kn0bber
Użytkownik
z tym akurat by nie bylo problemu ???? problem jest taki że ta promocja trwa za krótko i mogliby ją przedłużyć przynajmniej do piątku ????pamiętajcie że na to mamy 48h, aby to obrócić
z tym akurat by nie bylo problemu ???? problem jest taki że ta promocja trwa za krótko i mogliby ją przedłużyć przynajmniej do piątku ????pamiętajcie że na to mamy 48h, aby to obrócić
promocja ciężka do wyrobienia i nie warta zachoduw sumie nie głupie, niby aż 1100$x60 ale szansa na zrobienie tego jest...
To musiałes korzystać chyba z wcześniejszego bonusa ...bo za te ostatnie 10$ ND mozna było wypłacić 50 maxWczoraj udało mi się obrócić bonusem od Vegas Regal - po raz pierwszy na ponad 10 prób. CO ciekawe cały obrót zrobiony na 1 slocie - As the reels turn 1. Miałem już ponad 150 dolarów (bonus na 10 darmowych spinach zrobił swoje ???? , niestety nie udało sie nabić praktycznie żadnych comp point. Wczoraj wpłata przez MB 25 dolarów i od razu zlecone 85 do wypłaty. Mam nadzieje że kaska będzie przed świętami. POWODZENIA !!!
temat czytaj!trzeba im potem przeslac zdjecie z dowodem??
potwierdzamKolejna dycha w Vegas Regal.
Obrot kosmiczny 150x
było to już z 3 4 dni temu! czytaj postyKolejna promocja
10 Free Cookies
obrót 50x
bylo a teraz znowu jest, więc nie spinaj się tak ????było to już z 3 4 dni temu! czytaj posty
dobrze pisze mateusz, wiec lepiej zanim zaczniesz pisac kolejne glupoty zastanow sie kila razybylo a teraz znowu jest, więc nie spinaj się tak ????
15 Grudnia 2009dobrze pisze mateusz, wiec lepiej zanim zaczniesz pisac kolejne glupoty zastanow sie kila razy
Zalosc mnie bierze jak patrze na potege umyslu dzisiejszej mlodziezy, wiec wytlumacze Tobie lopatologicznie.15 Grudnia 2009
10 Free No Deposit Xmas Cookies!
600% Xmas cookies Deposit Bonus!
17 Grudnia 2009
10 Free No Deposit Cherry Chip!
Tons of Deposit Bonuses!
kto tu pisze głupoty? zastanów się chłopcze zanim coś napiszesz !
Ta promocja byla juz wczesniej o czym raczyl kolege slusznie poinformowac mateusz.Kolejna promocja
10 Free Cookies
obrót 50x
Co bylo nieprawda, jako ze faktycznie pojawila sie tego dnia promocja, ale calkowicie nowa, bo 10 Free Cherry Chip z obrotem x150.bylo a teraz znowu jest, więc nie spinaj się tak ????