arbiter_erhan
Użytkownik
Dobre i to, promocji ostatnio wogole nie ma wiec mozna sie pobawic.
ja zleciłem w piatek w godzinach wieczornych , od razu po zleceniu wyslalem maila ze skanami i z zapytaniem kiedy kasa dojdzie i dzis o północy kasa doszla.ciekawi mnie jedno kasa zlecona w 15 grudnia to kiedy mi ja wypłacą? 5 dni roboczych już było... mam walić na czat i pytać o co biega??
x50 to jako tako ale x150 - mission impossible...
poszedłem na metal detector i nic nie siadało .. zszedłem do 3$ i wpadło 12$, zmieniłem stawke na 2.25$ za spin i free spiny 10 4x i 200$ wpadło, tylko jak to teraz obrócić, zobaczymy czy się uda na ruletce ale chyba cały dzień bym musiał kręcićbo akurat tym razem jest obrót 150 razy także lipa! ale jak jest 50 razy to jest dużą szansa bo dochodzisz np, do 100E a potem se grasz za 10 E na czerwone i za 10 E na czarne i obrót się robi! albo ja gram na małych stawkach na metal detector i tam jak siada spiny 12 razy 4 i w tym czasie bonus to łatwo wygrać i potem obracać! ale każdy ma inne metody
Tak piszesz jakby ruletka nie miała ZERA.przy limicie stołu 50 dzielac przez 4 daje to 12.5 do obrotu. 3000/12.5 = 240 krecen --> dajac na czarne i czerwone po 25 ???? . nie ma tragedii ????
albo nie wyzerowałeś stanu konta, albo użyłeś innej promocji w tej samej sieci kasynpromotion could not be claimed 201 wie ktos co to znaczy? przy probie wziecia bonusu mi to wyskakuje
tak chyba każdy musi takie coś wysłaćTez wysyłaliście im jakieś pismo ( to znaczy dane napisane na kartce i podpis pod danymi) ? z danymi i swoim podpisem? przy probie wypłaty