>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Komputery|Telefony|Inne urządzenia - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
porky 104

porky

Użytkownik
Z tego co wiem każda nowa Toshiba (z windows 7) ma obraz systemu na specjalnej partycji. Możesz sobie zrobić płytkę z systemem (lub wgrać na pendrive) poprzez program TOSHIBA RECOVERY MEDIA CREATOR która pozwala przywrócić oryginalny stan komputera. Ja miałem zainstalowany system W7 64bit a na płytce dostałem tylko 32bit. Po roku skapnąłem się, że mam taki program który pozwoli mi po formacie na korzystanie z Win7 64bit . . .
Wiem, dlatego pytałem sę czy to wystarczy czy musi być normalna świeża instalka po formacie. ????

W każdym bądź razie dzięki. ????

simons 646

simons

Forum VIP
Mam problem z głośnikami 5.1. Karte mam creativa, zainstalowalem sterowniki podlaczylem wszystko jak trzeba, ale na YT, allplayerze, foobarze nie ma dzwieku z centralki i 2 glosnikow z tylu. Pomyslalbym ze problem ze sterownikami gdyby nie fakt, ze jest programik dolaczony do driverow w ktorym mozna sprawdzic czy jest dzwiek i kazdy kanal z osobna sie odzywa i w tym przypadku wszystkie graja i nie wiem co teraz :p

D 319

defox

Użytkownik
Mam problem z głośnikami 5.1. Karte mam creativa, zainstalowalem sterowniki podlaczylem wszystko jak trzeba, ale na YT, allplayerze, foobarze nie ma dzwieku z centralki i 2 glosnikow z tylu. Pomyslalbym ze problem ze sterownikami gdyby nie fakt, ze jest programik dolaczony do driverow w ktorym mozna sprawdzic czy jest dzwiek i kazdy kanal z osobna sie odzywa i w tym przypadku wszystkie graja i nie wiem co teraz :p
Jaki system? Spróbuj poszukać aplikacji Audio Console albo Creative Console - już nie pamiętam dokładnej nazwy. Będzie tam kilka zakładek, a w którejś możliwość wyboru opcji CMSS, CMSS 3d, Stereo Surround. Wybierz którąś z tych, w zależności od własnych preferencji ????

simons 646

simons

Forum VIP
Winda xp. U kumpla na xpeku z tymi samymi glosnikami bylo ok. A sterowniki mam z plytki takze dobre ???? (jak co)
Z tym CMSS i tak nie dzialaja, ale na stereo surround dzialaja wszystkie ... czegos nie rozumiem

rafalo 13

rafalo

Użytkownik
Wie ktoś z was jak rozwiązać taki problem? Chciałem pograć w nową FIFĘ, ale przy instalacji wywala taki problem i nie mogę tego rozgryźć

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Wie ktoś z was jak rozwiązać taki problem? Chciałem pograć w nową FIFĘ, ale przy instalacji wywala taki problem i nie mogę tego rozgryźć
Dobra podaj parametry systemu . ale masz na 99% 64 bit
Nie znam sie zbytnio ale tu biega o zgodność systemu plików
Spróbuj uruchomić w trybie zgodności.
Klikasz PPM na &quot;Autorun&quot; - &quot;Rozwiąż problemy ze zgodnością&quot; - &quot;Wypróbuj zalecane ustawienia&quot; - &quot;uruchom program&quot;.
Jak nie pomoże i mam racje że system 64bit to pozostanie ci reinstalacja na 32 bity albo szukać jakiś patch-y o ile istnieją

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom