P
24
Pytanie jak się machnełeś ? Jeżeli machnełeś się w numerze mieszkania lub wogóle nie daleś numeru mieszkania to powinno dojść bez problemu. To oczywiście zależy od inteligencji listonosza ale z reguły listonosz wie komu dostarcza listy i nawet jak pomylisz numer to powinnien się zorientować. Jeżeli dałeś zupełnie inny adres to szukaj wiatru w polu.polega na tym że niestety machnąłem się w adresie i chyba już mocno po fakcie (wysyłce).
Dzisiaj wypłacałem o 7:30 - bez problemu kasa poszła.Szanowni użytkownicy wypłacaliście może dzisiaj kasę kartą?Bo właśnie przed chwilą próbowałem wypłacić z 2 różnych bankomatów i zastałem komunikat,że transakcja nie może zostać zrealizowana.Ktoś miał podobny problem?
nie musisz , dostaniesz z automatu.sam mam się zgłosić
Niedługo dostaniesz nową kartę.Aby ją aktywować musisz wejść na swoje konto skrill , karta zostanie automatycznie aktywowana
Nowa karta będzie dokladnie taka sama. Jedynie kod CVV i data ważnosci będzie inna. Karta sama przyjdzie dopuki nie przyjdzie mozesz używac starej.
Próbowałem wypłacic dziś (pierwszy swój raz) w bankomatach bzwbk oraz pko i również mam taki problem, czy ktoś wie o co z tym chodzi? Pozdrawiam.Szanowni użytkownicy wypłacaliście może dzisiaj kasę kartą?Bo właśnie przed chwilą próbowałem wypłacić z 2 różnych bankomatów i zastałem komunikat,że transakcja nie może zostać zrealizowana.Ktoś miał podobny problem?
Pobrało kasę z konta? Zapewne problemy techniczne, czasem tak bywaPróbowałem wypłacic dziś (pierwszy swój raz) w bankomatach bzwbk oraz pko i również mam taki problem, czy ktoś wie o co z tym chodzi? Pozdrawiam.
przeczytaj ten watek to zobaczysz ile ja mam takich akcji, najczesciej kaska wraca na drugi dzien chyba ,ze nieudana wyplate zrobisz w sobotePróbowałem wypłacic dziś (pierwszy swój raz) w bankomatach bzwbk oraz pko i również mam taki problem, czy ktoś wie o co z tym chodzi? Pozdrawiam.
nic nie robić,ta karta już jest przypisana do Twojego konta.Dostaniesz pin to do bankomatu i wypłacasz.o co b i co robic?
ja u siebie nie widzę różnicy...Tragedia z tymi bankomatami. Ta ich karta jest lata świetlne za tradycyjnymi bankowymi