>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Klawe typy ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Ostatni dziś kupon
#23 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
St. Mirren - Glasgow Rangers 2 ---- 1.35 ✅ 0-1
Udinese - Bari - Obie strzelą NIE --- 1.80 ✅ 1-0
Kurs: 2.43
Stawka: 6.00
Do wygrania: 14.58

Podsumowanie MŚ w Oslo, które dziś się zakończyły.
Ogółem(trafione/wszystkie): 21/25 - 84%
Biegi: 13/16 - 81%
Skoki Narciarskie: 5/6 - 83%
Kombinacja Norweska: 3/3 - 100%

Więcej takich imprez :razz:

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Aj... Trentino popsuło niedzielę... a mogło być tak dobrze :?
Na jutro stawiam chyba tylko 1 kupon, podaje teraz, bo kursy mogą polecieć w dół.
#24 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Muszynianka Fakro - Organika Łódź(+2.5) 2 --- 1.85 ✅ 3-1
Stawka: 10.05
Do wygrania: 18.59

Muszynianka Fakro Muszyna - Organika Budowlani Łódź
Spotkanie wicemistrza z ubiegłorocznym objawieniem rozgrywek. Muszynianka zakończyła niedawno maraton, grały dużo meczy w małym odstępie czasowym, do tego dochodzą długie podróże. Niestety, nie udało się zakwalifikować do Final Four, ale i tak doszły daleko. Z tego co wiem Klaudia Kaczorowska jutro nie zagra, nie wiem co z Debby Stam i Bednarek. Dziewczyny na pewno muszą ustabilizować formę, złapać oddech.
Obie drużyny dzieli przepaść w lidze, Organika wydaje mi się, że zaczyna powracać, może jeszcze nie ma formy, ale przynajmniej zaczęły walczyć na boisku, co ostatnio pokazały z Urbino (przegrany tie-break) i w meczu z mistrzyniami - Aluprofem, gdzie przegrywały już 2-0, a mimo to odniosły zwycięstwo. Co do Pani Niemczyk jako trenerki, jeszcze nie mam zdania, trzeba dać jej czas, może coś ruszy z miejsca. Łodzianką na pewno potrzebny jest każdy punkt, są na ostatnim miejscu który premiuje awans do play-off&#39;ów, a za plecami już jest Mielec, który dziś ograł niespodziewanie ATOM Trefl Sopot. Pierwszy mecz dość nieoczekiwanie wygrała właśnie Organika, ale był to początek sezonu, także nie brałbym tego wyniku zbytnio pod uwagę.
To tak w dużym skrócie, nie mam czasu naciułać coś więcej. Myślę, że na pewno przyjezdne stać na ugranie choćby seta.
Moje propozycje:
Organika Łódź(+2.5) ------------- 1.85 @ 7/10 ✅
Over 160.5 ----------------------- 1.90 @ 7/10 ✅
Rezultat po 2 setach - REMIS --- 3.55 @ 3/10 ✅

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#25 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Orlando Magic - Portland Trailblazers 1 ------ 1.85 ⛔ 85-89
Barcelona - Arsenal (AWANS) 2 ---------------- 2.80 ⛔ 4-3 (dwumecz)
Kurs: 5.04
Stawka: 3.39
Do wygrania: 17.09

FC Barcelona - Arsenal Londyn
Barcelona bez dwóch podstawowych stoperów: Puyola i Pique. Zapewne wyjdą za nich Sergio Busquets i Eric Abidal.
Jeśli chodzi o problemy Arsenalu to z tego co słyszałem powrót van Persiego oraz Wilshere.
W tym roku chciałem zobaczyć te dwie drużyny w finale Ligi Mistrzów. Są to moim zdaniem najpiękniej grające drużyny w tym sezonie. Przede wszystkim ten polot, umiejętność utrzymywania się przy piłce, skuteczny pressing i przede wszystkim fantastyczny atak - to cechy obu drużyn. Za gospodarzami na pewno przemawia doświadczenie. Arsenal to młody zespół, mogą nie wytrzymać presji.
Na pewno Barca będzie chciała dość szybko odrobić straty - to dało by im dużo komfort psychiczny nad przyjezdnymi. Ale tutaj rodzi się też szansa Anglików. Wiadomo, że tacy piłkarze jak Arshavin, van Persie czy Fabregas potrafią jedną szybką kontrą skarcić przeciwników.
Chcę zobaczyć w tym meczu przede wszystkim niesamowity spektakl, ładne akcje i jeśli szczęście dopiszę ujrzeć Londyńczyków cieszących się z wyeliminowania lidera La Liga.

Moje propozycje:
Arsenal(+2) --- 1.85 @ 5/10 ⛔
Arsenal(+3) --- 1.37 @ 7/10 ✅
Arsenal strzeli --- 1.75 @ 8/10 ✅
Arsenal awansuje --- 2.80 @ 3/10
⛔
Czekam na szerszą ofertę biathlonową, zapewne doleci coś z tego.
Jak Orlando spierdzieli, nie powtórzę typu z Arsenalem na awans - piszę to, żeby mnie jutro nie korciło :razz:

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Oba kupony na szybko, bo późno już, spać trzeba.

#26 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Martin Fourcade TOP3 --- 1.83 ⛔ 10 Ostatnie strzelanie i 2 błędy... miałby mistrza znów :-|
Stawka: 5.48
Do wygrania: 10.03

#27 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
T. Bø - A. Deryzemlya 1 --------------- 1.27 ✅
E. H. Svendsen - E. Ustyagov 1 ------ 1.33 ✅
M. Fourcade - O. E. Bjørndalen 1 --- 1.45 ⛔ biegowo go zmiótł, 2 minuty kary więcej zadecydowało :|
Kurs: 2.45
Stawka: 4.20
Do wygrania: 10.29

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Zabrakło szczęścia z tym biathlonem :|
#28 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Noliko Maaseik - Jastrzębski Węgiel 1 --- 1.21 ✅ 3-0
Barcelona - Arsenal - Arsenal strzeli ------- 1.75 ✅ 3-1 0 strzałów - 1 gol :razz:
Kurs: 2.12
Stawka: 10.00
Do wygrania: 21.20

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#29 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Agnieszka Cyl - Monika Hojnisz 1 -------- 1.30 ✅
Zenit Kazan - Skra Bełchatów 1 ----------- 1.25 ⛔ 1-3 Szkoda Goldena :| Kurek się spalił
Sisley Treviso - ZAKSA Kędzierzyn 1 --- 1.25 ⛔ 2-3 good!
Kurs: 2.03
Stawka: 5.18
Do wygrania: 10.52
Myślę, że Agnieszka może mieć nawet 2-3 pudła więcej od Moniki, biegowo Hojnisz zdecydowanie odstaje. Miałem grać za dychę ten kupon, ale jakoś ciągle liczę, że Skra zagra w Final Four. ZAKSA w finale, ale myślę, że rewanż będzie ich szansą, chyba że Sisley zagra tragiczny mecz.

Czekam na specjalną ofertę buka, a mianowicie chodzi mi o zakłady dot. wyłączenie biegu, bez strzelania. Neuner jeśli chodzi o bieganie to zdecydowanie faworytka.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#30 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Rebecchi Piacenza - Scavolini Pesaro 2 --- 1.30 ✅ 0-3
Michael Russell - Alex Kuznetsov 1 ------- 1.30 ✅ 2-0
Daniel
Munoz - Chris Guccione 2 ---------- 1.35 ✅ 0-2
Kurs: 2.28
Stawka: 4.50
Do wygrania: 10.26

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#31 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Jorge Aguilar - Paul Capdeville 2 --- 1.50 ✅ 0-2
Flavio Cipolla - Xavier Malisse 2 --- 1.40 ✅ 0-2
Kurs: 2.10
Stawka: 4.80
Do wygrania: 10.08

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#32 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Norwegia - Rosja 1 --- 1.33 ✅
Niemcy - Francja 1 --- 1.45 ✅
Włochy - USA 1 ------- 1.25 ✅ Potrzebna fotokomórka była, pierw było, że Włosi pierwsi, potem że USA wyżej, ale jednak ostatecznie Włosi na 5 miejscu. Mogli mieć medal
Kurs: 2.41
Stawka: 5.00
Do wygrania: 12.05

Oczywiście wszystkie zdarzenia dotyczą sztafety - biathlon mężczyzn. Coś skrobnąłem o tym w dziale &quot;Sporty Zimowe&quot; ;)

#33 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Niemcy TOP3 ---------------------------- 1.35 ⛔ Po 3 zmianie Niemcy prowadzili, ale to co zrobił Greis to kpina... Tyle pomyłek można obdzielić na całą drużynę ????
Górnik Zabrze - Arka DNB 1 -------- 1.30 2-2 ZWROT
Legia Warszawa - Śląsk over 1.5 --- 1.38 ✅ 1-2
Kurs: 2.42
Stawka: 6.97
Do wygrania: 16.87

Niemcy również z biathlonu.
Górnik Zabrze - Arka Gdynia
Jeśli spotkanie rozgrywane było na stadionie Arki zapewne odpuściłbym ten mecz, bo zawodnicy z Gdyni u siebie potrafią przysporzyć sporo problemów. Górnik niezłe transfery w przerwie, zdobyli w 2 kolejkach 4 punkty strzelając 6 goli. Na pewno drużyna z potencjałem i budowana z myślą o przyszłości. Słowacy Gasparik i Jeż to już nieźli piłkarze jak na naszą ligę, do tego solidni Polacy w składzie typu Zahorski czy Pazdan. Co do Arki to jak zwykle taki anty-futbol, skupianie się przede wszystkim na obronie. Szczególnie widoczne jest to na wyjazdach gdzie... Arka jeszcze nie strzeliła gola (a to już 9 meczy minęło od początku sezonu). Na pewno to co trzeba zwrócić w drużynie gości to bramkarz - Moretto. Na prawdę prezentuje się na razie bardzo solidnie, ma bardzo dokładne wybicia, świetna gra nogami. Co do ataku to groźny wydaje się być Mawaye (chyba dobrze napisałem) aczkolwiek jakoś póki co wydaje mi się trochę taką &quot;padaczkowatością&quot;. Dużym + oczywiście jest boisko - Górnik u siebie zawsze groźny. Jak Arka wygra to spotkanie to będzie chyba sensacja kolejki.
Moje propozycje:
Górnik wygra ----- 1.80 @ 5/10 ⛔
Górnik DNB ------- 1.30 @ 8/10 ZWROT
Arka nie strzeli --- 2.09 @ 4/10
⛔
Legia Warszawa - Śląsk Wrocław
Legia na pewno bardzo podbudowana wygraną w derbach Warszawy. Michał Hubnik udowadnia, że kupno jego było właściwym wyborem. W dobrej formie Rzeźniczak, Mikołajczak, Radović, nieźle gra Wawrzyniak, Vrdoljak i Manu. Skaba także przyzwoicie. Niestety na stadionie zamknięto jedną z trybun (kara z &quot;góry&quot; za incydent z racą w poprzednim meczu), nie napisałbym o tym, gdyby nie to, że chodzi o sławną &quot;żyletę&quot;.
Co do Śląska to na prawdę bardzo przyzwoita gra w poprzednich 2 kolejkach. Na wyróżnienie zasługują przede wszystkim Piotrek Ćwielong - wszędzie go pełno, także Sobota popisuje się często fajnymi dryblingami, a i środek pomocy mocny - Mila i Kaźmierczak (ostatnio fantastyczny gol z Jagą). To czego brakowało Wrocławianom w poprzednich 2 meczach (remisowych) to skuteczność, bo powinni w tych spotkaniach zgarnąć przynajmniej 2 oczka więcej.
Mecz zapowiada się naprawdę ciekawie, liczę na sporo sytuacji i na szybkie tempo spotkania.
Moje propozycje:
Over 2.5 ------- 2.16 @ 5/10 ✅
Over 1.5 ------- 1.38 @ 8/10 ✅
Obie strzelą --- 1.98 @ 5/10 ✅

Do tych mecz dorzuciłem Szwabków, którzy raczej bez medalu nie wyjdą z tej sztafety. Oby wszystko się &quot;spusiło&quot; ????

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#34 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Dmitry Tursunov - Mirza Basic 1 --------- 1.17 ⛔ 0-2
Milos Roanic - Marsel Ilhan DW 2-0 ---- 1.33 ✅ 2-0
Philipp Patschner - Dustin Brown 1 ------- 1.22 ✅ 2-0
Nikolay Davydenko - Fabio Fognini 1 --- 1.20 ✅ 2-1
Kurs: 2.28
Stawka: 5.08
Do wygrania: 11.58

Dzisiaj chyba na tyle.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niby źle nie było na forum, ale na LIVE tragedia :?
#35 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Ana Ivanovic - Kimiko Date Krumm 1 --- 1.48 ✅ 2-0
Norwegia - Polska (Skoki) 1 ---------------- 1.20 ✅ 2-3 - Brawo Polacy!
Ivo Karlović - David Ferrer 2 -------------- 1.20 ⛔ 2-0
Kurs: 2.13
Do wygrania: 10.65

#36 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
H. Ekholm - V. Semerenko 1 --- 1.30 ✅
Eupen - Anderlecht 2 ------------- 1.55 ⛔ 1-1 stracone prowadzenie w końcówce????
Kurs: 2.06
Stawka: 6.45
Do wygrania: 13.29

Tak na dziś, chyba więcej nie będzie o ile mnie coś nie podkusi.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#37 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Ruch - Bełchatów: Bełchatów 0-1 bramki --- 1.39 ✅ 2-1
Wisła Kraków - Widzew Łódź Over 1.5 ------ 1.38 ✅ 2-0
Kurs: 1.92
Stawka: 5.22
Do wygrania: 10.01

Ruch Chorzów - GKS Bełchatów
Ruch Chorzów rundę rozpoczął przeciętnie, 2 remisy i ostatnia porażka z Wisłą 3-1 na wyjeździe - nie tak sobie wyobrażali początek wiosny piłkarze Fornalika. Bełchatów także nie zachwyca, 2 remisy i słaba gra.
Gospodarze na własnym stadionie nie dają postrzelać. Na 8 meczów stracili na Cichej 2 bramki. Statystyka strzelonych bramek także nie powala, bo udało im się zdobyć jedynie 5 bramek. NA pewno nieźle radzi sobie kapitan Niebieski - Grodzicki, który grał niedawno dla... Bełchatowa. Dla równowagi w zespole gości ujrzymy zapewne Grześka Barana, który reprezentował niedawno barwy Chorzowian.
Jeśli chodzi o siłę ognia w obu drużynach to gospodarze będą zapewne liczyć na Marka Zieńczuka oraz Łukasza Janoszkę. W ataku ujrzymy zapewne parę Piech/Olszar. Co do Brunatnych to przede wszystkim groźny duet Małkowski-Nowak. Pierwszy popisywał się świetnymi asystami w rundzie jesiennej, Nowak gdyby nie kontuzje, mógłby grać w dużo lepszym klubie. Do tego trzeba uważać na Mateusza Cetnarskiego, którym interesują się kluby z czołówki ligi oraz na starego wyjadacza - Żewłakowa.
Małą ciekawostką jest, że Bełchatów nigdy nie wygrał z Ruchem na Cichej. Jedyne zwycięstwo GKS&#39;u było na Stadionie Śląskim.
Moje propozycje:
Bełchatów - gole 0-1 --- 1.39 @ 7/10 ✅
Under 2.5 --------------- 1.50 @ 6/10 ⛔
Ruch wygra ------------- 2.35 @ 2/10
✅
Wisła Kraków - Widzew Łódź
Mecz, który zapewne dziś będę oglądał, bo obie drużyny grają niezłą piłkę.
Wiślacy na pewno podbudowani zwycięstwem odniesionym nad Ruchem Chorzów. Widzew również ostatnio dobry mecz, szczególnie dobrze zagrał Dzalambidze, którego to niektórzy już okrzyknęli Messim Ekstraklasy.
Wisła ma szansę odskoczyć Legii, która wczoraj dość niespodziewanie przegrała ze Śląskiem.
Widzew ma niezłą formacje obronną. W bramce Mielcarz, którego wzrost nieraz ratował Łodzian przed startą gola, do niektórych piłek nawet nie odrywa się od ziemi. W obronie szczególnie na lewej stronie przykuwa moją uwagę Dudu, który umie podłączyć się pod akcje ofensywne, solidny Ukah na środku. W pomocy silne skrzydła - Budka i Grischok potrafią zamieszać. Broź od destrukcji, sporo przechwytów. Co do ataku to na pewno Litwin Sernas - chyba strzelił najwięcej goli w lidze dla Widzewa. Obok niego 18-letni Gruzin - Dzalambidze z dobrą techniką i przeglądem gry.
W Wiśle stawiają przede wszystkim na obcokrajowców. Sporo zawodników dostało ostatnio powołania do swoich kadr narodowych (choćby Genkov, Pereiko, Kirm, Wilk; Sivakov i Kurto do młodzieżówki).
Krakowianie chyba na reszcie znaleźli bramkarza, który prezentuje w miarę dobry poziom. Na stoperze zapewne Chavez z Jaliensem. Szczególnie ten 1-szy wydaję się być ostoją formacji defensywnej. Na bokach Cikos z Palijciem, którzy potrafią nieźle podłączyć się do akcji ofensywnych. W pomocy prym wiedzie Melikson. Sobolewski jak zawsze, tytaniczna praca jeśli chodzi o odbiór piłki, potrafi strzelić z dystansu. Sivakov z Kirmem nieobliczalni. Małecki na razie prezentuje się bardzo dobrze, trochę denerwujący jest jego styl gry - często gra egoistycznie, jednak jeśli forma jest, to na pewno jest niezwykle groźny dla rywali. Genkov na razie umiarkowanie. Ciekaw jestem czy wystąpi Cezary Wilk - wg mnie to przyszłość reprezentacji (mimo, że taki młody to on nie jest).
Z Reymonta zawsze trudno wywieźć jakiekolwiek punkty. W tym sezonie Wisła na własnym boisku nie przegrała. Spodziewam się ładnego, szybkiego meczu - oby z wieloma bramkami. Co do wyniku, niby faworytem Wisła, ale tutaj może być niespodzianka - chociaż wydaje mi się, że Krakowianie mają patent na Widzew - chyba rzadko kiedy w ostatnich latach nie zdobywali z nimi 3 punktów.
Moje propozycje:
Over 1.5 --------- 1.38 @ 8/10 ✅
Over 2.5 --------- 2.16 @ 5/10 ⛔
Obie Strzelą ----- 2.08 @ 5/10 ⛔
Over 0.5 HT ----- 1.40 @ 5/10 ✅

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#38 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Lopez/Raonic - Bryan/Bryan 2 --- 1.19 ✅ 0-2
Morgenstern TOP3 ----------------- 1.55 ⛔ 5 Morgi i Małysz poza podium to sensacja
T. Berdych - Ł. Kubot 1 ------------ 1.15 ✅ 2-0
D. Cibulkova - V. Zvonareva 2 --- 1.24
⛔ 2-1
Kurs: 2.63
Stawka: 15.79
Do wygrania: 41.53

Krótko
Bray&#39;any jak zawsze faworyci. Morgi jeśli nie odpuści podium będzie jego (obok Adama ???? ) Berdych to chyba na razie za wysoki poziom dla Łukasza. Jeśli Vera utrzymała formę z finału z Wozniacką skończy się szybkim 2-0.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Dubelek :grin:
Oczywiście for fun. Tak, żeby wszedł ten wyżej, żeby wyczerpać liczbę minusów na dzień już z samego rana. No chyba, że wejdzie ten niżej... :razz:
#39 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Kikkan Randall TOP3 ----- 13.00 ⛔
Białoruś TOP3 (Biathlon) --- 9.00 ⛔ 4 - po 6 strzelaniach prowadziły, zawalone ostatnie strzelanie, medal miały na wyciągnięcie ręki i to nie brązowy a srebrny :-| Neuner i Dorin odrobiły minutę straty
Kurs: 117.00
Stawka: 1.50
Do wygrania: 175.50

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#40 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Adam Małysz TOP3 ---------------------------------- 1.50 ⛔ 15
Centrostal Bydgoszcz - Muszynianka(-1.5) 2 --- 1.30 ✅ 1-3
Kurs: 1.95
Stawka: 6.50
Do wygrania: 12.67

Go Go Adamo!!!
Odpuszczam chyba do Play-off&#39;ów siatkówkę męską z Włoch - tam mogą być teraz niezłe jaja :razz:

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Jak to nie wejdzie to robię sobie przerwę...
#41 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
V. Troicki - B. Tomic 1 ------------- 1.20 ✅ 2-0
I. Andreev - R. Federer(-5.5) 2 --- 1.85 ⛔ 11-14
D. Cibulkova - V. Zvonareva 2 --- 1.24 ⛔ 2-1
Kurs: 2.75
Stawka: 15.00
Do wygrania: 41.25

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Wznawiam granie...
#42 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Arka - Lubin - Arka 0-1 goli -------- 1.57 ✅ 1-1
Vasek Pospisil - Matteo Viola 1 --- 1.50 ✅ 2-0
Kurs: 2.36
Stawka: 4.25
Do wygrania: 10.03

Na analizę Arka - Zagłębie nie zdążę...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Na sobotę może być sporo typów... I teraz popierdzieliło mi się i obstawiłem już mecz z FF, który odbędzie się za tydzień :|
#43 Status kuponu:
J. Kowalczyk TOP3 ----------------- 1.30 ✅ 2
V. Kliczko - O. Solis 1 -------------- 1.15 ✅
Trentino - Jastrzębski WK 3-0 --- 1.45
Kurs: 2.17
Stawka: 10.00
Do wygrania: 21.70

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#44 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Notecianka Pakość - Włocłavia Włocławek 1 ------- 1.35 ⛔ 0-1
Polonia Łaziska Górne(-1) - KS Krasiejow 1 -------- 1.52 ZWROT
Zawisza Bydgoszcz(-1) - Polonia Nowy Tomyśl 1 --- 1.42 ✅ 2-0
Podbeskidzie Bielsko-Biała - LKS Nieciecza 1 ----- 1.53 ⛔ 0-0
Kurs: 4.46
Do wygrania: 22.30

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#45 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
GKS Bełchatów - Legia Warszawa DNB 2 --- 1.69 ⛔ 2-0 niestrzelony karny w 30 min:-|
Polonia Bytom - Wisła Kraków DNB 2 -------- 1.36 2-2 ZWROT
Kurs: 2.30
Do wygrania: 11.50

Analizy może skrobnę jak wstanę, bo teraz już nie mam siły...
GKS Bełchatów - Legia Warszawa
Mecz bardzo ważny dla obu drużyn. Bełchatów ciągle ma jeszcze realne szanse na wskoczenie do czołowej 4 w lidze - co może dać Ligę Europejską w następnym sezonie. Legia przed szansą na wskoczenie na 2 miejsce w tabeli - tak jak przewidywałem, Jaga powoli odpada z walki o mistrza - 2-3 kolejki i Lech ich &quot;łyknie&quot;.
Gospodarze grają bardzo przeciętnie tej jesieni. W 3 kolejkach zdobyli tylko 2 punkty - są w grupie 6 drużyn, które nie odniosły jeszcze zwycięstwa na wiosnę. Jeśli chodzi o osłabienia Bełchatowa w tym meczu, to na pewno narzekać nie mogą, bo mają wszystkich piłkarzy dostępnych na ten mecz. GKS gra nudny futbol, jednak ciągle groźni wydają się być Małkowski, Nowak, Żewłakow czy Cetnarski.
Legia musi gonić Wisłę w tabeli - ostatnio stracili punkty ze Śląskiem na własne życzenie. Do kadry wrócili Hubnik i Choto - co jest bardzo dobrą informacją dla fanów Legii. Bardzo dobry ostatnio występ kapitana - Vrdoljaka, który strzelając 2 bramki w Pucharze Polski dał awans Warszawianom do półfinału tych rozgrywek. Goście grają bardzo ciekawy futbol, starają się narzucić swój styl rywalowi. Forma i chęci na mistrza rosną. Jesienią Bełchatowianie wygrali na Łazienkowskiej 2-0, także na pewno Legioniści będą chcieli się odgryźć za tamtą porażkę.
Ciekawostką jest, że dziś swoje 20. urodziny obchodzi Michał Kucharczyk, a wiadomo co byłoby dla tego zawodnika najlepszym prezentem.
Mam nadzieję, że gospodarze nie skupią się przede wszystkim na rozbijaniu akcji rywali i zobaczymy przyzwoite spotkanie.

Polonia Bytom - Wisła Kraków
Mecze Polonii z Wisłą są zawsze bardzo wyrównane. Gospodarze od kilku kolejek bez zwycięstwa, strefa spadkowa jest już bardzo blisko. Wisła w lidze na razie bardzo dobrze, rozsiedli się wygodnie w fotelu lidera i zapowiadają, że nie zejdą z niego już do końca sezonu.
Polonia Bytom to drużyna, która nie gra ładnego futbolu. W ostatnich meczach dobre występy zaliczył Tymiński. Uważać trzeba też na Trytkę, który niedawno występował w Arce, dość chaotycznie gra w ataku, ale czasem potrafi zaskoczyć przeciwników. Stałe fragmenty gry - tu bym upatrywał szansę gospodarzy.
Wisła na pewno będzie chciała udowodnić, że wpadka w Pucharze Polski to przypadek. Jedynym dobrym akcentem z ostatniego meczu Białej Gwiazdy jest przełamanie się Genkova. Goście na pewno bez Bunozy, który będzie miał dłuższą przerwę (złamanie), jednak Chavez i Jaliens powinni spokojnie poradzić sobie z atakującymi Bytomian. Co do ataku, to zawsze groźni Małecki i Melikson. Wraca serce drużyny - Radek Sobolewski.
Tak jak w meczu Legii, liczę na przyzwoity mecz.

Do góry Bottom