Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Wczoraj udało mi się obrócić bonusem od Vegas Regal - po raz pierwszy na ponad 10 prób. CO ciekawe cały obrót zrobiony na 1 slocie - As the reels turn 1. Miałem już ponad 150 dolarów (bonus na 10 darmowych spinach zrobił swoje ???? , niestety nie udało sie nabić praktycznie żadnych comp point. Wczoraj wpłata przez MB 25 dolarów i od razu zlecone 85 do wypłaty. Mam nadzieje że kaska będzie przed świętami. POWODZENIA !!!
Wczoraj udało mi się obrócić bonusem od Vegas Regal - po raz pierwszy na ponad 10 prób. CO ciekawe cały obrót zrobiony na 1 slocie - As the reels turn 1. Miałem już ponad 150 dolarów (bonus na 10 darmowych spinach zrobił swoje ???? , niestety nie udało sie nabić praktycznie żadnych comp point. Wczoraj wpłata przez MB 25 dolarów i od razu zlecone 85 do wypłaty. Mam nadzieje że kaska będzie przed świętami. POWODZENIA !!!
Ufff w końcu udało się obrócić. Wypłata zlecona...już 3 z tego kasyna ???? i trzecia za free! Obrót był ciężki(10x150) i to bardzo ale udało się . Grałem oczywiście na Real Party(najlepszy slot moim zdaniem):razz:
no to o co chodzi wam! gość napisał ze dostał dziś 10 free xmax cookies, a to było 15 grudnia wiec napisałem mu ze to było już , a to 10 co było dziś czyli cherry chip to nie pisał o tym , zresztą nie ważne bo zaraz kłótnia się zacznie , nie było tematu