>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Klawe typy ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Polska(-2) - Finlandia // 1.69 ⛔ 2-3
Stawka: 5/10
Pinnaclesports
⛔5j.
Polska(-1.5) - Finlandia // 1.40 ⛔ 2-3
Kanada - Brazylia // 1.17 ⛔ 3-2
Kurs: 1.64
Stawka: 7/10
Betsafe
⛔7j.
Na razie takie coś mam w głowie. Polacy wygrali z Brazylią 3-2. Teraz pora na ogranie Finów - osłabionych. Nie mamy prawa tracić w takim meczu punktów, mam nadzieje, że Anastasi nie będzie jakoś specjalnie rotował składem i wygramy pewnie w 3 setach. Przy wyniku 3-1 w Pinnacle zwrot oczywiście ;)
Na dokładkę Brazylia. Co jak co, ale na pewno Rezende i jego drużyna jest wkurzona po tej porażce z Polską i mogą na Kanadyjczykach się wyładować. Teoretycznie wydaje mi się, że skończą to w 3 setach, ale nie bawię się na razie w takie ryzyko.
Jeszcze potem zapewne coś pogram u kobiet (Japonki idą na 3-0 :cool:).

Chelsea Londyn wygra LM // 3.30 ✅ Drooogba :cool:
Stawka: 1/10
Betsafe
✅2.3j.
No cóż, finał LM, wprost trzeba coś postawić, żeby było komu kibicować ;) myślę, że w finale jest wszystko możliwe, a grać na Bayern po 1.70 mi się nie uśmiecha, więc próbuję takiego typu (oczywiście typ zawiera ew. dogrywkę i karne).

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Tak jak obiecałem, siatkówka kobiet, choć w następnych dniach mecze będą ciekawsze.
David Price - Sam Sexton // 1.10 ✅
Mikkel Kessler - Allan Green // 1.15 ✅
Polska - Finlandia // 1.16 ⛔ 2-3
Japonia - Chinese Taipei - poniżej 160.5 // 1.15 ✅
Kurs: 1.69
Stawka: 4/10
Betsafe
⛔4j.
Taki zlepek z potencjalnych pewniaków. Pierwsze dwa zdarzenia to boks zapożyczony z działu od pana Pudziana. Zaufam i pobieram. Polska na dokładkę.
Z nowości znów przeciwko Tajwanowi. Po prostu odstają poziomem od gospodyń i myślę, że wygrają nawet łatwiej niż dziś Serbki, chyba że trener zrobi kilka zmian, ale i tak powinny bez problemów skończyć w 3 setach nawet drugą szóstką.

Serbia - Tajlandia - 1 set powyżej 44 // 1.80 ZWROT 19-25
Stawka: 3/10
Betsafe
Taa... zagrałbym te handi +2.5 to bym miał zysk. Tajki wygrały 3-0, demolując Serbki.
Miałem grać na seta Tajek, ale chyba pewniej wygląda taki typ. 20 punktów potrzeba obu drużyn by to wpadło. Przy wyniku 25-19 zwrot.
Serbki grały z Tajwanem i planowo 3-0. W pierwszym secie było 25-19. Teraz drużyna co najmniej poziom wyżej. Tajki świetne w obronie, grają szybką siatkówkę, stosunkowo niskie zawodniczki więc są braki w bloku, większość gra w jednym klubie także zgranie jest na wysokim poziomie. Serbki powinny się rozkręcać z meczu na mecz, a to dopiero początek turnieju więc nie wróżę jakiegoś pogromu. Rok temu w WGP było 3-0 dla drużyny z Europy, jednak sety kończyły się do 22 lub 23.
Ryzyko zawsze jest takie, że jeden set może być pogromem, a w kolejnych już będzie jak należy (szczególnie u kobiet), no ale taki urok tego betu.

I uwaga - błąd Betsafe w kursach.
-2.5 Serbia 1.60 - 2.20
Under 160.5 pkt: 2.11
Over 1.60.5 pkt: 1.65
Jak ktoś chce to może sklecić z tego surebeta, bo prawie nigdy nie zdarza się tak, by w 3 setach było ugrane +160 punktów

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Szkolne błędy ze stawianiem tego samego meczu na 3 kuponach. Niemniej, pierwszy weekend z Ligą Światową pokazał, że nie ma sensu inwestować w to solidnych kwot, bo każda z drużyn jest na innym etapie. Próbujmy więc kobiet, bo teoretycznie tutaj powinno być dla mnie łatwiej.

Tajwan(+1.5) - Peru // 2.78
Stawka: 4/10
Pinnaclesports

Tajwan - Peru // 4.61
Stawka: 1.5/10
Pinnaclesports

Tajwan - Peru
Spotkanie drużyn, które zdecydowanie odstają poziomem od pozostałych uczestników turnieju. Faworytem buków są zawodniczki z Ameryki Południowej - tego się spodziewałem i widzę tu pewne value na zawodniczki z Azji.
Oglądałem fragmenty gry obu drużyn. Nie było tego dużo, bo godziny rozgrywania meczy (chodź niektóre są o 12:00) i brak streamów bardzo utrudniają oglądanie tego turnieju.
Zawodniczki z Taipei to typowa azjatycka siatkówka. Niskie, punktowym blokiem trudno coś zdziałać, ale potrafią zagrać wyblokiem. Szczerze mówiąc jeśli chodzi o obronę myślałem, że jednak będzie wyższy poziom, no ale jako tako dają sobie radę i chyba górują w tym elemencie nad Peruwiankami. Gra całkiem szybka, grają sporo &quot;krzyżakiem&quot; (środkowa leci na skrzydło, a skrzydłowa atakuje z środka) i na takie zagranie łapały się Serbki i Japonki (te drugie do pewnego momentu), to i z Peru powinno wychodzić. Warto zwrócić na zawodniczkę z numerem 10 (nie pamiętam nazwiska) - leworęczna, całkiem nieźle usposobiona. Brakuje trochę im siły fizycznej, bo te ataki są chimeryczne i taka Japonia mogła sobie poszaleć w obronie.
Peru wydaje mi się, że było w lepszej formie na meczach w Brazylii. Grały na razie z Japonkami i Kubankami. W tym drugim meczu liczyłem na dłuższy pojedynek, jednak dostały baty 3-0, a z wszystkich punktów Peru ok. 40% to prezenty i darmowe punkty od Kubanek. Drużyna ma nieco lepszy blok, choć przewaga wzrostowa jest niewielka. Rueda nie błyszczy, Soto, Uribe czy Ortiz grają bardzo przeciętnie. Całkiem niezły serwis, powinny trochę zapunktować. Jeśli jednak te kluczowe zawodniczki zachowają skuteczność ataków z pierwszych meczy, zawodniczki z Ameryki Południowej będą miały ciężką przeprawę.
Reasumując. Granie po 1.20 na wygraną Peru mija się z celem. Zawodniczki z Tajwanu jeśli zagrają mądrze taktycznie są w stanie napsuć dużo krwi rywalkom. Według mnie warto próbować, bo w meczach na tak niskim poziomie o &quot;niespodziankę&quot; nie trudno, choć dla mnie wygrana Tajwanu nie byłaby żadną niespodzianką.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Tajwan(+2.5) - Peru // 1.50
Korea(+1.5) - Serbia // 1.60
Kurs: 2.40
Stawka: 3/10
Betsafe

Korea - Serbia // 2.14
Stawka: 2.5/10
Pinnaclesports

Korea Południowa - Serbia
Serbki tłumaczyły słabszą formę na turnieju w Bułgarii przygotowywaniem się właśnie do turnieju w Japonii i stawianie go za cel numer jeden. Wydaje się jednak, że forma wcale na ten turniej nie przyszła i Koreanki mogą powtórzyć wyczyn Tajlandii.
Koreę opisać łatwo. Ogromny wkład daje genialna Kim i ona w dużej mierze decyduje o obliczu całej drużyny. Do ataku jednak w tym roku mocno podłączyła się Hwang, widać postęp i co ciekawe w przeciągu dwóch spotkań powyższe zawodniczki mają na koncie taką samą zdobycz punktową. Zazębia się też współpraca na środku i można śmiało powiedzieć, że Korea to przyszłościowa drużyna z dużym potencjałem.
Serbki mogły wygrać samym blokiem mecz ze słabym Tajwanem. Z Tajlandią, gdzie gra jest szybsza, już tak kolorowo nie było. Widać, że brak dwóch podstawowych przyjmujących ma ogromny wpływ na grę drużyny, bo Tajki serwisem zmiażdżyły Serbki. Do tego męki na skrzydłach w ataku, Brakocević wyraźnie pod formą, patrząc na grę Malesevic i Vesovic czasem płakać się chce. Na rozegraniu nie ma też Anatonijević, przez co brakuje czasem alternatywy dla grającej w kratkę Ognjenovic. Rasić wydaje mi się jedynym sensownym, pewnym punktem drużyny, ale środkowa sama meczu nie wygra, tym bardziej, gdy przyjęcie jest dalekie od ideału.
Serbki grają 3 mecz z drużyną z Azji i coś mi się wydaje, że nie będą ich wspominać za dobrze. Koreanki powinny wziąć odwet za dwie porażki w poprzednim roku w stosunku 3-0. Postraszą zagrywką i będzie kończyć Kim to powinno być dobrze. O blok bym się nie martwił, bo Koreanki jak na zespół z Azji prezentuje bardzo dobrą średnią wzrostu i myślę, że taka Malesević jakąś czapkę zaliczy. Szkoda, że kursy nie są większe, ale chyba i tak warto próbować, bo nic nie zapowiada, by Serbki wróciły do swojej gry na wysokim poziomie.

Do góry Bottom