D
3,3K
davey_watt
Użytkownik
Kwiatek niestety nie wystartuje. Zagrałem na wygraną etapu na Chavanela, dobre przetarcie przed Flandrią, sporo górek w końcówce, liczę, że ucieknie ????
Mieli ofertę na poprzednie etapy czy tylko na jutrzejszy wystawili?Kilka suchych typów na jutrzejszy etap Basków.Ofertę mają Pinnacle,Bet365,Sportingbet.
uhhh przepraszam,ale musze skomentować, mówienie ze Kiserlovski jeździ "dobrze, a nawet bardzo dobrze na czas" jest mega mega na wyrost. Ten pan nie ma żadnego wyniku w top 30 czasówki, najbliżej był tego mega osiągnięcia w 2010 r na giro gdzie był 31( górska czasówka na Plan de Corones ) Obaj panowie sa porównywalni jeśli chodzi o jazdę na czas( czyli słabi ) i takiego kursu bym za zadne skarby nie ruszyłRobert Kiserlovski - Joaquin Rodriguez 1 @ 1,625 Pinnacle
Drugi typ na Roberta jest 3 w generalce na czas jeździ dobrze nawet bardzo. Ma 26 sekund straty także może powalczyć o drugie miejsce bo Joaquin nigdy nie zachwycał w czasówkach. Lubię zespół Astana a Kiserlovski jest liderem na ten wyścig także ściskam za niego kciuki. O Purito pisałem już wyżej dla mnie straci lidera ale niech będzie chociaż na podium.
oj tam, oj tam :razz:uhhh przepraszam,ale musze skomentować, mówienie ze Kiserlovski jeździ "dobrze, a nawet bardzo dobrze na czas" jest mega mega na wyrost. Ten pan nie ma żadnego wyniku w top 30 czasówki, najbliżej był tego mega osiągnięcia w 2010 r na giro gdzie był 31( górska czasówka na Plan de Corones ) Obaj panowie sa porównywalni jeśli chodzi o jazdę na czas( czyli słabi ) i takiego kursu bym za zadne skarby nie ruszył
mimo wszystko powodzenia
Schleki co rok tez to samo powtarzają ????oj tam, oj tam :razz:
Na początku sezonu czytałem, że zimą Robert dość mocno popracował nad czasówką. )