Ma nie grać Smoliński, Opałacz, Małkowski i Grzybowski, czyli czterech z podstawy, więc uważałbym na ten mecz. Bardziej skłaniałbym się ku X, Radzionków mimo kłopotów to dobry zespół, na pewno nie położą się na boisku, bo ktoś im tam nie płaci, tym bardziej, że w trakcie meczu się o tym nie myśli.Warto, wcześniej już pisałem że Polkowice będą punktowały głównie u siebie. Pefka kolejki jak dla mnie.
oczywiście że tak. jezeli tak mowisz ze Ci 4 nie zagrają to bym sie sklanial ku remisowi w takim razie. mialem grac czysta 1 z racji klopotow w RR, ale w GP widze wieksze skoro nie zagra 3 podst obroncow no i Grzybowski...Ma nie grać Smoliński, Opałacz, Małkowski i Grzybowski, czyli czterech z podstawy, więc uważałbym na ten mecz. Bardziej skłaniałbym się ku X, Radzionków mimo kłopotów to dobry zespół, na pewno nie położą się na boisku, bo ktoś im tam nie płaci, tym bardziej, że w trakcie meczu się o tym nie myśli.
Nie wiem jak to dzisiaj wygląda, ale wiem, że na wczoraj na 100% nie byli zdolni do gry. Tak czy inaczej ten mecz w ogóle jest nie do ruszenia.oczywiście że tak. jezeli tak mowisz ze Ci 4 nie zagrają to bym sie sklanial ku remisowi w takim razie. mialem grac czysta 1 z racji klopotow w RR, ale w GP widze wieksze skoro nie zagra 3 podst obroncow no i Grzybowski...
dam X2
Warta jest nieobliczalną drużyną - potrafią zagrać bardzo dobry mecz tak jak ten z ŁKS-em, ale potrafią także w następnym meczu zagrać totalne zero. KSZO kiepsko zaczęło, po dwóch porażkach przełamali się na Dolcanie, a potem zremisowali z faworytem do awansu Piastem Gliwice na ich terenie. Teraz Warta przyjeżdża do Ostrowca, a tam przeciwnikom gra się ciężko, zresztą bilans z zeszłego sezonu mówi wszystko. Radzę odpuścić ten mecz, tak jak powiedziałem Warta jest drużyną nieprzewidywalną, a do tego chojrakiem na wyjazdach nie jest. 1X jak jużNa dziś proponowałbym zagrać na zwyciestwo Warty w Ostrowcu. Kurs 2.90 jest godny uwagi. W poprzedniej kolejce Warta gładko pokonała kandydata do awansu z Łodzi. Warciarze mają w składzie kilku napradę doświadczonych graczy, którzy z meczu na mecz prezentują się coraz lepiej. KSZO w 4 meczach wygrało tylko raz oprócz tego osiągnęli 1 remis oraz dwie porażki w ty jedną u siebie. Moim zdaniem Warta będzie chciała odnieść 1 zwycięstwo na wyjeździe w tym sezonie i sądzę, że im się uda właśnie w Ostrowcu.
Tylko przy 0-0 Ruch miał słupek, poprzeczkę i nie uznali im prawidłowej bramki, więc nie mów tu, że izzi.Polkowice - Radzionków 1-0 Brawo Ramzes i inni za typ. Choć powinno być wyżej, no ale jak sie przestrzela rzut karny no to tak bywa. Mecz w cieżkich warunkach pogodowych (obfity deszcz) i może dlatego Polkowice tylko tak skromnie, niemniej @2,05 siedzi