wawo
Użytkownik
Ahh pięknie układają się te mistrzostwa. Jutro ostatnie dwa meczez mojej mega wielkiej tasiemki na pierwszy tydzień MUNDIALU. Mój ŚP Dziadek z Węgier, Z Debreczyna byłby dumny. Szkoda ze nie doczekał tego mundialu, ale napewno patrzy. Na mnie z góry i podziwia jak kontynuuje jego dziedzictwo mistrza bukmacherki!
Z mojej mega GRUBAŚNEJ taśmy zostało na jutro Polska 1x oraz Argentyna zwycięstwo.
Ale o tym za chwilę. Najpierw przedstawię dotychczasowe typy z tasiemki dla tych co o nich nie słyszeli i nie czytali jak pisałem przed mundialem na zaprzyjaźnionym czacie.
Otóż póki co na zielono świeci sie
-wygrana Ekwadoru w meczu otwarcia
-wygrana Anglii z Iranem
-Holandia z remisem z Senegalem
-Over 1,5 USA Walia
-Dania lub remis z Tunezja
-Over 1,5 Argentyna Arabia
-Meksyk lub remis z Polska
-Francja wygrana z Australia
-Over 1,5 Niemcy Japonia
-wygrana Hiszpanii z Kostaryka
-Belgia lub remis z Kanada
-Urugwaj lub remis z Korea
-Over 1, 5 Portugalia Ghana
-Over 1, 5 Brazylia Serbia
-wygrana Senegalu z Katarem
-Holandia lub remis z Ekwadorem
-Anglia lub remis z Usa
Została Polska lub remis z Arabia oraz na deser Argentyna wygrywa z Meksykiem
O ile Messiego jestem pewny to naszych orłów po tym co pokazali z Meksykiem Laga Bonito i Tiki Laga na Robercika.
Arabia zmotywowana po mega zwycięstwie no i wyglądają ogólnie dobrze od wielu spotkań. Obawiam się że strzela Wojtkowi farfocla i postawia autobus srogi
No coz jak będzie tak będzie jakieś konterki załadujemy GRUBAŚNE.
Kursy i stawki nie istotne. Każdy wie jakie mam stawki nie raz widział i nie raz słyszal o GRUBASNYCH LOKOMOTYWACH
PS; Czy Pan Grealish ma jakieś papiery na Southgate i Guardiole że Ci to nadal wystawiaja? Przecież chłop nadaje się do tarcia chrzanu.
Z mojej mega GRUBAŚNEJ taśmy zostało na jutro Polska 1x oraz Argentyna zwycięstwo.
Ale o tym za chwilę. Najpierw przedstawię dotychczasowe typy z tasiemki dla tych co o nich nie słyszeli i nie czytali jak pisałem przed mundialem na zaprzyjaźnionym czacie.
Otóż póki co na zielono świeci sie
-wygrana Ekwadoru w meczu otwarcia
-wygrana Anglii z Iranem
-Holandia z remisem z Senegalem
-Over 1,5 USA Walia
-Dania lub remis z Tunezja
-Over 1,5 Argentyna Arabia
-Meksyk lub remis z Polska
-Francja wygrana z Australia
-Over 1,5 Niemcy Japonia
-wygrana Hiszpanii z Kostaryka
-Belgia lub remis z Kanada
-Urugwaj lub remis z Korea
-Over 1, 5 Portugalia Ghana
-Over 1, 5 Brazylia Serbia
-wygrana Senegalu z Katarem
-Holandia lub remis z Ekwadorem
-Anglia lub remis z Usa
Została Polska lub remis z Arabia oraz na deser Argentyna wygrywa z Meksykiem
O ile Messiego jestem pewny to naszych orłów po tym co pokazali z Meksykiem Laga Bonito i Tiki Laga na Robercika.
Arabia zmotywowana po mega zwycięstwie no i wyglądają ogólnie dobrze od wielu spotkań. Obawiam się że strzela Wojtkowi farfocla i postawia autobus srogi
No coz jak będzie tak będzie jakieś konterki załadujemy GRUBAŚNE.
Kursy i stawki nie istotne. Każdy wie jakie mam stawki nie raz widział i nie raz słyszal o GRUBASNYCH LOKOMOTYWACH
PS; Czy Pan Grealish ma jakieś papiery na Southgate i Guardiole że Ci to nadal wystawiaja? Przecież chłop nadaje się do tarcia chrzanu.