czyli WD) Passport - fajny dysk, mały, poręczny.własnie pytanie odnośnie dysków zewnętrznych.
zasilane są przez usb + podpinane pod taśme? czy może już wymyślili takie cudo, że wystarczy połączenie z usb ?
przyznaje bez bicia, nie znam sie na komputerach.
Jednak kilku znajomych mi odradzilo, teraz na oku mam Samsung F480 ktos z userow posiada to cacko bo ladnie sie prezentuje. za brak WiFiPosiada ktos z uzytkownikow tego forum telefon SE W910i?
Poczytam troche o opiniach i zly nie jest ale chcialbym sie dowiedziec czy ktos z Was ma, jest z niego zadowolony i czy poleca ????
mam identyczny, kupowałem w grudniu na urodziny ????Właśnie Asus. Mam Asusa, ale normalny lapek i jestem bardzo zadowolony. Ten, który wpadł mi w oko oficjalnie trzyma 7h. A to on: http://www.allegro.pl/item735919895_asus_eee_pc_1000h_10_1_6ghz_160gb_2gb_wifi_win_xp.html Jak coś to popytaj znajomego. Z góry dzięki
Moge polecic Ci go w 100%, nie ma co tracic czasu na zastanawianie sie nad innymi ???? Swojego czasu bardzo duzo poswiecilem na szukanie informacji o konkretnych modelach netbooków i w tej chwili na zaden inny bym tego swojego nie zmienił, zadne tam msi windy, hp mini itp ????Dzięki za pomoc Zastanowie się nad tymi NetBookami. Bardziej jestem skłonny za ASUSem ze względu na to, że go posiadam (normalny laptop) i jestem zadowolony. Do tego Adi z niego korzysta i poleca. Jednak ten MSI nie jest skreślony ???? To podobno 'dobra podróbka' laptopów firmy IBM, więc jeszcze przemyśle ostateczną decyzje. Kolejne propozycje, uwagi mile widziane.
nie podlaczaj pod USB a przez kabel ethernet. Tez tak zrobilem i wogole mi sie nie restartujemam problem z liveboxem .... są momenty, że livebox sam mi się resetuje. To są takie interwały można powiedzieć bo resetuje się na kilka sekund, pochodzi i znowu tak z 2,3 razy. Po tym "przedstawieniu" chodzi elegancko tylko, że znowu po kilku h zaczyna się ta sama historia. Wie ktoś co mu dolega? .. powiem tyle, że livebox nie był rozkręcany, nigdy nie spadł itp. stoi sobie samoistnie bez żadnej ingerencji ???? ... jeszcze dodam i to może być istotne, że dioda, która miga podświetlając nazwę nie świeci :/ .. mogło się coś przepalić, czy coś? ...