Decyduje bilans bezpośrednich meczów, przy 3 drużynach pewnie będzie mała tabelka.Właśnie też jestem ciekaw bo jak bramki to Ruskie muszą myśleć aby zlać Finów.
Eriksen podobno będzie oglądał ten mecz z trybun. Co do typu nie mam większych zastrzeżeń, bo broni się sportowo. Ale psychiki bym w to chyba nie mieszał.Dania - Belgia
Belgia @2,12 betfan
Myślę że sytuacja z Eriksenem zrobi swoje. W głowach piłkarzy całe to wydarzenie, jeszcze będzie długo w pamięci. Uważam że to jest zbyt krótki czas aby ich psychika wróciła do normalnego poziomu. Stres ma ogromne znaczenie. Oczywiście będzie się mówiło że się bardziej zmotywują aby wygrać dla Eriksena, ale to podświadomość kieruje wieloma decyzjami w działaniach człowieka, o których my nawet sobie nie zdajemy sprawy, a w podświadomości to będzie z nimi bardzo długo. To moja teoria, ale zobaczymy czy się sprawdzi.
Druga sprawa to zespół Belgii, która w pierwszym meczu zaprezentowała wysoki poziom i aspiracje do medalu. Zagrali bardzo dobre zawody, przez całe spotkanie kontrolując mecz. Wraca De Bruyne więc powinni być jeszcze silniejsi.
Generalnie uważam że i bez całego tego zamieszania z Eriksenem to Belgia i tak pewnie by to ogarnęła, a tak dochodzi jeszcze jeden czynnik przemawiający za typem - brak najlepszego piłkarza Duńczyków.
Co prawda grają w Kopenhadze ale czy będzie to miało aż takie znaczenie przy klasie zespołu Belgii, nie wydaje mi się.
.Zupełnie nie rozumiem optymizmu związanego z Finlandią
Przepraszam. Nie doprecyzowałem - nie chodziło mi o nasze forum tylko inne źródła w necie, których nie wolno mi tu podawać. Napisałem przecież ogólnie, że nie rozumiem optymizmu związanego z Finlandią, a nie, że ktoś tu tak pisał..
A w ktorym poscie jest jakis "optymizm" w kierunku Finlandii? Przeciez wszystkie wpisy (100%) powyzej nt. Finow powyzej sa negatywne lub watpiace w nich.
Ogolnie Ty chyba musisz byc hurraoptymista jesli wszyscy, ktorzy zabrali glos na temat Finlandii "jada" z nia z gory na doł, a Ty widzisz tu wspomniany optymizm. Strach pomyslec co trzeba byloby napisac bys dostrzegl "pesyzmizm".
Przepraszam to nie prowokacja, ale rozbawilo mnie to.
Szefie. Nie ta grupa, z tym meczem Mi też się mylą ostatnio, jak grają dwie grupy jednego dnia ^^Ukraina - Macedonia powyżej 22,5 fauli w meczu - betfan 1.55
Zdziwiła mnie ta linia, mecz dla obu ekip o życie, ponieważ zwycięzca wyjdzie z grupy a remis nikogo nie urządza. Obie ekipy nie są specjalnie techniczne, szykuje się zatem dużo walki. Dodatkowo sędzią będzie Pan z Argentyny a wiadomo jak drobiazgowo sędziują latynosi.