I oby weszlo, choc ja bym sie obawial Barty, moze polozyc tak jak nasia isia pisia teraz kladzie po tej wymeczoenj wygranej, a tak to ni widze zagrozenai, chyba ze Apollo wygra 3-0
A co bys powiedzial Djokovic powinien zrobic tak
1. kupic certyfikat szczepionkowy
2. nie ujawniac czy sie zaszczpil pokazac lewe papiery i wjezdzac do kazdego chorego kraju
3. wygrac
australian open caly czas nadajac przeciw szczepieniu
4. po zakonczniu kariery wyrzygac sie na faszystowski rzad i otwarcie powiedzial ze kupil certyfikaty bo inaczej nie dalo sie z faszystami
I co by mu zrobili
Nie pomyslal chyba chlopak, ja bym tak zrobil
Nie mogli by nawet ujawnic czy sie 'zasczepil' czy mial wyjatek medyczny
Na faszystkowskich wwariatow zawsze znajdzie sie sposob a on dal sie zaorac w swietlem kamer takim nieudacznikom.
Ile go by certyfikat falszywy kosztowal, kazdy lekarz w Serbii by mu dal za darmo z pocalowaniem reki. A publice moze mowic ze sie nie zaszczepil, pseudorzad australijski nawet by nie mogl zdradzic na jakich zasadach wjechal bo by sie skompromitowal do reszty.
I tak powinien zrobic zeby wygrywac kolejne szlemy
Kto dzwon ido niego, ty czy ja?
Co jak co, ale sporo wiem o 'zachodnich 'demokracjach'' i wiem jak wsadzic parasol i go rozpiac w scisniety anglosaski tylek
I o ile pan Anatolij powiedzial zebym spadla na drzewo, kim jest UK, jakims ogonkiem ktorym merdaja Stany to juz pani Li z Miluo mnie nie zlekcewazyla
Chinscy specjalisci zainstwalowali mi nowe grzejniki dwa tgodnie temu, dziwnym trafem elektroniczne sie sepsuly, powiedzialem ze bedzie taniej i prosciej jesli po prostu zainstaluja cos w tych grzejikach. Pokazlaem im ten artykul
"Przyjęliśmy zgłoszenie ws. podsłuchu w siedzibie Polskiego Związku Piłki Nożnej. Trwają właśnie nasze czynności" - poinformował w sobotę PAP młodszy aspirant Rafał Rutkowski z Komendy Stołecznej Policji.
sport.dziennik.pl
PRzetlumaczylismy to translatorm, po angielsku sprawdzilem czy rozumeija aluzje, pani Li mrugnela okiem, na miejscu w Chinach koordynuje akcje pan Shu
Z tym ze ja nie mam nic przeciwko, nowy grzejnik po prostu ulatwia nam wszystki sprawe, zrobilo sie znacnie ciplej w te zimne lutowe noce
Niestety nie moge rozwinac skrzydel w bukmacherce chwilowo, bo by podlapali jak sie kroi bukmacherow, wiec przemyslenia spisuje sobie tylko na kartce i zaslaniam okna przed dronami, a podaje same nietrafione typy w tym miesiacu
Chcialbym aby moja nowa udana wspolpraca ograniczyla sie tylko do sprzedawania wiedzy i informacji, ewentualnie jakies osobiste bonusy w postaci dwoch nastoletnich Chinek naraz....niewazne
Bukmacherka to hobby i
nauka za cenna, tym sie z nimi nie podziele
A tak wyglada zycie w Miluo. Na dzien dobry ladniej niz w 2/3 UK
Moze tam sie wybierzesz? Obostrzenia tylko dla plebsu, cudzoziemcy nic nie musza i masz olbrzymi respekt na wejsciu, ze zdecydowales eie przyjechacw tak odlegly na pozor region