Wszyscy są w szoku skąd biorą się takie problemy, jak narazie Kuerten to chyba użytkownik skrilla na specjalnych warunkach. Rozumiem jedna dwie odrzucone wypłaty w jakimś okresie czasu ale z postów które wypisuje wygląda na to że robi dziennie wypłaty, nawet kilka i co druga jest odrzucana.Na twoim miejscu jak bym miał konto w takim banku gdzie występują tak często problemy z wypłatami już dawno bym się z nim pożegnał.Również dziwią mnie twoje problemy z kartą Skrill , place nią praktycznie za wszystkie zakupy jakie robię , począwszy od rzeczy kupowanych na allegro , w restauracjach po najmniejsze zakupy w żabkach itp i nigdy nie zdarzyło mi się odrzucenie transakcji , zawsze wszystko było w porządku. Tak samo nie zdarzyło mi się nie otrzymać kasy z bankomatu.
Moze jest jakis problem z kartą ?? pomysł nad wymianą na nową
No tak nie możesz bo to jest limit na pełne 24h a nie że o 23.59 wypłacisz i o 00.01 już możesz kolejną wypłatę robić.Testuje ta karte juz blisko miesiac i faktycznie zadnych problemów a wypłaty prawie codziennie.
Jedyne co zauwazylem to że limit dzienny mam ten 1000 z groszem i jak wyplacam np w pon o 14 to we wtorek o 13 wyplacic nie moge. Nie wiem czy to jakis zbieg okolicznosci ale zdarzylo mi sie tak 2 razy i od tego czasu zawsze staram sie odczekac te 24h.
Kuerten może faktycznie wymień na nową bo to aż zasakujące, a nie ukrywam że przed zamowieniem karty mnie troche postraszyles swoimi postami
Tak/ aktywacje karty bd musiał przeprowadzić na stronie skrillCzy jeżeli otrzymam kartę, a następnie PIN, to czy od razu będę mógł wypłacać z bankomatu/płacić przez internet? Czy będę musiał dokonać jakiejś weryfikacji?
Tak, jezeli bedziesz weryfikował dokumenty wyślij dokumenty i opisz jak wygląda sprawa że podałeś adres do korespondencji a nie adres zameldowania. Zapewne poproszą Cię o wysłanie skadnu dokumentu i jakiegoś rachunku.Jeżeli o to poproszą wyslij im jakaś fakture z adresem który masz w dowodzie i po kłopocie.Rejestrując się podałem adres zamieszkania taki jaki mam w dowodzie (zameldowania), ale ponieważ okresowo nie przebywam w miejscu zameldowania, zmieniłem adres na koncie skrill na inny (korespondencyjny, lecz w tym samym mieście). Potem wyczytałem coś o weryfikacji tożsamości poprzez wysłanie skanu dokumentu, a w tej chwili adres podany na koncie (po zmianie) nie jest zgodny z tym na dokumentach (kolejna zmiana możliwa za 3 miesiące). Idzie z tego jakoś wybrnąć
ja nie przeprowadziłem jeszcze żadnej transakcji, i adres miałem listem zweryfikowany, a już mi wyskoczyło że mam zweryfikować tożsamość. W sumie to i dobrze, ale jak będą robili problemy z weryfikacją to żadnej kasy nie zobaczą na moim rachunku.Faktycznie. Skrill może wymagać weryfikacji tożsamości przy użyciu dokumentów, czyli nie musi. Wiem że jednak często jest wymagana ta weryfikacja. W ciągu kilku lat używania Moneybookers oprócz weryfikacji adresu na początku byłem już 2 razy proszony o weryfikację za pomocą skanów dokumentu tożsamości, rachunków z adresem.
Takie pytanko - rozumiem, ze karta to koszt ok 40 zl na rok. Moge np dostac taka karte - wyplacic cala ze skrilla i potem ta karte dezaktywowac ? Czy to 40 zl bedzie co rok pobierane ?
miałem ten problem, ale mi odpisali, że nie ma możliwości przypomnienia PINu elektronicznie,jedna babeczka napisała mi, że można przypomnieć pin elektronicznie, a po kilku dniach ktoś odpisał, że się pomylili....
czy ktoś miał podobną przygodę?
5 wyplat i zadnych problemow to juz wiadomo co bylo przyczyna moich niepowodzenwyglada na to , ze to bylo przyczyna
mialem przekroczone to SALDO KONCOWE to bylo jasne , ze w tym momencie wyplata udac sie nie moze i tak tez bylo, malo tego kasa z nieudanej wyplaty nie wracala gdy wlasnie to saldo koncowe (nierozliczone wyplaty karta) bylo przekroczone
teraz juz mam porozliczane, kaska wrocila cala i pewnie dzis problemow z wyplata nie bedzie , teraz bede tego pilnowal