Maja testy pozytywne i trafiaja na kwarantanne a wraz z nimi ich rodziny. Tak czy siak kwarantanna to brak treningow w waznym okresie. W Danii jak mecz odwolany z powodu covid to druzyny dostaja po 1,5 pkt.Drużyna za drużyna łapie covid czy mają testy pozytywne? Bo jak słyszę, że ludzie bez jakichkolwiek objawów są testowani i w razie pozytywnego wyniku wykluczani to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ostatnio w ten sposób załatwili MŚ juniorów w Kanadzie.
Niekoniecznie, bo na stanowisku asystenta zostaje Bragin i reszta ludzie, którzy pracowali z zespołem do tej pory. Jeśli Rotenbergowi nie uderzy do głowy woda sodowa to pewnie mało się zmieni.Ciekawe rzeczy w SKA się dzieją - jeśli to prawda że synek oligarchy został trenerem to chyba będzie trzeba pograć przeciwko SKA w najbliższej przyszłości
Większość sympatyków hokeja w Rosji i nie tylko, śmieje się z tego, że chłop bez żadnego doświadczenia zostaje głównym trenerem czołowego klubu w lidze. On jednak uważa, że ma doświadczenie, bo obejrzał od 2014 roku 800 spotkań w KHL.Niekoniecznie, bo na stanowisku asystenta zostaje Bragin i reszta ludzie, którzy pracowali z zespołem do tej pory. Jeśli Rotenbergowi nie uderzy do głowy woda sodowa to pewnie mało się zmieni.
Fatum sunxla.Dziś chyba Avto zaskoczyło i przerwie serie porażek
Nieporozumienie obrońców Fro, zgubiony krążek i Smolenak wyszedł sam na sam. Hradec głównie w swojej tercji siedzi, bronią szczęśliwie a Fro nieskutecznaTo się nazywa skuteczność. Pierwszy strzał i Hradec ma gola
No i świetny mecz GKS-u Katowice