>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

cock 756

cock

Użytkownik
Bardzo, bardzo mocno mam ochotę wejść w mecz Lorient - Bastia o 17:00 - gospodarze od kwietnia br nie strzelili gola na własnym stadionie... Hm?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Orenx69 bet dnia czyli PSV już przepuściłeś jeśli nadal masz tak słaby bank to proponuję zagrać tylko te dwa mecze:
Wolfsburg-Eintracht
PSG-Ajaccio
Jeśli ktoś widzi coś złego w tych dwóch meczach dla Orenx69 śmiało pisać bo nie chciał bym, żeby się wyzerował.

O 0

orenx69

Użytkownik
xxxx1234 tez tak myslalem zeby zagrac ???? PSG po ciezkim meczu w 1 kolejce bedzie chcialo zaszalec a &quot;wilki&quot; zawsze sa mocne u Siebie ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Co do PSG w pierwszej kolejce ten mecz skończył by się zupełnie innym wynikiem gdyby PSG nie złapało czerwonej kartki w pierwszej połowie.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jak mnie ta 2 niemiecka doprowadza do szału jak tylko zacznę grać to męczarnie i bramki w końcówkach jak odpuszczę to do 30 minuty i to zakładkami. Nie mogę tego cholerstwa rozpracować ????

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Łooo matko jak Ty to mogles zagrac :razz:
Z Ruskich to czasami tylko zagram Zenit i CSKA Moskwa.
Ale z tego co widze to lubisz czuc moc adrenaliny ????
Wiesz co to nie był taki głupi typ patrząc na H2H oczywiście na koniec to wiadomo jak się zakończy :p
wczoraj byłem na +174J
dziś póki co -58J
utrecht gram x2
zastanawiam się czy nie grać meczu arsenalu też x2 co myślisz?
W planie mam dobić do + 50J dziś więc gdzieś muszę zaszaleć ????

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Za 30 min gra jeszcze getebork z hacken i tu jeśli będa zakłądy to uderzam mocniej

I nalezy pamiętać że dziś jest puchar włoch

Jako tako to nie widzę coś w meczu arsenalu gradu bramek przez to gram standardowo

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Z Rosji tak jak napisał Yamakasi Zenit i CSKA (CSKA bardzo mocna u siebie) i czasami Dynamo Moskwa o reszcie to można zapomnieć.
Co ciekawe zauważyłem CSKA ma jakieś problemy z koncentracja po strzeleniu bramki w tym sezonie bardzo często gdy strzelą dosłownie w przeciągu 2-3 minut tracą bramkę.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Z Rosji tak jak napisał Yamakasi Zenit i CSKA (CSKA bardzo mocna u siebie) i czasami Dynamo Moskwa o reszcie to można zapomnieć.
Co ciekawe zauważyłem CSKA ma jakieś problemy z koncentracja po strzeleniu bramki w tym sezonie bardzo często gdy strzelą dosłownie w przeciągu 2-3 minut tracą bramkę.
No niby mam w planie zagranie dzisiejszego dynama jeszcze ale kurde coś mnie zniechęciło ostatnie 0:0

O 0

orenx69

Użytkownik
Pomoze mi ktos ze stawkowaniem ? Niemam pojecia jak grac :/ ciagle po moich obliczeniach bede na minus z takim buzdetem... mam mniej wiecej te 60-70 zl na gre :/ ????

firel 142

firel

Użytkownik
Pomoze mi ktos ze stawkowaniem ? Niemam pojecia jak grac :/ ciagle po moich obliczeniach bede na minus z takim buzdetem... mam mniej wiecej te 60-70 zl na gre :/ ????
Uzbieraj chociaż 87zł, inna kwestia ze przy braku skutecznosci równej 100% przez pierwsze kilkadziesiąt meczy i tak to stracisz

Do góry Bottom