Dzis logika wskazywałaby na pojscie wkierunku CSKA, ale ja jakoś nie moge sie dopatrzyć tego kierunku. Czy komus przemkneło przez myśl 4-0 dla Avangardu? Mnie tak. Ot taki mały rewanz za poprzednie PO
Byc może CSKA zagrało najsłabszy mecz w tych PO. Fakt ze dominowali przez połowe tercji , jednak obrona z Hrubecem dała rade. Omsk grał madrze , solidnie zastawiali Johanssona i były bramki, PP zadziałało i dołozyli. Ale powiem, że Avangard swojego najlepszego meczu tez nie rozegrał, wiec sa miejsca do poprawy.
Dzis pewnie CSKA znów rzuci sie na Jastrzebie i pewnie z wiekszym impetem. Ale Hartley wcale nie musi sie bronic tak uparcie, moze tez sprobowac zaatakowac. I kto wie czy wlasnie takiego scenariusza nie zobaczymy. Lub madrą kontre Avangardu na szalejące CSKA. Kursy są żle wystawione na ten mecz. Umiejetnosci obu ekip sa zblizone, Hartley przejrzał Nikitina i bedzie starał mu sie zrwanzowac za poprzedni puchar, i jest w stanie to zrobic z ta ekipą , która dojrzewała przez całe PO, przezywała wzloty i upadki ale okrzepła. Typ daje taki jak poprzednio bo mi tu pachnie dogrywką dzis.
Avangard z x kurs 1,94 fortuna
mysle ze remis w podwojej tez jest dobrym rozwiazaniem
Nieststy foruna z oferta na te finały nas nie rozpieszcza ale przyjrzałem sie takim opcjom
Jezeli CSKA faktycznie strzeli pierwsze w 1 tercji to wierze ze Jastrzebie sa w stanie to odrobic
Typ na 1 tercja/spotkanie i tak
1/0 kurs 12
0/0 kurs 6,5
Spojrzałem jeszcze na zdarzenie pod tytulem 1 tercja obie strzelą i tutaj kurs 4,15 i to wcale nie jest niemozliwe
Kolega wyzej dał typ na punkt Kaskiego ale w
fortunie to tylko 2,4