kuerten
Użytkownik
pewnie robisz malo wyplat, ale do czasuja u siebie nie widzę różnicy...
wszystkie działają mi ok
mi dzis wrocila kaska sprzed 3 dni , jeszcze czekam na jedna nieudana wyplate
pewnie robisz malo wyplat, ale do czasuja u siebie nie widzę różnicy...
wszystkie działają mi ok
Jasne że możesz. Gdzie Ty tam wyczytałeś że wypłata jest darmowa ? Wyraźnie przecież jest napisane że opłaty za wypłate są pobierane zgodnie z taryfikatorem danego banku w tym przypadku skrilla ????Powiedzcie mi czy można kartą skrill wypłacać kasę w sklepach podczas zakupów.
Żabka na przykład oferuje taką usługę http://zabka.pl/pl/gazetka-promocyjna
(ostatnia strona gazetki promocyjnej). Co ciekawe wypłata jest darmowa tylko trzeba zrobić zakupy co najmniej za 1zł.
Proponuje zmienić bankomat, problemy z wypłatami owszem zdarzają się ale nie aż tak często jak Ty to opisujesz. No chyba że korzystasz z lewego bankomatu. Znam mnóstwo osób które korzystają ze skrilla i korzystają z karty ale nie slyszałem jeszcze żeby ktoś co dwa dni miał problem z wypłatą.to o tyle dobrze, ze nie zabralo u mnie dzis znowu to samo - wyplata, tym razem bankomat wbk i komunikat "brak autoryzacji" i znow czekanie czyli jak zwykle bo kaska oczywiscie zeszla
OK napewno większość z nas miała kiedyś taką sytuację że bankomat nie wypłacił pieniędzy a zostały one pobrane z konta. Jezeli ktoś załatwił zwrot w tak ekspresowym czasie to gratuluje choć jest to praktycznie nie możliwe. Puki co jestem pewien jednego. Nikt na ładne oczy nie odda Ci pieniędzy dopuki transakcja nie zostanie zaksięgowana. Przy nie udanej próbie wypłaty często pojawia się napis transakcja błędnie przeprowadzona zapis księgowy zostanie skorygowany.ale kasa najczesciej wracala na drugi dzien rano
korzystam z roznych bankomatow, a wyplat jest bardzo duzo bo mam darmowe
widze, ze w ogole nie masz pojecia jak funkcjonuje Skrill i jego kartaOK napewno większość z nas miała kiedyś taką sytuację że bankomat nie wypłacił pieniędzy a zostały one pobrane z konta. Jezeli ktoś załatwił zwrot w tak ekspresowym czasie to gratuluje choć jest to praktycznie nie możliwe. Puki co jestem pewien jednego. Nikt na ładne oczy nie odda Ci pieniędzy dopuki transakcja nie zostanie zaksięgowana. Przy nie udanej próbie wypłaty często pojawia się napis transakcja błędnie przeprowadzona zapis księgowy zostanie skorygowany.
Najprosciej można to sprawdzić robiąc wypłatę z bankomatu i sprawdzając historie konta. Ktoś może podać bank w którym wypłata z bankomatu jest widoczna w tym samym dniu na wyciągu bankowym w której jej dokonano? Wątpie w to.
czy mało to kwestia dyskusyjna....inna sprawa że u mnie w okolicy bankomatów jest zatrzęsienie, prawie wszystkie nowoczesne (w kilku bankach była akcja wymiany na nowe)pewnie robisz malo wyplat, ale do czasu
mi dzis wrocila kaska sprzed 3 dni , jeszcze czekam na jedna nieudana wyplate
Miałem podobną sytuację z bankomatem z tego Banku, też kilka dni temu (pieniądze ściągnęło z konta, jednak fizycznie nic nie otrzymałem, również żadnego potwierdzenia o wykonanej operacji). Moja reakcja była taka, że napisałem szybkiego meila do SKRIIL-a, opisując szczegółowo zaistniałą sytuację. Odpisali bardzo szybko, w efekcie dodali brakującą kwotę do salda ????dzis znowu nieudana wyplata tym razem w bankomacie ktory ostatnio nie zawodzil, z tym ze ten bankomat 'Bank Spoldzielczy' drukuje powierdzenie (BGZ tez) inne nie. Info - transakcja odrzucona a kasa z konta Skrill oczywiscie zeszla