>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

firel 142

firel

Użytkownik
Skoro jestem poniekąd wywołany, to się wypowiem.
1. Mecz Argentyna - Kolumbia. Wszedłem na forum po meczu i dopiero wtedy zauważyłem że ktoś grał ten mecz, toteż się zdziwiłem, bo Argentyna w obecnym składzie wiele goli nie strzelala, Kolumbia podobnie.
2. Tak jak mówi StraszakSam - zapytałem jak (CHYBA) użytkownik Caranthir grał jeden ze swoich meczy skoro kurs pre do 20:00 wynosił tam @2.37 albo podobnie. Byłem po prostu ciekaw jak on grał przy takich kursach, bo to nie są domyślne założenia systemu, a jego odpowiedź pomogłaby zapewne nie tylko mi. A piana która poleciała... ????
3. Chamskiego - owszem, napisałem chyba uzytkownikowi pablovksy dawno temu aby przestał być tak mdły w może niemiły sposób, ale jak się okazało zyskał on aprobatę innych osób których owy użytkownik również irytował.

Tak poza tym, czytając ogół tematu, wydaje mi się że wiele kłótni wynika tutaj z tego iż użytkownicy dzielą się na dwie podgrupy. Jedna z nich rozumie jakie sa zalety tego systemu oraz przegrała nieraz będąc o te przegrane mądrzejsza, natomiast drudzy nie do końca rozumieją przeczywiste zalety tego systemu i/lub nie przegrali na tyle by zrozumieć wiele rzeczy. Pierwsi chcą tłumaczyć drugim, drudzy dalej robią swoje i tak koło się nakręca.
Wbrew waszym teoriom spiskowym, życzę wszystkim wielu wygranych i niewielu porażek gdyż to jest cel tego forum jak i naszego tematu.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Więc, może odetnijmy to wszystko grubą kreską każdy niech schowa swoje żale do kieszeni, a przeznaczmy energie zamiast na kłótnie na coś sensownego. Arni co do moich typów nie chciał byś ich grać na dzień dzisiejszy 90% typów wchodzi od 60 minuty i w górę głowę mam kwadratową dwa przykłady wczoraj:
Heidenheim-Fortuna 77 minuta
jedyny mecz w 2 niemieckiej, który wszedł tak późno oczywiście ja dwa pozostałe odrzuciłem tak mi to wczoraj dało popalić, że sobie odpuściłem dalsze granie, a szkoda.
Dzisiaj pierwszy mecz:
Freiburg-Bochum bramka w 65 minucie, a wcześniej żeby nie było tak miło Freiburg złapał czerwoną kartkę.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Jakbyście się skupili bardziej na tym żeby sobie pomagać zamiast sobie dosrywać to byłoby to z korzyścią dla was ????
Na szybko wrzucam swoje mecze bo na urlopie się bycze

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 440

straszaksam

Użytkownik
Straszak co do tego co napisałeś o Firelu psychice itd....
Mnie wku......iły docinki po meczu Argentyna-Kolumbia bo chyba nie na miejscu jest nie wystawienie żadnego typu (od kiedy ja jestem w tym temacie), a pisanie głupich komentarzy gdy zna się już wynik.
Kojarzy mi się to z takim odszczekiwaniem wiejskiego małego kudla do owczarka niemieckiego gdy ten drugi jest zamknięty.
ano pamiętam. Ja nikogo bronił nie będę, ale po prostu uderzyła mnie ta nagonka. Lepszy taki ktoś, niż 10 osób wypisujących bzdury :razz:

Zgadzam się z tym co kiedyś napisałeś przestałem wystawiać tutaj swoje typy dzięki czemu typuje zupełnie sam i wygląda to dużo lepiej, a klasycznym przykładem jest mecz z zeszłego tygodnia:
(...)
Zresztą w poprzednim sezonie też napisałem przed którymś meczem Lieferingu też napisałem, żeby uważać bo oni raczej odpuszczą awans i wtedy Pabo napisał, że nie potrzebnie straszyłem bo mecz wszedł od tamtego czasu nie straszę :razz:
Ano polecam serdecznie na własnym doświadczeniu, grać zupełnie samemu, po pewnym czasie :razz:
co do ostrożności - lepiej być ostrożnym i zapobiec czemuś raz, niż parę razy się ślizgnąć, bo zwykle to się i tak nie kalkuluje, w drugim przypadku ;)

Tak poza tym, czytając ogół tematu, wydaje mi się że wiele kłótni wynika tutaj z tego iż użytkownicy dzielą się na dwie podgrupy. Jedna z nich rozumie jakie sa zalety tego systemu oraz przegrała nieraz będąc o te przegrane mądrzejsza, natomiast drudzy nie do końca rozumieją przeczywiste zalety tego systemu i/lub nie przegrali na tyle by zrozumieć wiele rzeczy. Pierwsi chcą tłumaczyć drugim, drudzy dalej robią swoje i tak koło się nakręca.
???? dokładnie tak.

@Hank
jak zobaczyłem termalicę z zabrzem, to nie wiem czy trollujesz, czy serio to zaznaczyłeś do gry ????

arni87 52

arni87

Użytkownik
Złapał ktoś zakładkę w meczu Leverkusen? Ja jestem po za domem i gram na telefonie. Przy 3 jak dawałem kręciło się i zablokowali Ajj szkoda.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
no ja własnie też dawałem i akurat po 4 sekundach padł gol...

Co do meczu bayernu gram do 2 bramki
na 6 meczy zagranych póki co 3 zakładki i 2 mecze w trakcie ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Widzę, że wielu przepadła zakładka na Levrkusen. Nie wiem czy tak robicie, ale ja zazwyczaj jak już jest kurs 2,62 zaznaczam sekcję i wpisuję stawkę i czekam aż wskoczy 3,00 dwa kliknięcia i już się stawia pewnie to jest tylko kilka sekund ale przy graniu tym systemem bardzo istotne kilka sekund. Nie zawsze się tak da bo grając 3-4 mecze w tym samym czasie wszystkiego się nie da dopilnować.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
@Hank
jak zobaczyłem termalicę z zabrzem, to nie wiem czy trollujesz, czy serio to zaznaczyłeś do gry
Powiem że po cichu liczylem tam nawet na over 2.5 ;)
Nie postawilem i sądziłem że prędzej Górnik więcej strzeli, ale to dobrze że bawie się w typowanie liczby bramek a nie kto je strzeli ????

Do góry Bottom