Pytasz serio ? Jeśli pytasz serio to napisz dlaczego miałaby nie kosztować wypłata skoro KAŻDA wypłata z bankomatu dzięki karcie Skrill jest płatna ?zostanie pobrana jakaś opłata?
Pytasz serio ? Jeśli pytasz serio to napisz dlaczego miałaby nie kosztować wypłata skoro KAŻDA wypłata z bankomatu dzięki karcie Skrill jest płatna ?zostanie pobrana jakaś opłata?
jak już tak podkreślamy KAŻDA, to muszę Cię z błędu wyprowadzić. NIE wszystkie wypłaty są płatne, a dokładniej nie każdy płaci za wypłatyJeśli pytasz serio to napisz dlaczego miałaby nie kosztować wypłata skoro KAŻDA wypłata z bankomatu dzięki karcie Skrill jest płatna ?
Nie płaci osoba,która ma jakiś tam poziom VIP.Żeby uzyskać poziom VIP jednak trochę trzeba używać tego konta,więc optymistycznie trzeba założyć,że zna się podstawowe opłaty.A skoro ma się już dany poziom VIP,to się nie zadaje głupich pytań i koło się zamyka.jak już tak podkreślamy KAŻDA, to muszę Cię z błędu wyprowadzić. NIE wszystkie wypłaty są płatne, a dokładniej nie każdy płaci za wypłaty
Czyli uważasz, że ktos mając Skrill VIPa zadałby tak durne pytanie ? Bo ja nawet nie pomyślałem, zeby wziąć taką opcję pod uwagę, że ktos ma vip Skrilla i nie zna zasad Skrilla.jak już tak podkreślamy KAŻDA, to muszę Cię z błędu wyprowadzić. NIE wszystkie wypłaty są płatne, a dokładniej nie każdy płaci za wypłaty
Gdybyś go ignorował to byś nie widział co pisze :]Rozumiesz, że Ciebie ignoruję więc proszę nie udzielaj się.
Aaaa ok rozumiem.Chodziło mi o ignorowanie w sensie życiowym
Nie, możesz jej używać do końca miesiaca do którego masz ważną. W tym czasie przyjdzie nowa i dopiero jak aktywujesz nową możesz jej używać. Nowa będzie dokładnie taka sama tylko z inną datą ważności i kodem CVV2. Numer karty będzie taki sam.Expires end 04/14. Będę mógł w kwietniu robić wypłaty? Czy mam w poniedziałek ostatnia szansę na wypłatę? No i jak wygląda sprawa z wysłaniem nowej? Muszę się gdzieś zgłosić?
Sam sobie odpowiedziałeśTo co na koncie, to na karcie