Z polską było minęło, nie pierwsza i nie ostatnia porazka.
Mamy nadal 161j i właśnie wjeżdża na stację początkowa GRUBASNA LOKOMOTYWA z Ao. Tym razem bez kombinowania, ma być pewniacka, taka która bez przeszkód dotrze do celu. 10 wagonów. Mam nadzieję że mój Dziadek z Węgier, z Debreczyna, patrzy na mnie z góry i trzyma kciuki. GRUBAŚNE LOKOMOTYWY wynyslil razem ze swoimi dwoma kolegami z którymi przesiadywali w barze popijać palinkę i piwo Borsodi czy Kőbányai Sör. Na paczatek grali tak jak wielu taśmy z niepewnymi meczami ale w końcu stwierdzili ze to nie ma sensu. Trzeba grać wyselekcjonowane pewniaczki i to grubo. Grali za Forinty więc u nich grubo to było naprawdę GRUBAŚNIE. I tak właśnie powstawały pierwsze GRUBAŚNE LOKOMOTYWY. Z czasem wszyscy z Debreczyna i spod Debreczyna z Derecske Beretujfallu czy innych miejscówek grali tylko GRUBAŚNE LOKOMOTYWY.
Przechodząc do dzisiejszej lokomotywy podaje wyselekcjonowane typy
Rublev 1.08
Schwartzman set 1.04
Tsitsipas 1.07
Auger set 1.05
De minaur set 1.04
De Zandchulp set 1.05
Sinner 1.09
Monfils 1.13
Nadal 1.23
Karatsev set 1.04
Kurs 2.17 Totalbecik
Stawka 161j all in
Co tu dużo pisać, wyselekcjonowałem najpewniejsze typki z dwóch nocek z AO
Myślałem czy by nie dość Mietka ale liczę że odpadnie szybko a jest ku temu okazja. Kyrgios ma papiery by u siebie pobić Danielka.
Co GRUBASNEJ LOKOMOTYWY to nie widzę tutaj ryzyka w żadnym wagonie. Ktoś może powiedzieć że Hurkacz też dziś nie był ryzykiem a ja uważam że był i to sporym, dlatego też nie gram nic w kierunku Dimitrova Evansa Cilics czy Zvereva. Śmierdzące mecze.
Rublev Sinner Tsitsipas Monfils nie ma szans żeby odpadli, przecież wystarczy spojrzeć z kim oni grają.
Reszta ma ugrać po secie. Nadal to formalność, nie wiem skąd taki kurs. Dałbym maks 1.08
Poczatkowo myślałem o zeby do Nadala dołożyć Karasia Szwarcmana i De minaura. Zagrać w Totalbeciku to bez podstku z racji współczynnika kursowego ale z drugiej strony Karas robił masę błędów, Szwarc jakąś lekka kontuzja w 1 meczu, de. Minaur niepewny po zeszłym sezonie a majchrzak zlał strasznie seppiego.
Także jedziemy tak, myślę że chipsy piwko będą potrzebne na piątek bo pewnie kończył LOKOMOTYWE będzie Nadal z Kaczka.
Aaa i do osób ktore się śmieją z cyganów, historii z Caruzo i jej ojcem, mojej byłej dziewczyny z Bułgarii, świętej pamięci Dziadka z Węgier. Musicie mieć nunde życie po prostu przdz telewizorkiem na kanapie w dresach. Cała historia tego tematu zdarzyła się naprawdę i dzieje się Nadal. Zresztą wystarczy obejrzeć wideo wywiad z Dziadkiem przed śmiercią.
Obecnie jakiś czas temu wróciłem do Polski, ożeniłem się i jest lux. Ale o tym przy innej okazji.
Zapraszam do grania ze mną. Jedziemy to na grubo z tą GRUBASNA LOKOMOTYWA.