Wczoraj dzień tragiczny, dziś widzę za to ładne typki i $$$:|
Po 1.
Ancic - Gonzalez 1 ( 1.69 w profie !! )
Fernando gra jakoś tak...nijako. Ostatnio porażka z powracającym po kontuzji Korolevem nie wystawia mu najlepszego świadectwa. Za to Super Mario wraca do formy, wraca do czołówki
ATP:> Zniszczy Chilijczyka regularnym i mocnym serwem. H2H 2:2, ale dziś będzie 3:2 dla Mario. Kurs baaardzo fajny.
Po 2.
Shahar Peer z Sanią Mirzą.
Pojedynek o tyle ciekawy, że Hinduska prowadzi w H2H 2:0. A dziś, moim zdaniem, przegra. Dlaczego? Shahar wraca do dobrej, regularnej gry. Gładkie zwycięstwo z Akgul Amanmuradovą ( jedyna chyba zawodniczka, której nazwiska wymówić nie potrafię ???? ), niezła forma w Memphis...Sania Mirza troszkę musiała pograć z Savchuk, żeby wygrać. O zmęczeniu jednak mowy być nie może. Co więc przeważa na korzyść Shahar? Jest ambitna i na pewno nie pozwoli na 0:3. Poza tym jednak jest chyba troszkę lepszą zawodniczką ????
3.
Davydenko - Isner.
Isner jest na prawdę drewnem chodzącym, z niezłym serwem i długimi rękoma. Gdzie mu do mistrza rosyjskiego - Davydenki? Denko powinien zniszczyć Amerykanina w 2 setach, tracąc 4-5 gemów. Nie więcej. Kurs znośny ( ok 1.25-1.30 )
4. De Voest -
Karlovic.
Dr. Ivo w formie mistrzowkiej to nie jest niestety. Ale na Rika z RPA powinno to spokojnie wystarczyć. Dobry, mocny serw, regularna gra...Od turniejuw Zagrzebiu minęło ponad 2 tyg, więc Karlovic powinien być po solidnym treningu, pozwalającym na dojście co najmniej do ćwierćfinału w Indian Wells. A de Voest? Wygrał 3 mecze już, w tym 2 w kwalach...i to na tyle:| I tak już doszedłza daleko jak na swoje umiejętności moim zdaniem;]
5.
Aga - Peng.
Kurs niski, dlatego nie ruszam. Ale Myślę, że Aga wygrać powinna. Pnie się w rankingu coraz wyżej, ale zaniepokoiły mnie męczarnie w 2 secie z Kryytseva, no i dość niespodziewane zwycięswto Peng w poprzedniej rundzie. Jak któś lubi ryzykować niskie kursy to typ wydaje się być ok
EDIT : Właśnie się doczytałem, że Peer wygrała z Mirzą, 3 lata temu w Stanford, w kwalach. Ani trochę jednak to nie zmienia podejścia do typu ????