Piwo marki 1715 (ukraińskie) 1,25l za 2,50zł ????taterka w żabce po 1,99 ????
Piwo marki 1715 (ukraińskie) 1,25l za 2,50zł ????taterka w żabce po 1,99 ????
Ciechany to jedne z moich ulubionych piw. Wyborny jest najlepszy, od czasu do czasu wypiję miodowego.A Ciechany ktoś pił? Kumpela mi przywiozła, smaczne, nie powiem.
w jakich sieciówkach można kupić to piwo ?nie wszędzie dostepne, troche droższe od masówek ale warto szczególnie czarnego spróbować
No ja to w ogóle nie rozumiem zachwytów nad Guinessem. Byłem w Irlandii i tam wszyscy to piją ale mi to taką kawą z malutkim prądem smakuje...Mi ciemne piwa nie podchodzą. Nie twierdzę, że są nie dobre, po prostu nie bardzo mi to smakuje. Próbowałem już wielu, wiem, że jest sporo koneserów takich piw. To samo zresztą tyczy się Guinnessa. Absolutnie nie mój typ. Pewnie dlatego, że wychowałem się na klasycznym piwie - jasnym i tu upatruję swoje gusta.
właśnie lipa jest taka, że praktycznie nigdzie ja kupuje w sklepie osiedlowym i , czasami ale to naprawdę czasami Tesco.Niemniej tam po 4,5 a wczoraj byłem z kumplem w Czechach i tam kupiłem po 1,80:grin:w jakich sieciówkach można kupić to piwo ?
U mnie Polo otwierają o 7, a po 10 już piffka nie było.. Kasjerka mówiła, że przed 8 się skończyły.We wtorek Carlsberg w Polo po 1.49 puszka ???? Harnaś - 1.25
uu to u mnie drożej znacznie. Na mazowszu powyżej 2,50. Czasem nawet podchodzi pod 3.Ja w okolicach Toruniu kupuje po 1,99zł w butelce