>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Komputery|Telefony|Inne urządzenia - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
snajper, od samego początku mam podłączony przez kabel ethernet.
jaruone- jutro się z tym pobawię i jak nic nie zdziałam to będę musiał się skontaktować z TP .. dzięki za radę.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
własnie pytanie odnośnie dysków zewnętrznych.

zasilane są przez usb + podpinane pod taśme? czy może już wymyślili takie cudo, że wystarczy połączenie z usb ?

przyznaje bez bicia, nie znam sie na komputerach.

ja mam My Booka ktorego podlaczam pod lapka. 320 gb podlaczenie pod USB a predosci sa kosmiczne. polecam

jaki wziac tel w mix play 50 umowa 30 miechow ?? LG KU990 ?

ja bym Ci polecil Samsunga f480

easy 3,1K

easy

Forum VIP
krotka pilka z mojej strony: chce kupic nowy telewizorek 32 cale[ewentualnie troche wiekszy], cena maks 2k- polecacie cos godnego w tej cenie ?
pozdrawiam.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Mam telefon Blackberry 7130v. Niestety jest na sieć Vodafone. W komisie krzyknęli za odblokowanie 70zł co dla mnie jest zupełnym nie porozumieniem (telefon ten na allegro to koszt ok 90zł).

Czy macie jakieś sposoby na ściągnięcie simlocka z tego modelu ? może ktoś się z tym kiedyś spotkał, może zna się i to robi. Z tego co wiem da się przez kabel i komputer, no ale niestety po przeczytaniu paru stron nic nie wychodzi.

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
Mam telefon Blackberry 7130v. Niestety jest na sieć Vodafone. W komisie krzyknęli za odblokowanie 70zł co dla mnie jest zupełnym nie porozumieniem (telefon ten na allegro to koszt ok 90zł).

Czy macie jakieś sposoby na ściągnięcie simlocka z tego modelu ? może ktoś się z tym kiedyś spotkał, może zna się i to robi. Z tego co wiem da się przez kabel i komputer, no ale niestety po przeczytaniu paru stron nic nie wychodzi.
prawdopodobnie nie da sie nic z tym zrobić najprostszy sposob to idz do komisu i ponegocjuj cene albo idz do innego

jakie telefony polecacie w cenie do 500zł (na allegro, moga byc uzywki) ?
Na czym Ci konkretnie zależy??

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Ja piszę w sprawie nowej Platformy cyfrowej TVP. Obecnie jestem abonentem n-ki. Jednak mam jeden sprawny telewizor którego nie wykorzystuję jak na razie. Pomyślałem, że można by zakupić dekoder TVP i cieszyć się dobrą jakaścia obrazu za darmo. Mam pare pytań. Może ktoś będzie w stanie odpowiedzieć.
1. Jaki dekoder potrzeba ? Ile będzie kosztował ?
2. Jaką kwotę trzeba płacić za dodatkowe kanały - Polsat, Polsat2
3. Kiedy i gdzie można zakupić dekoder ?
4. Czy ta platforma będzie w całej Polsce ?
Jakie jest wasze zdanie ? Warto zainwestować w ten dekoder i antenę ?

P 0

pavlinho

Gość
Telefon/palmtop i-mate JAQ3 posiada ktoś? Jakieś opinie? Może w podobnej cenie jakieś propozycje?

sebix84 5

sebix84

Użytkownik
Witam mam problem ze skonfigurowaniem urządzenia Fritz 7150 z słuchawką sinus w500v problem polega na: słuchawka nie może sie zalogować do bazy czytałem w necie ze było z tym urządzonkiem sporo problemów a że sprzęt jest wyposażony w wiele opcjyy (wifi, ruter voip idt) jeżeli ktokolwiek jest w stanie mi pomóc i zna się lub miał doczynienia z tym urządzeniem proszę na pW, odwdzięczę się

S 11

support75

Użytkownik
Panowie... ogolnie nie orientuje sie w tych telefonach. Planuje zmienic swoja nokie 6300 na Nokie 6700. Chcialbym sie dowiedziec mniej wiecej ile Nokia straci ma wartosci za rok. Planuje wydac na telefon 900 zł. Po roku za jaka cene ja sprzedam ?
Oczywiscie nie da sie tego wyliczyc dokladnie, ale jesli ktos siedzi w temacie to wie jaki spadek wartosci jest na telefonach.

S 11

support75

Użytkownik
Jareks89 dzięki za opinie bo się na tym nie znam kompletnie.
Mile widziane komentarze innych. Ewentualnie polecenie czegoś podobnego w cenie 250-270 złotych.

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Mój lap od pewnego czasu strasznie hałasuje. Jest głośny jak sprężarka, nie wiem czy to wentylator procka czy coś innego. Czy ktoś wie może czym to jest spowodowane i jak usunąć taką usterkę?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom