>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grubaśne Lokomotywy

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
To gramy , kolo Middlesbrough zaczela sie historian lokomotyw, pierwsza kolej, Gramy!

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Jaja jak PRZEJAJA!

Zostały mi na LOKOMOTYWIE win Romy i Atletico
Jeśli wygrają to jedziemy dalej, jeśli wykolejona LOKOMOTYWA to jest bardzo źle. Musiałem się na weekend ulotnić z domu bo żona już wariuje i mi grozi zamknięciem w szpitalu, powiedziała że odkąd wróciłem z rocznicy i celebracji śmierci dziadka z Węgier to mi odbija na punkcie LOKOMOTYW. Do tego stopnia mi truła że kilka razy źle wybrałem i LOKOMOTYWY się wykoleiły. Musiałem pożyczyć od jej brata trochę kasiury w tajemnicy ale jego babsztyl chytry na kasę od razu doniósł mojej starej i się afera w rodzinie zrobiła. Żona mi zapowiedziała w piątek że albo koncze z LOKOMOTYWAMI i idę do szpitala na jakiś czas, już coś niby załatwiła. Albo wnosi o rozwód i mogę wypad robic do tych swoich Węgier nawet lokomotywa. No przejaja. Ulotniłem się z domu, wrócę dziś jak mi dojedzie lokomotywa z Atletico i Roma. Żona będzie w niebo wzięta bo jutro będę mógł oddać kasiure Szwagrowi a żonę udobrucham na jakiejs egzotycznej wyprawie.
Zreszta ona też cwaniara i chytra na kasę. Jak kasiora się lała to tyłek grzała w ciepłych krajach i w Melbourne Parku w styczniu a teraz kilka wtop i już świruje!

Jedziemy ROMA I ATLETICO!!

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Middlesbrough odpalilo, niestety gdy gralismy o byl remis, ale zaczal sie od tego momentu marsz po awans
Jutro budzimy kolejnego sredniaka, Stoke po tym łamaku w sobote jutro odda

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Pozdrawiam wszystkich z MELBOURN Parku! Dziś drugi dzień 3 rundy,. Open pass na wszystkie mecze. Zapowiada się pasjonujscy dzień. Na pierwszy ogień Paul z Kecmanovicem. Czy serb po raz kolejny pogoni 3 0 Paula. Później Hubcio Hurkacz jak to na niego przystało zestresuje się w szlemie. Nikt tu nie daje mu szans z Humbertem

Otrzymane punkty reputacji: +313
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Djoker 1.52 Pinn
Stawka GRUBASNA

Dziś półfinał, jestem w Melbourne od początku turnieju, widzialem wiele meczy kwalifikacji. Pojedynki pierwszych rund. Byłem na całej czwartej rundzie. Znakomity turniej. Najlepszy ze szlemow. Atmosfera na stadionie, pod stadionem, w melbourne parku. Coś niesamowitego.
Rozmawiałem z wieloma ludźmi. Sympatykami tenisa, dziennikarzami, tenisistami.
Tutaj od początku turnieju wszyscy są zgodni poza paroma wyjątkami. NOLE wygra po raz 11.
Przewijało się nazwisko Alcaraz, jako tego który może tutaj zagrozić mając w pamięci zeszłoroczny lymbledon. Jednak mu zaskoczeniu wszystkich zagrał słaby mecz, z przebłyskiem swojego kunszt w 3 secie.
Medvedev Sinner Zverev, kto tutaj ma szansę pobić Novaka. Nikt.
Zverev nawet jak dojedzie z głową dziś na Meda to w finale z Novakiem nawet żelazna psycha której nie ma mu nie pomoze. Przypominać finału us open 2020 przypominać nikomu nie trzeba. Przegrał z kulawym Thiemem.
Jeśli w finale będzie Med to napewno będzie to ciekawszy finał niż ten że Zverevem i napewno ciekawszy niż US Open który Novak wygrał z ręką w kieszeni.
Co może dziś Sinner. Może grać to co potrafi najlepiej ale czy to starczy w szlemie. W Best5. Nie wydaje mi się.
Sinner wygrywał mniej ważne mecze w atp.
Ale jak przyszedł mecz o tytuł atp Masters to było do widzynia.
Dwa lata temu mlucil tu po kolei wszystkich aż dostał Tsitsipasa gdzie nie potrafil w kort trafiac.
Djoker to bierze i cały turniej. Cel jest jasny. 4 szlem i olimpiada na ten rok. A co dalej pewnie powoli pogodzi się z tym że czasu nie oszuka i wieku tez. W końcu niech inni też coś po wygrywają.
Może nawet Zverev wygra szlema o ile inni złapią wcześniej kontuzje a on w finale dostanie jakiegoś przypadkowego randoma i też tu byłoby ciężko.
Jak bedzie zobaczymy.

Dziś nadal DJOKO!

Otrzymane punkty reputacji: +609
H 112K

hagi84

Użytkownik
Za mlody stazem jestes bys mogl cokolwiek pisac w tym temacie, nie rownaj kazdego swoja miara.

Otrzymane punkty reputacji: +1748
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Sinner wygra, Alcaraz minimum 2 sety, Szasza Zwierjew minimim 1 set oraz Arjana Szabalenka minimum 1 set wygrany.

To moja GRUBASNA LOKOMOTYWA na 2 najblizsze dni. Kursow nie ma co pisac kazdy moze sprawdzic. Stawek tez nie pisze bo kazdy zainteresowany wie jak grubasnie gram wg wskazowek i nauk mojego dziadka z Wegier, z Debreczyna.

Wczorajszy dzien spedzilem na kortach susan lenglen oraz pilipa chaterie. Byla niesamowita atmosfera i klimat. Spotkalem wielu kibicow, fanatykow tenisa. Wielu tez obstawia mecze. Byli pod wrażeniem i zafascynowani naukami Dziadka z Wegier.

Na meczy Djokera przy 2 1 wszyscy pogralismy na djokera grubasnie, a niektorzy jeszcze dokladali przy przelamaniu Czerundolo.
Emocje nieziemskie i na koniec wygrana.

Dzis caly dzien na pilip chatier dwa mecze kobiet oraz dwa mezczyzn. Ciekawie bedzie.
Oczywiscie amotsfera na Rolandzie nie dorownuje tej z MELBOURN Parku, tam niejednokrotnie zbijalem piatki z tenisistami a nawet z kilkoma rozmawialem.
Tutaj jakby sa bardziej chronieni. Ale jestem tutaj dopiero 2 dni wiec zobaczymy jak bedzie dalej.

Na jutro szykuje jeszcze PETARDE ale to jutro!

Wypatrujcie mnie na trybunach w Eurosporcie!!!

Otrzymane punkty reputacji: +560
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Lokomotywa dojechala niebywale latwo. Nie byla ani chwile zagrozona a to wszystko dlatego ze pilnowalem zawodnikow i zawodniczek prosto z trybun kortu Pilipa Chareri. Sprawdza sie to podobnie jak przy okazji Australian Open gdy bywam na stadionach czy to MELBOURN parku.

Pamietam jak mi dziadek z wegier opowiadal gdy w mlodosci ze swoimi kumplami z Debreczyna chodzili na mecze lokalnych druzyn MTK Debreczyn czy to lokalnych druzyn z Gyula, Berettujfallu oraz Derecske. Czesciej wygrywali bo znali nowinki z kuluarow druzyny, wiedzieli kiedy jest wieksza szansa wtopy danej druzyny. Opowiadal ze wygrawali duzo. Co jakis czas jeździli tez do pobliskiej Oradei w Rumunii gdzie miejscowy zespol handlowal meczami, to byly czasy!
Pozniej Dziadek stworzył system gry poprzez LOKOMOTYWY. Robil zapiski w zeszycie ktory mam do dzis. Wszelkiego rodziaju algorytmy statystyki i przewidywania mialem dostepne jeszcze kilka lat do przodu po smierci dziadka.

Dzis juz bazuje tylko na naukach Dziadka no i trzeba przyznac ze idzie mi to niezle. Moze kiedys ja bede takim Dziadkiem dla swojego wnuka!

Wracajac do Rolland Garrosa mamy polfinaly. Jeszcze nie wiem co zagram ale na szybko przewiduje latwe wygrane Alcaraza i Rudda a u Pan napewno Andrewa i chcialbym Coco Goff. Jak bedzie zobaczymy.

Oby do przodu. Bedzie PETARDA!!!

Otrzymane punkty reputacji: +418
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Jestem juz na trybunach kortu Pilipa Chatriera. Atmosfera przednia. Wszyscy oczekuja finalu mezczyzn, przed chwila goff i soniakova wygraly.
Ja dzis kibicuje Alcazarowi i z nim jest ostatnia LOKOMOTYWA z tegorocznego Rolanda Garrosa. Oczywiscie GRUBASNA jak uczyl Dziadek z Wegier, z Debreczyna.
Pod stadionem spotkalem kilku celebrytow oraz tenisistow. Zbilem piatke z Misza Zverjewem, bratem Szaszy.
Żona w niebowzieta Paryzem zachwycona, mecze tez jej sie podobają ale nie tak samo jak obiadki i kolacyjki w paryskich restauracjach. Dzis przedostatni dzien pobytu.
Juteo powrót do Polski, ale nie na dlugo bo za 2 tygodnie wylatujemy na miesiąc do Londynu. Zona jakis projekt biznesowy ogarnia a ja oczywiscie WIMBLEDON!
Hehe ciekawe kto wiecej na tym zarobii w stolicy Brytanii.
VAMOS ALCAZAR!!!!!!!

Otrzymane punkty reputacji: +414
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Skupilem sie na czacie głównym i zapomniałem podawac wam tutaj typow ciekawostek oraz insiderów z EURO. A juz zaczął sie Wimbledon na ktorym oczywiscie jestem jednak poki co po pierwszym dniu i w trakcie drugiego nie poczulem tej atmosfery ktora czulo sie w Melbourn Parku czy na Rolandzie Garosie chocby na korsie Pilipa Chateri.
Tutaj jest jakby sztywno. oczywiscie polowa kibicow dobrze sie bawi a druga polowa krzywo patrzy na ta dobra zabawe a przypominam ze nie sa to mistrzostwa w brydza.

Wracajac do Grubasnych LOKOMOTYW z Euro. Cala faza grupowa i 1/8 narazie na olbrzymi plus. bankroll potezny. Kto sledzi czat główny to wie jakie piekne lokomotywy jechały. A kilka udało sie w odpowiednim momencie zamknac czy sprzedac z ogromnym zyskiem. Ale to wymagało dogłębnej analizy podczas spotkania. Potrafie to doskonale dzieki naukom mojego Dziadka z Wegier. Zaczałęm sie zastanawiac czy nie wydać mini poradnika lub nie zorganizowac szkolen i coachingów dla zainteresowanych. Oczywiscie nie odpłatnie bo gramy w jednej druzynie by ogolić buka. Zainteresowani moga pisac tutaj ale najpierw polecam na jutube obejrzec wideowywiad z Dziadkiem z Wegier.
Wczoraj dojechała Grubaśna LOKOMOTYWA: Belgia nie wygra do 0 oraz Portugalia lub remis. Było łatwo i przyjemnie a stawka poteżna.
Na dzis z Euro mam tez swoje analizy i przewidywania. Lokomotywa jeszcze nie puszczona ale przymierzam sie do Austria lub remis oraz awans Holandia. Ale czekam jeszcze na informacje od moijego informatora ktory jest na miejscu w NIemczech jakie sa przewidywania wegierskich ekspertów odnosnie typow. Kilku znajomych mojego Dziadka pojechało do NIemiec by grac tam systemem grubasnych lokomotyw. Ja jezdze po wielkich szlemach i sie tak wymieniamy typami.

Na ta chwile to tyle informacji. Jesli ktos ma pytania problemy i niejasnosci to pisac.

Grubasna Lokomotywa z Wimbledon zaczniemy od 3 rundy. Narazie puszczam siedzac na kortach na zywo, jak tylko widze po dogłebnej analizie spotkania na zywo czy warto.

Otrzymane punkty reputacji: +514
I 11,3K

insider88

Użytkownik
W którym zakładzie pozwalają na używanie internetu? Mam nadzieję że tabletki brane są regularnie nie wyrzucane do wc

Otrzymane punkty reputacji: +947
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Dzień dobry
Z tej strony żona Wawo. Piszę w imieniu mojego meża i na jego prośbę, gdyż wczoraj po wieczornym meczu tenisowym w Londynie został zatrzymany do wyjaśnienia na 24 godziny przez Policję. Nie wiem dokładnie o co chodzi, gdyż wracając ze stadionu na naszą baze podjechała do nas londyńska policja, szybko go wylegitymowali i wsadzili do radiowozu. Powiedział mi tylko ze wszystko bedzie dobrze i zebym napisala na forum ze jak tylko go wypuszcza to od razu wrocą te jego grubaśne lokomotywy. To tyle.
Nie wiem sama co mam o tym myśleć ale podejrzewam ze ma to zwiazek z obstawianiem w trakcie meczu i poznanym grekiem ktory wczoraj caly dzien spedzil z nami na kortach. Ehhh.
Trzymajcie sie. Jak bede cos wiedziała to napisze.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +945
I 11,3K

insider88

Użytkownik
Dzień dobry
Z tej strony żona Wawo. Piszę w imieniu mojego meża i na jego prośbę, gdyż wczoraj po wieczornym meczu tenisowym w Londynie został zatrzymany do wyjaśnienia na 24 godziny przez Policję. Nie wiem dokładnie o co chodzi, gdyż wracając ze stadionu na naszą baze podjechała do nas londyńska policja, szybko go wylegitymowali i wsadzili do radiowozu. Powiedział mi tylko ze wszystko bedzie dobrze i zebym napisala na forum ze jak tylko go wypuszcza to od razu wrocą te jego grubaśne lokomotywy. To tyle.
Nie wiem sama co mam o tym myśleć ale podejrzewam ze ma to zwiazek z obstawianiem w trakcie meczu i poznanym grekiem ktory wczoraj caly dzien spedzil z nami na kortach. Ehhh.
Trzymajcie sie. Jak bede cos wiedziała to napisze.
Pozdrawiam
No nie bierzesz leków .Oszukujesz pielęgniarki w szpitalu .

Otrzymane punkty reputacji: +50
Do góry Bottom