>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Grubaśne Lokomotywy

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Ahh pięknie układają się te mistrzostwa. Jutro ostatnie dwa meczez mojej mega wielkiej tasiemki na pierwszy tydzień MUNDIALU. Mój ŚP Dziadek z Węgier, Z Debreczyna byłby dumny. Szkoda ze nie doczekał tego mundialu, ale napewno patrzy. Na mnie z góry i podziwia jak kontynuuje jego dziedzictwo mistrza bukmacherki!

Z mojej mega GRUBAŚNEJ taśmy zostało na jutro Polska 1x oraz Argentyna zwycięstwo.
Ale o tym za chwilę. Najpierw przedstawię dotychczasowe typy z tasiemki dla tych co o nich nie słyszeli i nie czytali jak pisałem przed mundialem na zaprzyjaźnionym czacie.
Otóż póki co na zielono świeci sie
-wygrana Ekwadoru w meczu otwarcia
-wygrana Anglii z Iranem
-Holandia z remisem z Senegalem
-Over 1,5 USA Walia
-Dania lub remis z Tunezja
-Over 1,5 Argentyna Arabia
-Meksyk lub remis z Polska
-Francja wygrana z Australia
-Over 1,5 Niemcy Japonia
-wygrana Hiszpanii z Kostaryka
-Belgia lub remis z Kanada
-Urugwaj lub remis z Korea
-Over 1, 5 Portugalia Ghana
-Over 1, 5 Brazylia Serbia
-wygrana Senegalu z Katarem
-Holandia lub remis z Ekwadorem
-Anglia lub remis z Usa

Została Polska lub remis z Arabia oraz na deser Argentyna wygrywa z Meksykiem

O ile Messiego jestem pewny to naszych orłów po tym co pokazali z Meksykiem Laga Bonito i Tiki Laga na Robercika.
Arabia zmotywowana po mega zwycięstwie no i wyglądają ogólnie dobrze od wielu spotkań. Obawiam się że strzela Wojtkowi farfocla i postawia autobus srogi

No coz jak będzie tak będzie jakieś konterki załadujemy GRUBAŚNE.

Kursy i stawki nie istotne. Każdy wie jakie mam stawki nie raz widział i nie raz słyszal o GRUBASNYCH LOKOMOTYWACH

PS; Czy Pan Grealish ma jakieś papiery na Southgate i Guardiole że Ci to nadal wystawiaja? Przecież chłop nadaje się do tarcia chrzanu.

Otrzymane punkty reputacji: +505
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
To teraz wystarczy ze Meksyk umowi sie z Arabia, do 85 a nawet 90 minuty graja na powaznie, a potem jesli Meksyk ich nie bedzie deklasowal to odpuszcza i bye Polska - przy porazce z Argentyna

Najbardziej prawdopodowby scenariusz

remis jednak MEX =- Arabia nikomu nic nie da wiec

nie bedzie tam remisu ;) a brak remisu wyrzuca Polske jesli Meksyk ich pojedzie solidnnie albo przegra

ARG - POL 2-1
MEX-ARA 1-2

Watpie ze Meksyk grajac z Arabia zostana obie druzyny na lodzie.

to samo bedzie USA - Iran, tez nie dadza sie wykolegowac, choc akurat tutaj przyjazni nie ma

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
wawo 41K

wawo

Użytkownik
Ależ to była ładna tasiemka na połowę fazy grupowej. Jutro dajemy taśmę na drugą połówkę a jest parę perełek z super kursami

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Gramy i nie zatrzymujemy się!
Dziś jest kolejna rocznica moje Dziadka z Węgier :(Dlatego jak zawsze w jego urodziny tak i dzień śmierci gram mega grubasnie tak jak sam mnie nauczył grać. Szkoda ze juz go nue ma bo life węgierska miał obcykana na cacy, do tego stopnia że go banowali i limitowali na Węgrzech w każdym punkcie. Musiał prosić przypadkowe osoby o postawienie kuponu i późniejszy odbiór. Zawsze odpalał działkę pomocnikowi.

Ale do rzeczy dzis ku czci Dziadka gram dubla mega grubasnie i mega dobrze i pewnie.

Novak Djokovic 1,06
Francja 1,17
Stawka 100j

Każdy wie co to za stawka, jak zawsze GRUBASNA.

Dziadek powtarzał, wnuczku nie obawiaj się grać na wielka trójkę w tenisa, oni przyniosą zawsze zwycięstwo. Nie wiele się pomylił.
Szkoda ze nie poznał Alcaraza bo to potomek wielkiej trójki
Francja w siatkówkę no umówmy się pobawili się w grupie a dziś pobawią się w Varnie. 3 0 będzie.

PS: Odezwał się do mnie Caruzo. Powspominaliśmy nasza historie, przybiliśmy piątkę. Jest pełna zgoda.

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +317
U 0

Gość
Nie ma opcji zeby to nie weszlo, przytul prawie 12000 zysku I hejterom powiedz na kolana chamy
Do odwaznych swiat nalezy, kto gra grubo wygrac musi, Bede kibicowal na ulotkach
Francja oszczedzala sie a Djokovic nie ma innej opcji

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Przepięknie Djoker wyjaśnił szczyla. Młody próbował peyzkozaczyc z telefonem po wygraniu z Tiafoe to go Novak wyjaśnił i odłożył słuchawkę! Djoker LEGENDA JAK MÓJ DZIADEK!!!!
Lokomotywa dojechała bez problemow. Dziś z okazji zwycięstwa i rocznicy śniadanie na cześć dziadka. Moet wjechał i śniadanie z Grand Hotelu w Debreczynie! Dziś na cześć dziadka rozwalimy cały zysk ze wczorajszej LOKOMOTYWY. A na jutro wjedzie kolejna GRUBASNA LOKOMOTYWA.
Jutro także na moim insta wideorelacja z wielkiego wydarzenia na Węgrzech. Mecz dębowy i prestiżowy z Czechami. Loża VIP nieopodal zasiadzie premier Orban. Może zechce wysłuchać historii o moim dziadku. A może już ja słyszał bo na Węgrzech az huczy od kolejnej rocznicy śmierci mojego DZIADKA.

Jutro wjedzie LOKOMOTYWA!!

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Przepiękny mecz na stadionie Ferenca Puskasa! 1-1 z dedykacją dla Dziadka od wielu wielu osób.

GRUBASNA LOKOMOTYWA już jedzie bo Serbia w siatkówkę łatwo 3 0 pokonała pepikow. Zaraz jeszcze Polska wyjaśni Belgie. Później Djoko minimum Set z Mietkiem ale pewnie będzie nawet 3 0 dla Djokera
Na jutro Francja z Rumunia a na deser we wtorek Włochy z Holandia. Powinno być gładko i przyjemnie i kasa z sobotniego BAJLANDO będzie zwrócona z nadwyżka. Wczoraj razem z przyjaciółmi Węgrami polecieliśmy grubo. Zaczęliśmy w południe w Debreczynie a skończyliśmy dziś w Budapeszcie na meczu.
Zachecam wszystkich do gry GRUBASNYCH LOKOMOTYWA bo to się po prostu opłaca. DZIADEK nauczył i patrzy na mnie z góry jak teraz ja uczę innych jak ograć buka!

Otrzymane punkty reputacji: +880
wawo 41K

wawo

Użytkownik
Wczoraj wszystko zgodnie z planem, ale miałem ubaw gdy Novak udawał wielkie zmęczenie dając nadzieję mietkowi na coś więcej niż 3 0. Mistrz Legenda. W przyszłym roku dalej będzie dominatorem!

Dziś Francja z Rumunia. Szybkie 3 0 nie ma innej opcji. W pierwszym meczu się pobawili i wystarczy. Teraz grają i półfinał co prawda Me to śmieszny turniej z coraz mniejszym prestizem gdyż jakby tak spojrzysz poza Polską Francja i Włochami to w Europie nie ma kto grać. Dobry poziom to jeszcze Serbia Słowenia może Holandia. Półka nizej to Niemcy Bułgaria, a później to już jaja jak PRZEJAJA!
Ale co mi tam Francja dzis 3.0
Jutro Włochy z Holandia. U siebie pewnie też 3 0 może przy wybitnej formie aziza coś urwą ale nic poza tym.

Od teraz będę podawał suche typy z opisem jako LOKMOTYWY.
Nie podaje stawki bo dostaje ostrzeżenia od administracji o łamaniu regulaminu. Więc posypuję głowę popialem. Wszyscy wiedzą jak gram GRUBASNIE, tak jak DZIADEK mnie nauczył.

Ahhh już tyle lat go nie ma. Pozostały wspomnienia i wideo wywiad!

W styczniu widzimy się w Melbourne parku na Australian open

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Zacnie godnie i przystępnie! Na dziś nietypowo zagramy przeciwko faworyta GRUBASNA LOKOMOTYWA
Oczywiście po secie dla Słowenii i Francji! To musi dojechać.
Polacy mają przestoje i to grube. A dodatkowo Słowenia nie leży Polsce. Ciągle ich mucą w ME, ostatnio też w wagnerze dostali 3 0. Uważam że będzie 3 2 tylko w którą stronę.
Podobnie Włochy Francja. Tutaj nawet widzę zwycięstwo under doga. Kulka ngapeth nie gra i dobrze bo jest spasiony. Niech wchodzi na zagrywke. We Włoszech wypadł russo.

GRAMY!!!

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Jaja jak PRZEJAJA że ktoś dziś dopuszcza zwycięstwo Polski w siatkówkę, na ziemii Włoskiej w finale w Rzymie. Jak Włosi puszcza Polsce jeden set to będzie sukces. Przegraliśmy z nimi w Katowicach w finale, zmietli nas. Przegraliśmy na wagnerze ostatnio, zmietli nas. Wygraliśmy na obcym terenie w LN, ten mecz był dziwny. Gdyby nie drugi Set to by nas zmietli. Dziś stawiam GRUBASNIE na Włochy i maksymalnie o 23 liczę kasiure!!!!

Otrzymane punkty reputacji: +844
larkspur 581K

larkspur

Użytkownik
Jaja jak PRZEJAJA że ktoś dziś dopuszcza zwycięstwo Polski w siatkówkę, na ziemii Włoskiej w finale w Rzymie. Jak Włosi puszcza Polsce jeden set to będzie sukces. Przegraliśmy z nimi w Katowicach w finale, zmietli nas. Przegraliśmy na wagnerze ostatnio, zmietli nas. Wygraliśmy na obcym terenie w LN, ten mecz był dziwny. Gdyby nie drugi Set to by nas zmietli. Dziś stawiam GRUBASNIE na Włochy i maksymalnie o 23 liczę kasiure!!!!
Liczysz ale stratę...
Niestety ale tak jest jak nie wierzy się w swój kraj

Pewne 3:0 w świetnym stylu
POLSKA GÓRĄ 💪

Otrzymane punkty reputacji: +461
wawo 41K

wawo

Użytkownik
Nie jestem psychopatriota. Bliżej mi do Węgier.
Straty stratami ale Ty się chłopie zastanów! Dziś rusza kolejna LOKOMOTYWA

G 12,8K

gzjjr

Użytkownik
Ile kosztuje ban dla tego chorego mitomana? Chętnie zapłacę żeby to coś zniknęło z tego forum. Jeszcze ktoś niedoświadczony będzie kopiował te bzdury i wrzucał to na kupony

Otrzymane punkty reputacji: +237
U 0

Gość
rondanim się zainteresuj :)
Ty moj maly konchidencie.
Nastepna ustawka w Aanglii tutaj podam, polnocna dlon.

Bedzie grubasna lokomotywa ustawka w Anglii.

Juz wczoraj byla, ale bylem w terenie.

Nastepna ustawka 💯 procent wiec lostawie 100 j I jedna lokomotywe.

Bedzie gruuubo

Do góry Bottom