>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kasyna sieci RIVAL => bonusy bez depozytu

Status
Zamknięty.
B 22

bogdanjutek

Użytkownik
w sumie nie głupie, niby aż 1100$x60 ale szansa na zrobienie tego jest...
promocja ciężka do wyrobienia i nie warta zachodu

ok wpłacasz 100$ masz 1000$ nie 1100
obrót 60tysięcy $:]
max wypłaty 2 tysiące
no i chyba największa lipa BONUS PO DOKONANIU OBROTU PRZEPADA

B 0

bartolko

Użytkownik
Wczoraj udało mi się obrócić bonusem od Vegas Regal - po raz pierwszy na ponad 10 prób. CO ciekawe cały obrót zrobiony na 1 slocie - As the reels turn 1. Miałem już ponad 150 dolarów (bonus na 10 darmowych spinach zrobił swoje ???? , niestety nie udało sie nabić praktycznie żadnych comp point. Wczoraj wpłata przez MB 25 dolarów i od razu zlecone 85 do wypłaty. Mam nadzieje że kaska będzie przed świętami. POWODZENIA !!!

W 0

wrotek

Użytkownik
Wczoraj udało mi się obrócić bonusem od Vegas Regal - po raz pierwszy na ponad 10 prób. CO ciekawe cały obrót zrobiony na 1 slocie - As the reels turn 1. Miałem już ponad 150 dolarów (bonus na 10 darmowych spinach zrobił swoje ???? , niestety nie udało sie nabić praktycznie żadnych comp point. Wczoraj wpłata przez MB 25 dolarów i od razu zlecone 85 do wypłaty. Mam nadzieje że kaska będzie przed świętami. POWODZENIA !!!
To musiałes korzystać chyba z wcześniejszego bonusa ...bo za te ostatnie 10$ ND mozna było wypłacić 50 max

A 15

artiz5

Użytkownik
Ufff w końcu udało się obrócić. Wypłata zlecona...już 3 z tego kasyna ???? i trzecia za free! Obrót był ciężki(10x150) i to bardzo ale udało się . Grałem oczywiście na Real Party(najlepszy slot moim zdaniem):razz::cool:

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
dobrze pisze mateusz, wiec lepiej zanim zaczniesz pisac kolejne glupoty zastanow sie kila razy
15 Grudnia 2009
10 Free No Deposit Xmas Cookies!
600% Xmas cookies Deposit Bonus!

17 Grudnia 2009
10 Free No Deposit Cherry Chip!‏
Tons of Deposit Bonuses!‏

kto tu pisze głupoty? zastanów się chłopcze zanim coś napiszesz !

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
no to o co chodzi wam! gość napisał ze dostał dziś 10 free xmax cookies, a to było 15 grudnia wiec napisałem mu ze to było już , a to 10 co było dziś czyli cherry chip to nie pisał o tym , zresztą nie ważne bo zaraz kłótnia się zacznie , nie było tematu

M 2

myprettyass

Użytkownik
15 Grudnia 2009
10 Free No Deposit Xmas Cookies!
600% Xmas cookies Deposit Bonus!

17 Grudnia 2009
10 Free No Deposit Cherry Chip!‏
Tons of Deposit Bonuses!‏

kto tu pisze głupoty? zastanów się chłopcze zanim coś napiszesz !
Zalosc mnie bierze jak patrze na potege umyslu dzisiejszej mlodziezy, wiec wytlumacze Tobie lopatologicznie.

zoperto napisal:
Kolejna promocja

10 Free Cookies

obrót 50x
Ta promocja byla juz wczesniej o czym raczyl kolege slusznie poinformowac mateusz.
Po czym ty napisales:
bylo a teraz znowu jest, więc nie spinaj się tak ????
Co bylo nieprawda, jako ze faktycznie pojawila sie tego dnia promocja, ale calkowicie nowa, bo 10 Free Cherry Chip z obrotem x150.

Apeluje wiec raz jeszcze, zanim zaczniesz podejmowac z kimkolwiek dyskusje przemysl to kilkukrotnie,

EOT z mojej strony.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom