>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL (Liga Kontynentalna) - Sezon zasadniczy 2020 / 2021

Status
Zamknięty.
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ #31 Powyżej 4,5 bramki w meczach w Petersburgu i w Jekaterynburgu @3,31 3/10 Unibet Niezły wydaje mi się kurs na overy w wymienionych meczach tym bardziej, że linia 4,5 jest do pokrycia. Wszystkie cztery zespoły lubią postrzelać, a każde z pięciu ostatnich spotkań między tymi zespołami (z wyjątkiem jednego w Petersburgu) zakończyło się co najmniej pięcioma bramkami.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +88
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Maszyna ruszyła. Cały zespół Jokeritu na dwutygodniowej kwarantannie po tym jak okazało się, że u Neftekhimika po wyjeździe z Finalndii wykryto siedem przypadków.

1599816725273.png

fazesky 8,4K

fazesky

Użytkownik
Ja mam dzisiaj małe spostrzeżenie - niekoniecznie dot. ono obecnego poziomu prezentowanych drużyn czy formy, ale zauważyłem, że od meczu towarzyskiego w sierpniu w 2018 roku, wszystkie mecze rozgrywane między Avto a Torpedem NN na zmianę wygrywa jedna drużyna. Pierwszy mecz wygrało Avto, później NN, później znowu Avto, itd. (łącznie 7 ostatnich meczy). Kierując się tym „patternem” wynika, że dzisiaj Torpedo powinno wygrać. Osobiście gram na złamanie tego wzoru i liczę na zwycięstwo Avtomobilista. :)
A już tak czysto hokejowo abstrahując od wydumanych teorii - podoba mi się ostatnio ich gra, a Torpedo w tym sezonie jeszcze nie miałem przyjemności oglądać.

moneymakerbetting 6,4K

moneymakerbetting

Użytkownik
Orientujecie się może jaka będzie teraz procedura? Na czas kwarantanny wszystkie mecze drużyny będą odwołane czy jakiś inny schemat? Na wszelki wypadek załadowałem pod korek SKA do 0 w niedzielę, pewnie zwrot ale może się złapie kurs 4.0 jakby grali np. młodzikami, takie sytuacje były rok temu u Czechów z tego co pamiętam

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Orientujecie się może jaka będzie teraz procedura? Na czas kwarantanny wszystkie mecze drużyny będą odwołane czy jakiś inny schemat? Na wszelki wypadek załadowałem pod korek SKA do 0 w niedzielę, pewnie zwrot ale może się złapie kurs 4.0 jakby grali np. młodzikami, takie sytuacje były rok temu u Czechów z tego co pamiętam
Wszystkie spotkania na czas kwarantanny będą odwołane i przelozone na inny termin.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ #32 SKA St. Petersburg @2,00 3/10 Unibet Wybaczcie że dzisiaj tak na raty, ale mogę tylko z doskoku. Po tym co ostatnio zobaczyłem w wykonaniu Lokomotivu kurs około 2,00 na dzisiejszych gospodarzy wygląda trochę jak niedopatrzenie. Jeśli Jarosławscy zawodnicy nie mogli wykorzystać słabych stron Dynama Moskwa to tym bardziej będą mieli problem z co raz lepiej grającymi Wojskowymi. Dodatkowo dzisiaj w Petersburgu SKA zagra pierwszy mecz domowy. Drużyna jest mocno zmotywowana. Mają nawet specjalne bluzy na ten mecz ;)

44,14 j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +264
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis trudne do typowania mecze. Ale spróbujemy
Loko z SKA grało w presezonie cztery razi i podzielili sie zwyciezstawami po rowno. SKA wraca do siebie po ostatnm meczu w Nizny, który nie był wcale taki prosty dla nich, pokazał, że mozna imstrzelać bramki, bo jeszcze Bragin rotuje składem i nie wszystko pracuje mimo dobrej jakosci. W Loko tez jeszcze musza sie dotrzec, jednak np formacj Averina swietnie ze soba wspolpracuje, tak samo mlodzi Kovalenko i Ivanow. Zaciag zagraniczny solidny i caly czas sie zgrywaja. Dzis spodziewam sie zacietego, wyrownanego meczu meczu ,fajnie wyglada kurs na remis ale ja ide w strone Loko bo graja twardo do konca i kto wie

Loko z x kurs 1,81 STS ⛔

Innym jakze trudnym meczem jest spotkanie w Magnitogorsku, spotkaja sie odwieczni rywale, zespołe z wielkimi sukcesami ale i tradycjami, ekipy bardzo mocne w tym sezonie z wysokimi celami i tutaj tez spodziewa sie zacietego meczu, ciezko wytypować zwyciezce bo na kazdej pozycji sily wyrownane, ja postawie na Omsk, bo wg mnie przentuja sie na ten moment wg mnie lepiej. Nie bedzie łatwo bo w mmg ciezko im sie gra ale probuje

Omsk ml kurs 1,85 STS✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +142
M 15K

mijon

Użytkownik
Moja propozycja na dziś z kanadyjek tylko i wyłącznie będzie z ostatniego meczu Ska z Jarosławem ale to może i lepiej bo nie ma co szarżować z początkiem sezonu.

1.Joonas Kemppainen +0.5 pkt 2.25 k (SKA)

Doświadczony były gracz Ufy z dobrymi statami, wysoki center z dość wszechstronną grą, ostatni sezon bez jakichś rewelacji bo tylko 8 br/8as ale obecny zapowiada się obiecująco na ten moment 3 asysty (w ostatnim meczu 2 as.) w sparingach też punktował, SKA jest w stanie strzelić kilka bramek co pokazywali w pre season grając miedzy sobą, kurs ciekawy na Joonasa myślałem że będzie mniejszy.Inną opcją bardziej prawdopodobną to L.Vey główny "dogrywacz" po kursie 1.75 k

2.Andre Petersson +0.5 pkt 2,25 k (Jarosław)

Nowy nabytek w postaci bramkostrzelnego szwedzkiego napastnika z Dynama Moskva jest to dobre wzmocnienie dla Jaroslawia w Dynamo świetny sezon 22 br/23 as robi wrażenie w towarzyskich również punktował a kurs na asyste tym bardziej zachęca do gry ja gram na pewno : )

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +141
P 1,1K

patryk10

Użytkownik
SKA St. Petersburg - 1 z dogrywką 1.55 +

U siebie SKA powinno wygrać po tym co zobaczyłem w ostatnim meczu wykonaniu Loko z Dynamem to typ jak najbardziej 1 . Dynamo grało słabo a Loko miało problemy dopiero w trzeciej tercji przychylili szalę zwycięstwa na swoją stronę . Dzisiaj zespół z najwyższej półki w dodatku u siebie nie widzę tu szans na niespodziankę. Wezmy pod uwagę że Jarosław grał no zespołami średnimi aspirującymi do top 6 ( Dynamo ,Spartak ) dzisiaj poważny przeciwnik .

,

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +152
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Jutro w zasadzie jedynym wartym gry spotkaniem jest mecz w Kazachstanie. Gospodarze z Astany wygrali do tej pory z Rygą (wynik tu mógłbyć rowniez odwrotny) i u siebie z Kunlun. Ten ostatni mecz fatalny. W zasadzie na utrzymanie prowadzenia, i duzo nie brakło zeby goscie, którzy w zasadzie maja skład na VHL doprowadzili do dogrywki. Trener Michalis ma jeszcze sporo pracy, bo jakosc gry , szczególnie w defensywie nie wyglada dobrze. A co tam u Dynamo? Nieststy sa bez punktów, przegrywaja trzecie tercje i nie za bardzo ma kto ciagnac zespół. Lider Szipaszjov ostatnio mocno potraktowany. Pierwsza formacja nie gra tego do czego wszystkich przyzwyczaiła. Jednak i bez tego ten zespół ma potencjał i moze odpalić jak wspominał Krikunow. Jutro wracaja Pulkinen i Lindberg i mysle, że opcji w ataku bedzie duzo wiecej , i wszystko jest możliwe . Mimo ze obie ekipy nie zachwycaja to jednak druzyna z Moskwy miała trudniejszych rywali i potencjał tez oceniam wyzej niz gospodarzy . Pomimo trudnego terenu i sporo remisów ostatnio w Astanie miedzy obiema druzynami to jutro stawiam na gości , którzy beda bardzo zmotywowani i czas w koncu na pierwsze punkty.

Dynamo Moskwa RT kurs 2,22 fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +137
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ Kunlun Red Star +2,5 & Powyżej 4.0 bramki w Kazachstanie @2,11 5/10 Unibet Jak dla mnie mecz w Kazachstanie jest właśnie najmniej pewny do gry dzisiaj jeśli chodzi o typowanie zwycięzcy. Barys ostatnio ledwo uszedł z pod topora Kunluna, ale nawet ślepy zauważył by, że Kazachowie chcą to wygrać bez utraty sił. Co jeśli plan był taki, żeby zainkasować dwa punkty z Kunlunem najmniejszym kosztem, a z pełną mocą uderzyć w meczu ze Stołecznymi? Nie wierzę, że Barys zagra drugi z rzędu taki słaby mecz, bo w składzie mają ekipę, która potrafi ograć najlepszych. Pytanie tylko, czy uda im się wykorzystać słabe punkty Dynama. Co do meczu w Nowosybirsku to Kunlunowi gra się tam jakoś w miarę dobrze. Tylko raz przegrali tam w czasie regulaminowym. Dokładając do tego nie do końca dobrą dyspozycję gospodarzy to handi +2,5 wydaje się być rozsądnym rozwiązaniem.

❌Kunlun Red Star lub remis @2,88 2/10 Unibet Bardziej ryzykowny typ, ale myślę, że goście są w stanie dzisiaj urwać punkty rywalom tym bardziejmpatrząc na to co pokazuje H2H. Stworzyli trochę problemów Magnitce i Barysowi, więc czemu nie zaryzykować dzisiaj.

❌Mikhailis strzeli @3,85 1/10 Unibet Chyba nic nie muszę mówić na temat tego gościa. Seria czterech meczów z golem. Chłop nie będzie strzelał co mecz, ale warto zapłacić jednostkę za to, że strzeli i umocni już pobity rekord zespołu.

46,49 j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +94
M 15K

mijon

Użytkownik
Witam Kilka propozycji z kanadyjek. Nowosybirsk teoretycznie na papierze powinien strzelić kilka bramek ze słabym Kunlun oczywiście Nowosybirsk też do tuzów nie należą ale kadrowo wyglądają o wiele lepiej stąd typ na kanadyjke O'Della który zmienił barwy z Magnitki i powinien dzisiaj zapunktować bez problemu, na razie z 1 bramką na koncie drugą opcją jest Jokipakka fin który razem z Puustinen i Ruohomaa powinni dzisiaj na zmiane punktować ale padło na Jyrkiego.Jeśli chodzi o mecz Barysu z Dynamo to zapowiada się bardzo wyrównanie H2H ostatnich spotkań to 4 remisy ale licze na 2,3 bramki z obu stron a typy padły na Vidella który ostatnio również nie zawiódł oraz Kagarlitsky który grał ostatnio w Ska ale bez szału i ponownie wrócił na stare śmieci do Dynamo gdzie w sezonie 17/18 miał imponujący bilans 26 br / 42 as dodałbym jeszcze Hietanena też warty zagrania 2.11k

1.Eric O'Dell +0.5 pkt 1,53 k fortuna (Nowosybirsk)

2.Jyrki Jokipakka +0.5 pkt 1,92 k fortuna (Nowosybirsk)

3.Linus Videll +0.5 pkt 1.87 k fortuna (Barys)

4.Dmitri Kagarlitsky +0.5 pkt 1.82 k fortuna (Dynamo Moskwa)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +45
E 44,3K

emce15

Użytkownik
Barys - Dynamo
Nie oglądałem żadnego meczu Dynama ale z Waszych opisów to nie popisują się za bardzo. Dlatego wpadł mi pomysł Barys ML. Dzisiejsi gospodarze też szału nie grają, szczególnie ten mecz z Kunlun zapada w pamięć. Z kolei w ich przypadku wspomniane było, ze magazynują wlascie siły na dzisiejszy mecz, oby tak było. Dodatkowo Mikhailis +0,5b w kanadyjce 1,92

Barys - Dynamo 1ML
Fortuna 2,08
Edit. 30 sekund od plusa mnie dzieliło, bo kanadyjkę to dla zabawy tylko

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +45
E 44,3K

emce15

Użytkownik
To ja dzisiaj zacznę :)
Spartak - Mińsk
Jak widać po wynikach i Waszych opiniach, Mińsk gra radosny hokej, dużo traci ale strzela również i to nie byle komu Ufa, Omsk, Astana no i Dynamo (jeszcze bez posiłków) niestety obrona szwankuje i wyników nie robią. Spartak ostatnie mecze coraz lepsze, wysoki wynik z Ufą. To skłania mnie do zagrania dwóch typów over i obie 2+ jeszcze się zastanawiam, który typ będzie głównym ale podaje oba :)

Spartak - Mińsk obie drużyny +2 bramki / over 5,5 /
Fortuna 1,77 / 2,11

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +65
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis bogata oferta i jest z czego wybierac
Popieram typ kolegi wyzej na bramki dla Minska. Jest tam sporo dobrej jakosci zawodnikow i stac ich na conajmniej dwie bramki.
Ja jednak zagladam do Magnitogorska. Miejscowi polegli z Omskiem , który obnazył slabosci obrony i zastopował atak MMG. Jutro przyjedzie Torpedo , które od kilku meczy swietnie sobie poczyna , a oststni mecz z Avto naprawde dobrej jakosci, i pokonanie tak szczelnej defensywy z Kovarem w bramce powinno budzuc szacunek, całosc poparta bardzo dobrym przygotowanie fizycznym, szybcy napastnicy ( Miele, Kloos) sieja zamet wsrod obrony rywala. Trener Vorobjov musi kilka spraw przemyslec, ale jakos mam wrazenie ze MMG pod forma lekko, niemniej jutro beda chcieli zmazac plame po osttnim meczu. Szykoje sie ciekawy pojedynek ale ja de w strone gosci, którzy imponuja a Niemirowski w swoim kanadyjskim stylu potrafi ekipe przygotowac i ktro wie czy nie sprawi koljnej niespodziami i nie wygra

Torpedo z x kurs 2,01 STS

O pozostałych meczach pozniej ale licze na win Kazania w RT i kto wie czy Ufa nie zatrzyma Omska ale przemysle to jeszcze

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Poczytałem trochę, bo widzę, że Niżnekamsk dzisiaj gra w Petersburgu. Okazało się, że na kwarantannę wybrał się tylko Jokerit. Ustalenia KHL mówią, że w takich przypadkach zespół powinien grać zawodnikami młodzieżowymi, żeby nie nadszarpywać kalendarza ligowego, a przepisów dotyczących kwarantanny całego zespołu jako takich nie ma. Przynajmniej na tyle jasnych, żeby określić w jakich konkretnych przpadkach jakie wyjście zastosować. Jokerit zarządził kwarantannę z własnej inicjatywy co z resztą wywołało negatywny wydźwięk w kręgach zainteresowania ligą. Pojawiło się wiele głosów, że Jokerit powinien otrzymać za tą decyzję kolejny walkower.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Na stronie Neftekhimika jest informacja, że wszyscy zawodnicy z podejrzeniem koronawirusa przeszli testy dwukrotnie i cała siódemka otrzymała wyniki negatywne, więc zespół z Niznekamska nie będzie mocniej osłabiony niż ostatnio.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
❌ Powyżej 4.0 bramki w Jarosławiu (1,58) & Powyżej 4,5 bramki w Moskwie (1,52) @2,40 4/10 Unibet Lokomotiv wraca do siebie, żeby zapobiec kolejnej porażce. W spotkaniu z SKA nie zdołali odrobić strat mimo, że Wojskowi znacznie obniżyli obroty po wyjściu na prowadzenie. Traktor mocno nie doceniany przez bukmacherów. Kurs na gości podobnie jak kurs na zwycięstwo Dynama Mińsk to wielkie nieporozumienie. Tym bardziej, że Traktorzyści w poprzednim sezonie dobrze sobie radzili z Lokomotivem. Ekipa z Czelabińska pozwala sobie na wiele. W każdym dotychczasowym meczu dwukrotnie przewyższała rywala w ilości strzałów. Nawet drużynę z Jekaterynburga. Jesli dzisiaj wykorzystają błędy Jarosławskiej defensywy to strzelą co najmniej dwie bramki. Lokomotiv również nie zostanie z niczym i 2-3 bramki są w stanie strzelić, bo obrona Traktora to również żaden monolit. Na koniec dodam, że trener Traktorzystów w czasie delegacji będzie przebywał w Czelabińsku. Co do spotkania Mińska ze Spartakiem to nie ma co za wiele mówić. U gości dziury w obronie, a ofensywa z wielkim potencjałem. Spartak również traci bramki, a ich pierwsza linia jest jedną z najlepszych w lidze, więc z pewnością coś ustrzelą. Dla odważnych można zaproponować Powyżej 1,5 w pierwszej tercji z kursem ponad 2,00 lub over 6,5 z dogrywką ; )

Dzisiaj gram tylko bramki, bo mimo bardzo szerokiej oferty nie mogę w żadnym ze spotkań wytypować zwycięzcy. Wierzę tylko w wygraną SKA. W meczu Ufy z Omskiem wynik to największa zagadka. Jestem bardziej za gośćmi, ale dwie ostatnie serie playoff między tymi drużynami pokazały, że wszystko może sie wydarzyć. Lokomotiv - Traktor: Lokomotiv z takim kursem to mina patrząć na co wyprawiają. Wolałbym zagrać Traktor z remisem za 2,00 niż dogrywkę Lokomotivu za jakieś 1,5 pewnie. Podobnie w meczu Mińska ze Spartakiem. Spartak raczej to ogarnie, ale kurs 1,4 na ML to jakies żarty. Soczi w ostatnim meczu całkiem fajnie sobie radziła, więc na Kazań również bym uważał tym bardziej patrząc na ich ostatnie wyniki. Spotkania między Podolskiem a Secerstalą nawet nie będę komentował, bo na wróżbach się nie znam : )

❌SKA powyżej 2,5 bramki & Neftekhimik poniżej 1.0 bramki @2,40 2/10 Unibet Wspominał już, że wierzę dzisiaj tylko w SKA, a Wilki przeciętnie zaczęły sezon. Jak ktoś ma opcję betbuildera to fajne zakłady można w tym meczu wykombinować z dobrymi kursami.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +16
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom