niccolo7
Użytkownik
Ja tu pograłem over 2,5 gola po kursie 2,00 w bet365, ale czysta dwójka też nie wygląda źle. Wodzisławski klub idzie w ślady kolegów z Gorzowa i zapewne podzieli ich los. Z kolei wyspiarze osiągnęli swój "cel" i nie grozi im już awans do Ekstraklasy, więc mogą wrócić na zwycięską ścieżkę. To co przekonało mnie do overka, to bilans ostatnich spotkań Odry, bo w ich 7 poprzednich meczach, sześciokrotnie padło co najmniej trzy bramki. Ogólnie rzecz biorąc to u siebie tracą nawet ciut więcej niż na wyjazdach, a strzelali dwa razy więcej niż na obcych boiskach. Wodzisławianie mają spore problemy z obsadą bramki, bo kontuzjowany jest doświadczony Maciej Nalepa i zastąpić go będzie musiał żółtodziób Marcin Musioł, co oczywiście nie gwarantuje spokoju w tyłach. Co do Floty, to na wyjazdach strzelają podobnie często jak u siebie, ale tracą zdecydowanie więcej bramek. Dzisiaj nieobecny będzie Arifović, ale na szczęście wrócił do gry najskuteczniejszy piłkarz I ligi, Charles Nwaogu Uchenna.Odra Wodzisław - Flota Świnoujście 2 2.15 Betclic
Co myślicie o tym spotkaniu? Odra gra fatalnie, brak motywacji, nawet trener nie wierzy w utrzymanie. Brak masażysty. Nie wiadomo czy do meczu dojdzie, bo brakuje 3 tys na oplacenie m.in firmy ochroniarskiej i sędziów.
Flota na wyjazdach gra całkiem dobrze, mimo osłabień dzisiaj powinni wygrać. 2.15 to dobry kurs, zagrałem w Betclic jako zakład bez ryzyka. ????
Odra gra jeszcze o "życie" i tak na prawdę nie mają czego bronić, a przede wszystkim kim bronić, więc pozostaje im tylko gra do przodu. Dla Floty to mecz o pietruszkę, więc specjalnie spinać się nie muszą. W sumie postarać się o gole powinien Nwaogu, bo go trochę dogonił Mięciel w klasyfikacji strzelców, a że przeciwnik dysponuje mizerną obroną, to taki napastnik powinien to z łatwością wykorzystać.
Odra Wodzisław Śląski - Flota Świnoujście - Powyżej 2,5 gola # 2,00 bet365 (0:1)