>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL (Liga Kontynentalna) - Sezon zasadniczy 2020 / 2021

Status
Zamknięty.
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ #22 Lokomotiv Jarosław bez remisu @1,92 6/10 Unibet Lokomotiv również u mnie widnieje jako "bet dnia". Dynamo osłabione, a w dodatku wyglądają na nie w pełni przygotowanych fizycznie i popełniają dużo błędów. Lokomotiv jest zupełnym przeciwieństwem. Ekipa kompletna pod każdym względem.

❌#23 Amur strzeli w drugiej tercji @2,55 3/10 Unibet Trochę nietypowy jak na mnie zakład, ale wymyśliłem to sobie tak: do składu Chabarowska wraca już część zawodników i ostatnio zdołali wcisnąć dwa gole dla Omska, a wydaje mi się, że defensywa Magnitki na pewno nie jest mocniejsza od defensywy Avangardu. Dlaczego druga tercja? W pierwszej golkiper Metallurga będzie najmocniej skoncentrowany. W trzeciej Amurowi może nie starczyć sił po tylu meczach wyjazdowych (w tym sezonie jeszcze nie strzelali w trzeciej tercji). Natomiast w drugiej tercji pada najwięcej bramek (o ile dobrze pamiętam co mówi statystyka), Amur będzie najpewniej odrabiał straty, a bramkarz Magnitki w ciągu godziny wpuści jednego lub dwa gole. Liczę, że wydarzy się to w drugiej tercji właśnie.

✅ #24 Ponad 5.0 bramek w meczu Mińska z Kazaniem (z dogrywką) @1,80 4/10 Unibet Co tu dużo mówić. Mamy dopiero początek sezonu, a Dynamo już zdążyło pokazać, że "wesoły hokej" to ich ulubiony styl gry. Nie przejmują się za bardzo defensywą, a ofensywny potencjał jest duży. Kazań traci co najmniej dwie bramki na mecz, ale również nadrabia ofensywą. Dwie bramki z każdej strony to jest minimum na co stać obydwie drużyny, ale zamiast tego wolę zagrać ogólną ilość goli na wypadek jakby któraś ze stron doznała nieoczekiwanego wylewu przegrywając do zera lub do jednego.

Kurs na Jokerit jest chyba najmniej opłacalnym odkąd pamiętam. Kto to widział, żeby kurs na faworyta (1,2) był mniejszy niż na handi +3,5 underdoga (1,37) 🤦‍♂️

35,81 j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +87
E 44,3K

emce15

Użytkownik
Ja dziś znów overy meczowe tym razem w meczach Magnitki i Barsow. Overy 4,5 kursy odpowiednio 1,58 i 1,67. Kto z kim gra dobrze wiemy, faworyci dużo strzelaja a i zdaza im się coś stracić. rasijskij rasijskij wspomniał o aktualnej grze Mińska, radosnej i nie ułożonej, a Magnitki w gazie, będzie dobrze😋

Over 4,5 meczowe Magni i Kazan

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +80
M 15K

mijon

Użytkownik
Witam wczoraj bez większych problemów kanadyjki dały pare gorszy zarobić i dzięki wszystkim tym którzy przyznali mi reputacje zawsze to jakiś bodziec motywacji żeby częściej wrzucać typy żałuje jedynie że więcej nie podałem bo również bez problemów pokryły nawet +1,5 pkt ale czas gonił...ale cóż dziś też jest kilka fajnych nazwisk z Magnitogorska, Jokeritu,Dynama Mińsk czy Kazania na których właśnie będe sie skupiał bo licze na kilka bramek gospodarzy.

1. Juho Lammikko +0.5 pkt 1.65 k (Magnitogorsk)

Nowy nabytek Magnitki młody fin Juho grający wczesniej w Liiga w Karpatach przykuł moją uwage 22 br/25/ as robi wrażenie w Karpatach był głównym filarem, jedynie dwie bramki więcej miał Jesse Puljujarvi, licze na ofensywną siłę Magnitki z bramkostrzelnym Płotnikowem (wczesniej Ska),Prohorkinem (Los Angeles),Pesonenem(Langnau),Beckiem (Omsk) z niezbyt wymagajacym rywalem którzy mają wiele absencji innymi opcjami wartymi rozważenia ale bardziej ryzykownym jest Pesonen +1.5 pkt lub Beck +1.5 pkt.

2.Eeli Tolvanen +0.5 pkt 1.60 k ( Jokerit)

Tym razem również młoda wschodząca gwiazda fiński talent który jest na wypożyczeniu z Nashville który, w sezonie 17/18 grywał w ekipie Jokeritu na solidnym poziomie 17 br/25 as/ grają z bardzo przeciętną drużyną z Niżnekamsku, którzy nie zrobili żadnych ciekawych transferów wręcz rzekłbym że będą jeszcze słabsi niż rok temu, ale zobaczymy mieszanka młodości i doświadczenia Jokeritu powinna dzisiaj obfitować w bramki. Inną opcją jeśli chcecie większy kurs myśle że też wart zagrania to asysta czeskiego obrońcy Jakuba Krejcika 2.40 k lub również szwedzkiego obrońcy Jonathan Pudasa 1.90 k

3.Brennan Mennel +0.5 pkt 1.95 k (Dynamo Mińsk)

Dynamo Mińsk ciekawe transfery najbardziej rzucające sie w oczy to własnie Mennel,Kozun,Almquist czy Klinkhammer wygląda bardzo obiecująco mieszanka młodości i doświadczenia jak w Helsinkach, wydaję mi się że postraszą Kazań i minimum 2/3 bramki wpakują a na liste wpisze sie młody obrońca Brennan który grał w AHL w Iowie i był maszynką jeśli chodzi o dogrywanie krążków swoim kolegą, ostatni sezon to 5 br / 42 as a już w tym sezonie w Mińsku w dwóch meczach zaliczył 4 asyty a kurs zachęca i pewnie będzie spadać.Inną opcją również z Mińska jest szwedzki obrońca Adam Almquist 2.20 k oraz z Kazania Stanislav Galiev 1.90 k

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +91
P 1,1K

patryk10

Użytkownik
Dynamo Moskwa -Jarosław X2 1.59 fortuna +
2 z dogrywką 2.01 fortuna+

To co zrobiło Dynamo w ostatnim meczu ze Spartakiem to nieporozumienie grali 16 min w przewadze i nie potrafili zdobyć bramki i zasłużenie w trzeciej tercji Spartak zdobył trzy bramki i wygrał ten mecz. Co do Loko dwa mecze dwie wygrane przeciwnicy przeciętni ale wygrane .Dynamo bez formy myślę że dzisiaj też wygrają.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +54
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Pytanie, zaciąg Fiński z Sibiru wraca na mecz z CSKA? Jak jest typ, że Moskwa wygra do 0 to chyba warto :)
Właśnie się zastanawiam nad tym meczem i myślę, że Sibir MOŻE u siebie strzeli. Sporo zależy od podejścia CSKA. Sibir ostatnio nie wyglądał dobrze, ani w przewadze, ani 5 na 5. Kurs na wygraną do zera CSKA przyjemny. W sumie za @4,50 można próbować. Może sam spróbuję.

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
no właśnie o to chodzi, że Sibir obok Dynama Moskwa mnie osobiście najbardziej negatywnie zaskoczył i wydaje się, że do AKO CSKA z underem, a na singla właśnie bez straty gola

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
no właśnie o to chodzi, że Sibir obok Dynama Moskwa mnie osobiście najbardziej negatywnie zaskoczył i wydaje się, że do AKO CSKA z underem, a na singla właśnie bez straty gola
Pomyślimy jutro na chłodno jak z głowy wyparują dzisiejsze mecze. Na pewno jakieś ciekawe zdarzenie lub dwa się znajdą jak się dobrze zastanowić. Przydałoby się ze dwa dni odpoczynku, bo już momentami głowa gorąca od myślenia, ale szkoda rezygnować jak dobra forma się utrzymuje ;)

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Pomyślimy jutro na chłodno jak z głowy wyparują dzisiejsze mecze. Na pewno jakieś ciekawe zdarzenie lub dwa się znajdą jak się dobrze zastanowić. Przydałoby się ze dwa dni odpoczynku, bo już momentami głowa gorąca od myślenia, ale szkoda rezygnować jak dobra forma się utrzymuje ;)
masz racje, sporo się dzieje z KHL, jak nic przydałaby się przerwa mała :D

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Z jutrzejszych meczów własnie interesuje mnie mecz Sibiru. Do tej pory Sybiracy bez punktów, ale jeżeli ktoś oglądał mecze to trzeba otwarcie powiedzieć gra duzo lepsza niz wyniki. Z Omskiem duzo nie brakło do punktu, madra defensywna gra i gdyby w ataku była wieksza moc to mogli wykorzystac kilka okazji. Drugi mecz w NN nie wyszła pierwsza tercja, pozniej pogoń ale zabrakło czasu, ale rownie dobrze mecz mógł pojsc w druga strone. No a mecz z Czerepami powini wygrac, z gry było wiecej niz z wyniku. Teraz wracaja a u siebie to zupełnie inna druzyna, pomagaja nawe ściany. Dzis było spotkanie kadry trenerskie, zawodników, sponsorów i wszystkoch zwiazanych z klubem z gubernatorem Nowosybisrska, ktory zapewniał ze wraz z kibicami, wspiera klub bez wzgledu na wyniki , wrocił do udanego poprzedniego sezonu i odpowiednio zmotywował wszystkich odpowiedzialnych za wynik. Po drugiej stronie wielki klub, CSKA w tym roku zmienione , inne ale mocne,( jak bardzo to przekonamy sie w dalszej czesci sezonu) choc procesy jeszcze trwaja. Ekipa Nikitina jak do tej pory głowniej pierwszymi tercjami ustawiała sobie mecze i potrafiła kontrolowac gre( no moze z Kazaniem nie dało sie ale to mocny zespół), nie było z ich strony jakiejś demolki czy bezwzglednej dominacji, bledy tez sie zdarzały. Hala w Nowosybirsku jutro bedzie wrzała, zawodnicy moga liczyc na doping ale sami wiedza ze w koncu trzeba sie przełamać. CSKA nie gra sie tam łatwo tylko w latach gdzie mieli bardzo mocny zespół a Sibir kadrowo odstawał udawało sie wygrywac w regulaminowym czasie, procz tego mecze były wyrownane i czesto konczyły sie dogrywkami, nie ukrywam ze jutro licze na przynajmniej punkt Sibiru bo fizycznie sa przygotowani , do tej pory czegos zabrakło ale moze własna hala pozwoli na to w czego nie było, moze wiecej szczescia tez, nie lekcewaze wielkiej ekipy jak jest nieatpliwoe CSKA ale licze na wyrownany mecz, typ mozna nazwac ryzykownym le jak sie przyjrzec bardziej zespołom to moze juz niekoniecznie.

Sibir z x kurs 2,75 STS✅✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +236
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Ja mam zupełnie inne zdanie odnośnie gry Nowosybirska. W pierwszych dwóch spotkaniach podobno zaprezentowali się dobrze, ale oglądałem trzeci mecz z Severstalą i nie zauważyłem zbyt wiele pozytywów. Gra w przewagach kuleje, zawodnicy popełniają dużo błędów, brakuje pomysłów na wykończenie akcji nawet indywidualnie wychodząc sam na sam, a obrońcy rzadko podłączają się do gry ofensywnej. Może w meczu domowym nadrobią trochę motywacją, ale gdyby motywacją wygrywało się mecze to wszyscy byli by zwycięzcami. Myślę, że uda się im przynajmniej raz pokonać bramkarza CSKA. Nie widzi mi się też jakiś ogromnych rozmiarów łomot. Gdyby kurs na CSKA był trochę wyższy to chyba zagrałbym ich zwycięstwo. W handicapy nie ma co się ładować, bo tutaj Sateri może się wykazać. Moim zdaniem najlepiej zostawić ten mecz w spokoju i wybrać coś dla siebie ze spotkania w Kazachstanie i tak właśnie zrobię.

❌ Barys -2.0 @1,88 4/10 Nie daję większych szans na zwycięstwo Kunlunowi. To będzie dla nich czwarty wyjazdowy mecz w ciągu tygodnia. Klub ma ogromne problemy i zapewne na długo pozostanie ligowym chłopcem do bicia. Jedyną nadzieją dla "chińczyków" jest bramkarz Shikhin, bo to on jest według mnie najjaśniejszym punktem zespołu. Barys po dwóch dniach regeneracji zagra u siebie pierwszy mecz i z pewnością wykorzysta okazję, że dopisać sobie dwa łatwe punkty i przy okazji ucieszyć kibiców kilkoma bramkami.

↩ Barys powyżej 1.0 bramki w I tercji @2,08 2/10 Z wyjątkiem spotkania z Avto Kunlun w pierwszych tercjach jakoś się trzymał, ale Barys należy do drużyn, które lubią "podostrzyć" już od początku spotkania. Wszystko zależy od tego kto stanie w bramce Smoków i w jakiej dyspozycji będzie defensywa gości.

❌Barys powyżej 4.0 bramek @2,70 2/10 Cztery gole to nieco wysoki pułap, ale przy takiej dyspozycji gości kurs wart ryzyka przy ewentualnym zwrocie. Myslę, że trzy bramki strzelą na 99%, a po trzeciej bramce szansa na czwartą (w zależności od pozostałego czasu) znacząco wzrasta. Ponownie to samo pytanie: Kto stanie w bramce Kunluna?

❌ Barys wygra do zera @4,35 1/10 Nie wiem kto dzisiaj stanie w bramce Kazachów, ale tam wszyscy bramkarze są w niezłej dyspozycji. Bardziej skupiłbym się na zmęczeniu i braku zgrania gości. Przy takim stanie rzeczy kurs powyżej 4,00 zdecydowanie do gry.

✅ Mikhailis strzeli @2,75 1/10 Facet strzelał w trzech ostatnich meczach. Jest aktywny. Gra w przewadze. Dzisiaj super okazja do przedłużenia serii. Wiadomo, że zakład na strzelca zawsze jest ryzykowny, bo wybieramy jednego spośród ponad dwudziestki zawodników, a dodatkowo seria strzelecka i tak jest długa w jego przypadku, ale takiej okazji jak dzisiaj nie będzie bardzo długo.

Obym nie przesadził z ilością zakładów na dziś. Mam nadzieję, że Barys wyjdzie mocno zmotywowany na pierwszy mecz domowy, bo w umiejętności graczy z Kazachstanu nie wątpię.

30,56

Zaufaj sportowcom. Bardzo brzydki i nudny mecz Barysa. 60 minut trzymania wyniku. Za takie granie należała się im porażka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +15
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Nic dodać, nic ująć, też mi się Sybir nie podobał do tej pory i jeżeli fiński zaciąg nie wróci to będą mieli problemy z najlepszymi, warto dodać informacje, że w Kazachstanie nie będzie publiczności (takie mają krajowe rozporządzenie) a w Nowosybirsku pojawi się 1800 kibiców.

Pomimo niskich kursów dla mnie CSKA i Barys wygrana na podwojenie :)

M 15K

mijon

Użytkownik
Dzisiaj tylko dwa meczyki ale coś trzeba zagrać.:)

1.Andrei Loktionov +0.5 pkt 1.60 k ( CSKA)

Wychowanek Chimika Woskriesienks były zawodnik Magnitki a wcześniej Jarosławia 30 letni Rosjanin może bez jakiś genialnych cyferek ale bardzo solidny zawodnik grajacy w przeszłości za oceanem, widać że dobrze zaaklimatyzował sie w Cska w sparingach brylował strzelał i asystował stąd mój typ w jego strone, myśle że zobaczymy 3,4 bramki ze strony "Armijców" bo mają kim straszyć (Slepysev,Goldobin,Okulov) mimo odejścia kilku kluczowych graczy (Kaprizov,Vey,Sekac) . Inną opcją bardziej ryzykowną jest Maxim Mamin młody napastnik po ciekawym kursie 2.11 k który już ma dwie asysty i w sparingach również bardzo dobrze to wyglądało.

2.Linus Videll +0.5 pkt 1.58 k (Barys Nur Sultan)

Po trzech meczach w delegacji i dwóch porażkach z rzędu pora na mecz na własnej tafli i przełamanie złej passy z bardzo słabym na ten moment chińskim Kunlun, który będzie prawdopodobnie chłopcem do bicia patrząc na skład, tutaj typuje na asystę doświadczonego szwedzkiego napastnika Linusa który bardzo dobrze wszedł w sezon, kurs może nie największy ale zawsze można dorzucić do AKO a jak ktoś woli można spróbować +1.5 pkt, drugą opcją z większym kursem jest Jesse Blacker (Barys) kazachski obrońca po dobrym kursie 2.11.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +10
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Jeszcze proponuje taki kominowany zakład z dwoch dni jak ostatnio
Astana nie powinna miec problemu z odniesieniem zwuciestwa w regulamonowym czasie bo ma wszystkie atuty po swojej stronie. Jutro hitowe mecze ale o nich pozniej . Avto bedzie podejmować NN i tutaj przewiduje zwyciestwo ale do typu daje łacznie z dogrywka i karnymi, Zespol z Ekaterinburga to przede wszystkim mocna defensywa a le i atak mimo kilku nieobecnosci swietnie daje rade i mysle ze Torpedo nie wygra tego meczu. jako trzeci mecz w Rydze, ktora zestawiła skład do wali o PO, rywalem Wilki z Niznekamska i mesle ze moze to byc zacieta spotkanie ale widze tu zwyciestwo Rygi , która jest wg mnie i na ten moment nieco lepszym zespołem ale kadrowo lepszym równiez, tylko sa jeszcze rzeczy do poprawy, do typu proponuje podporke Rygi

Astana RT+ Avto ml + Ryga z x kurs ako 2,98 STS

E 44,3K

emce15

Użytkownik
To ja podbiore typ od kolegi rasijskij rasijskij tylko trochę zmodyfikowany, a mianowicie Michailis +1,5 punktu. Kunlun lapię kary, a Mixhailis gra w przewagach i jest w gazie, jak wspominano wcześniej, gram
Michailis +1,5punktu
Fortuna 3,3

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Wrzucam od razu typy na jutro, bo do soboty nie znajdę wolnej chwili. Tym razem krótko, bo tak mnie zdenerwował ten "mecz" Barysa, że odechciewa się pisać w ogóle. Za takie stwarzanie pozorów powinny być ujemne punkty, ale już się nie nakręcam... Spośród jutrzejszej piątki widzą mi się dwa pewniejsze spotkania. Wygrane Omska i Dynama Rygi. Metallurg podobnie jak Omsk wygrał swoje spotkania, ale przeciwników mieli niższej klasy, a mimo to wygrane z problemami. Łotysze powinni sobie poradzić z osłabionym kadrowo i niepoukładanym jeszcze taktycznie zespołem z Niżnekamska.

#30 Avangard bez remisu (1,73) & Dynamo Ryga ML (1,58) @1,73 5/10 Unibet✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +118
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom