Łooo matko jak Ty to mogles zagrac :razz:a ja czekam na bramke w meczu ruskiej ligi i chyba się nie doczekam :/
Wiesz co to nie był taki głupi typ patrząc na H2H oczywiście na koniec to wiadomo jak się zakończyŁooo matko jak Ty to mogles zagrac :razz:
Z Ruskich to czasami tylko zagram Zenit i CSKA Moskwa.
Ale z tego co widze to lubisz czuc moc adrenaliny ????
Co do Arsenalu niech wypowiedza sie eksperci bo ja im nie wierze.zastanawiam się czy nie grać meczu arsenalu też x2 co myślisz?
No niby mam w planie zagranie dzisiejszego dynama jeszcze ale kurde coś mnie zniechęciło ostatnie 0:0Z Rosji tak jak napisał Yamakasi Zenit i CSKA (CSKA bardzo mocna u siebie) i czasami Dynamo Moskwa o reszcie to można zapomnieć.
Co ciekawe zauważyłem CSKA ma jakieś problemy z koncentracja po strzeleniu bramki w tym sezonie bardzo często gdy strzelą dosłownie w przeciągu 2-3 minut tracą bramkę.
Uzbieraj chociaż 87zł, inna kwestia ze przy braku skutecznosci równej 100% przez pierwsze kilkadziesiąt meczy i tak to straciszPomoze mi ktos ze stawkowaniem ? Niemam pojecia jak grac :/ ciagle po moich obliczeniach bede na minus z takim buzdetem... mam mniej wiecej te 60-70 zl na gre :/ ????