Tak, poprostu wypłaty z bankomatu nie policzyli Ci normalnie i wróciła na konto skrill. Nie cieszył bym się zbytnio bo saldo i tak bedziesz miał na 0. Tzn nawet jeżeli wypłacisz ten 1000 to saldo bedziesz miał -1000 i każda wpłata będzie automatycznie pokrywać debet. Mieli już kilka razy takie problemy, jak do tej pory nikt na tym nie zyskał, chyba że jesteś w stanie zrezygnować z konta MB za 1000zł ;-)Loguje się przed chwilką na skrill, i mam na koncie 1000zł więcej niż powiniem, miał ktoś taką sytuację ? w historii transakcji nic nie mam, tak jakby ta kasa się pojawiła znikąd, jakiś błąd pewnie.
Tak musiało być, bo wczoraj zabrało mi tą kasę z konta.Tak, poprostu wypłaty z bankomatu nie policzyli Ci normalnie i wróciła na konto skrill. Nie cieszył bym się zbytnio bo saldo i tak bedziesz miał na 0. Tzn nawet jeżeli wypłacisz ten 1000 to saldo bedziesz miał -1000 i każda wpłata będzie automatycznie pokrywać debet. Mieli już kilka razy takie problemy, jak do tej pory nikt na tym nie zyskał, chyba że jesteś w stanie zrezygnować z konta MB za 1000zł ;-)
Siema,
sprawa zakonczona pomyslnie. Pozdrawiamwypłacałem wczoraj 1000 zł z bankomatu, bankomat dał tylko 2x50 zł pobierając z konta 1000, nie wydał kwitka, bo o braku takowej mozliwosci poinformował porzed transakcją. Napisałem do Skrilla o tym incydencie i teraz pytanie : czekac az Skrill się tym zajmie ? i pieniądze wrócą na konto czy isc do banku ?
Dziękuję
takWypłaty kartą z bankomatów wliczają się do tego limitu kwotowego na 90 dni? Tzn,czy pomniejszają ten limit ?
Oczywiście że tak.Jesli konto MB jest w euro to czy w polskich zwyklych bankomatach bede mogl wyplacic w zlotowkach ???
Prosz o szybka odpowiedz
Masakra... Użytkownik który posiada Vipowskie konto MB nie wie takich rzeczy. Zagiełeś mnie tym pytaniem, jestem w szoku. Możesz mieć konto w euro i wypłacać nawet w dolarach zimbabwejskich jak byś przypadkiem był w zimbabwe i znalazł tam jakiś bankomat.Jesli konto MB jest w euro to czy w polskich zwyklych bankomatach bede mogl wyplacic w zlotowkach ???
Prosz o szybka odpowiedz
Czytanie sprawia Ci jakiś problem? Współczuje.Jesteś żałosny.