Powyżej 4.0 bramki w Jarosławiu (1,58) & Powyżej 4,5 bramki w Moskwie (1,52) @2,40 4/10 Unibet Lokomotiv wraca do siebie, żeby zapobiec kolejnej porażce. W spotkaniu z SKA nie zdołali odrobić strat mimo, że Wojskowi znacznie obniżyli obroty po wyjściu na prowadzenie. Traktor mocno nie doceniany przez bukmacherów. Kurs na gości podobnie jak kurs na zwycięstwo Dynama Mińsk to wielkie nieporozumienie. Tym bardziej, że Traktorzyści w poprzednim sezonie dobrze sobie radzili z Lokomotivem. Ekipa z Czelabińska pozwala sobie na wiele. W każdym dotychczasowym meczu dwukrotnie przewyższała rywala w ilości strzałów. Nawet drużynę z Jekaterynburga. Jesli dzisiaj wykorzystają błędy Jarosławskiej defensywy to strzelą co najmniej dwie bramki. Lokomotiv również nie zostanie z niczym i 2-3 bramki są w stanie strzelić, bo obrona Traktora to również żaden monolit. Na koniec dodam, że
trener Traktorzystów w czasie delegacji będzie przebywał w Czelabińsku. Co do spotkania Mińska ze Spartakiem to nie ma co za wiele mówić. U gości dziury w obronie, a ofensywa z wielkim potencjałem. Spartak również traci bramki, a ich pierwsza linia jest jedną z najlepszych w lidze, więc z pewnością coś ustrzelą. Dla odważnych można zaproponować Powyżej 1,5 w pierwszej tercji z kursem ponad 2,00 lub over 6,5 z dogrywką ; )
Dzisiaj gram tylko bramki, bo mimo bardzo szerokiej oferty nie mogę w żadnym ze spotkań wytypować zwycięzcy. Wierzę tylko w wygraną SKA. W meczu Ufy z Omskiem wynik to największa zagadka. Jestem bardziej za gośćmi, ale dwie ostatnie serie playoff między tymi drużynami pokazały, że wszystko może sie wydarzyć. Lokomotiv - Traktor: Lokomotiv z takim kursem to mina patrząć na co wyprawiają. Wolałbym zagrać Traktor z remisem za 2,00 niż dogrywkę Lokomotivu za jakieś 1,5 pewnie. Podobnie w meczu Mińska ze Spartakiem. Spartak raczej to ogarnie, ale kurs 1,4 na ML to jakies żarty. Soczi w ostatnim meczu całkiem fajnie sobie radziła, więc na Kazań również bym uważał tym bardziej patrząc na ich ostatnie wyniki. Spotkania między Podolskiem a Secerstalą nawet nie będę komentował, bo na wróżbach się nie znam : )
SKA powyżej 2,5 bramki & Neftekhimik poniżej 1.0 bramki @2,40 2/10 Unibet Wspominał już, że wierzę dzisiaj tylko w SKA, a Wilki przeciętnie zaczęły sezon. Jak ktoś ma opcję betbuildera to fajne zakłady można w tym meczu wykombinować z dobrymi kursami.