Sieć PLAY to najgorsza szmira jaka można sobie wyobrazić! Wiem wiem, telefony, abonamenty fajne ale jeśli chodzi o obsługe klienta to do dupy! Ja od pół roku walcze z nimi o kasę jaką sa mi winni (mimo mojego pisma przedłużyli mi umowe i teraz muszą mi zwracać kasę), a każde pismo jakie dawałem w salonach musialem pozniej sam osobiscie wysylać! W salonach i na linii pracuje zgraja tłuków, którzy nic nie wiedzą... no po za tym jak podpisac umowę! Rachunki czasami dostawałem dawno po terminie płatności a później za nie mnie ganiali! A mieszkam w Warszawie!
Dla mnie najlepszą siecią zawsze była i będzie ERA. Może maja trochę gorszą ofertę (chociaz można dopasować ja znacznie lepiej do własnych wymagań) ale z obsługą klienta, z umowa, z rachunkami i zasiegiem jest doskonale (potrafiłem nie płacic rachunku ponad miesiąc i nie wysylali mi zadnych zbednych pism). Dodatkowo jeśli chodzi o zasięg to wydaje mi się, że jest lepiej niz w PLAY. Orange uzywałem chwilkę na kartę więc trudno mi oceniać. Plus ma na bank dobry zasięg ale tez miałem go tylko na kartę.