Osz kurde SZOK!nawet na świecie.
cyklicznie, raz do rokuWitam,
Opłata w kwocie 10 euro jest pobierana raz do roku ? Przykładowo jeśli nie korzystam z konta to opłata za kartę i tak zostanie naliczona ? Wyczytałem jedynie, że można zrezygnować z karty...
wystarczy przeczytac kilka postow wsteczSaldo
PLN 1401.11 dostępne
Zasil konto Wypłać środki
Saldo końcowe: PLN 3451.53 ?
Próbuję na Allegro zapłacić kartą na kwotę 1315zł i cały czas jest odrzucana, a środki mam. Płaciłem od 24h tylko 2 razy tą kartą, i limit niewykorzystany. Ktoś wie o co może chodzić?
Takie pytanko - rozumiem, ze karta to koszt ok 40 zl na rok. Moge np dostac taka karte - wyplacic cala ze skrilla i potem ta karte dezaktywowac ? Czy to 40 zl bedzie co rok pobierane ?
Za około tydzieńwczoraj wieczorem zamowilem karte , ciekawe kiedy dojdzie
Sprawdz sobie w opcjach karty masz napisane kiedy powinna dotrzeć. Z reguły dochodzi w tym termnie.wczoraj wieczorem zamowilem karte , ciekawe kiedy dojdzie
Wyrabiając kartę zweryfikujesz adres. Z reguły jest potrzebna jeszcze weryfikacja tożsamości, weryfikując sam adres możesz wykonać transakcje o łącznej sumie nie przekraczającej 2500 euro (10k PLN).jeżeli bym wyrobił tą kartę to nie będzie potrzebna już żadna weryfikacja i będzie można korzystać z niej np na zakupach online?
Tak, tylko jesli zdecydujesz sie na karte to oplata wynosi 10€ co rokczy utrzymanie konta jest darmowe ???
ile czekal na pin od momentu dostania karty ?6.08 - zlozony wniosek o karte
8.08 - info ze karta jest juz w drodze
14.08 - karta w skrzynce
teraz czekam na pin