bestplayer tylko w tym meczu byly takie kursowe zawirowania jakby tego nie bylo to bym o tym nie wspomniala, wiekszosc wlochow ustawia to sa fakty.
Krotko dzis o kilku meczach.
Lopez - Young 1 1.54
Super wystep Lopeza w Dubaju, bardzo podoba mi sie jego gra, szczegolnie serw+wolej. Donald mlody, nerwowy, powoli sie ogrywa w rozgrywkach. Dobrze serwuje i potrafi rowniez zaatakowac, wszystkie te elementy wykonuje slabiej niz Hiszpan dlatego powinien przegrac.
Sugiyama - Arn 1 1.48
Nie wiem co Arn jeszcze robi w tym turnieju, przesledzilam jej wyniki to jestem zaskoczona jak wygrala na przyklad z Lisicky. Japonke widzialam ostatnio na US Open i prezentowala sie calkiem dobrze, przez kilka miesiecy nie powinna zapomniec jak sie gra w tenisa, chyba tez nie stracila tak nagle kondycji. Arn jest beznadziejnie slaba :|
Zvonareva - Rezai 1 1.32
Vera bardzo fajnie zaprezentowala sie w Doha, final z Sharapova to na pewno sukces, obsada byla bardzo mocna. Rosjanka zmienila caly cykl przygotowan, gra zdecydowanie mniej, wybiera turnieje wazne. Zawsze bardzo dobrze czula sie w Stanach, chociazby udane turnieje w Memphis. Rezai sympatyczna Francuzka obecnie bez formy.
Govortsova - Kerber 1 1.50
Kolejne zaskoczenie dla mnie, ze Kerber gra dalej i wyeliminowala Bychkova w tak latwy sposob. Niemka raczej nie pokazywala niczego dobrego do tej pory, Bialorusinke uwazam za duzy talent, niestety ma problemy z wygrywaniem kiedy wysoko prowadzi, za szybko sie rozluznia i za szybko chce konczyc wymiany. Mimo to postawia na nia oczywiscie mala stawka.
Ponadto:
Bartoli - Vesnina 1 1.50
Tursunov - Chela 1 1.60
Paszek - Schruff 1 1.32