ramzesa
Forum VIP
W tej rundzie na wyjeździe jeszcze nikt się nie przełamał. Myślę że jutro będzie podobnie. Naprawdę trudne mecze do wytypowania i całkiem możliwe że jutro padną dwa remisy (za drobne można zaryzykować). W jednym meczu Nieciecza zagra z Wartą. W drużynie gospodarzy poczyniono rozsądne roszady i to właśnie powinno być kluczem do sukcesu. Warto wyróżnić trzech nowo pozyskanych zawodników którymi są Arkadiusz Mysona, Dariusz Pawlusiński i Andrzej Rybski. Cała trójka grywała już w Ekstraklasie i zdecydowanie będą wzmocnieniem dla zespołu. W Warcie istna rewolucja, nowy sponsor, nowy prezes (całkiem ładny), ale w zespole z Poznania tak wielu zawodników będzie miało problemy żeby się ze sobą zgrać. Jest kilka nowych, ciekawych twarzy ale wszystko wymaga czasu, a drużyny nie zbuduje się podczas jednego okienka transferowego.
W Dolcanie również postawiono nacisk na jakość. Jestem pod wrażeniem tego jak uzbroił się Dolcan. Do zespołu dołączył Paweł Buśkiewicz,Piotr Dziewicki , Daniel Chylaszek, Tomasz Chałas oraz Damian Świerblewski. Trzech ostatnich piłkarzy których wymieniłem są piłkarzami z wypożyczenia i z pewnością będą się starali by za pół roku wrócić do składu swoich drużyn. Cała trójka to doświadczeni i solidni piłkarze którzy z pewnością pomogą w utrzymaniu. W GKS-ie praktycznie żadnych wzmocnień - przyszło dwóch bezrobotnych piłkarzy, bo pieniędzy na transfery w klubie nie było. Gram dubla w których postawie na gospodarzy, podpierając ich zwycięstwa remisem.
LKS Nieciecza - Warta Poznan (Podwójna szansa) 1X 1,39
Dolcan Zabki - GKS Katowice (Podwójna szansa) 1X 1,43
Ako: 1,99
W Dolcanie również postawiono nacisk na jakość. Jestem pod wrażeniem tego jak uzbroił się Dolcan. Do zespołu dołączył Paweł Buśkiewicz,Piotr Dziewicki , Daniel Chylaszek, Tomasz Chałas oraz Damian Świerblewski. Trzech ostatnich piłkarzy których wymieniłem są piłkarzami z wypożyczenia i z pewnością będą się starali by za pół roku wrócić do składu swoich drużyn. Cała trójka to doświadczeni i solidni piłkarze którzy z pewnością pomogą w utrzymaniu. W GKS-ie praktycznie żadnych wzmocnień - przyszło dwóch bezrobotnych piłkarzy, bo pieniędzy na transfery w klubie nie było. Gram dubla w których postawie na gospodarzy, podpierając ich zwycięstwa remisem.
LKS Nieciecza - Warta Poznan (Podwójna szansa) 1X 1,39
Dolcan Zabki - GKS Katowice (Podwójna szansa) 1X 1,43
Ako: 1,99