@
49
@panathinaikos
Użytkownik
Dobry jestes gościu! Twoja historie to powinien Netfkix przełożyć na ekran! Dopiero byś zarobił kupę szmalu! Z z Rumunii uciekaj do Hollywood tam zrobisz karierę ze swoim kreatywnym umysłem!
Ale co ty chcesz kończyć, jak nawet nie zacząłeś... ! Hahahaha W sezonie letnim podałeś 1 typ, który chyba nie wszedł i w ogóle miałeś 3 posty !!!cytat z dnia 8 września 2019 09:58 przez wawoDziś kończymy sezon letni Grubasna Lokomotywa!
Może miał na myśli koniec leczeniacytat z dnia 10 września 2019 11:19 przez adamo80
Ale co ty chcesz kończyć, jak nawet nie zacząłeś... ! Hahahaha W sezonie letnim podałeś 1 typ, który chyba nie wszedł i w ogóle miałeś 3 posty !!!
Gościu akurat widziałem Twoje kupony w Fortunie i przeważnie widzę na nich czerwień z kursami po @1,2,więc takie bzdety to sobie możesz pisać tym dzieciom z Fortuny co się z Ciebie śmieją!!!!LOKOMOTYWY nadal jeżdżą i sieją spustoszenie!
Stali bywalcy strefy typera u baski wiedzą jak ja ogrywam. Dziadek z Węgier jest napewno dumny, mój kochany Świętej Pamięci!
Sądzę że niedługo baska sama do mnie zadzwoni żebym już nie puszczał GRUBASNYCH LOKOMOTYW.
A na dziś
Lube Civitanova 1.54
Gornik lub remis 1.23
1.89 Fortunka
Wróciłem do Polski, ożeniłem się to trzeba grać u legalnego z podatkiem niestety, czasem promka bez podatku.
Stawka 10 000 pln rozbite po 1300 na kupon. Jedziemy z GRUBASNYMI!
Wiadomo sprawa forumowy troll a miałem nadzieję że będzie siedział na fortunie a tu nie wróci. No ale cóż zimno się robi wiec dziadostwo chowa się w domu