>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

firel 142

firel

Użytkownik
Sledze watep od nie dawna, a pozatym jestem nowy w tych sprawach :zoltakartka: Jakos mi sie niechce wierzyc zeby przy 70 minucie byl kurs 3... Prosze o pomoc bo stoje w miejscu z tabelką :-(
TEN SYSTEM TO NIC INNEGO JAK OVER 0,5GOLA Z TYM ŻE WYGRYWAMY WIĘCEJ NIŻ JAKBY STAWIAĆ PRZEDMECZOWO OVER 0,5.
A Ty stawkujac na staly zysk wcale tego nie uzyskujesz.

S 440

straszaksam

Użytkownik
orenx, Ty naprawde nie potrafisz sobie poradzić z tymi pytaniami, które zadajesz, czy celowo piszesz, żeby wzbudzić swoją uwagę?
Nie chce Ci się wierzyć w kurs @3... no to nie wierz, tylko to sprawdź, jak to taki problem dla Ciebie. A ustalenie stawek to kilkadziesiat sekund liczenia maksymalnie. Zrób samemu chociaż cokolwiek, bo Ty umrzesz w zyciu :razz:

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
orenx, Ty naprawde nie potrafisz sobie poradzić z tymi pytaniami, które zadajesz, czy celowo piszesz, żeby wzbudzić swoją uwagę?
Nie chce Ci się wierzyć w kurs @3... no to nie wierz, tylko to sprawdź, jak to taki problem dla Ciebie. A ustalenie stawek to kilkadziesiat sekund liczenia maksymalnie. Zrób samemu chociaż cokolwiek, bo Ty umrzesz w zyciu :razz:
Ale są też tacy którym się nic nie chce i najlepiej by było jakbyśmy jeszcze wygrali za niego ????

Najlepszą nauką jest przegrać pieniądze lub... grać na sucho ;)

O 0

orenx69

Użytkownik
Spokojnie Straszak juz wlasnie koncze swoje obliczenia i tabelke. :grin: Mam nadzieje ze nie tylko ja z tego skorzystam.

Wrzucam tabelke ???? Prosze o krytyke ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Bezsensowne jest łapanie kursów wyższych niż 3.
Poza tym ewetualny zysk powinien rosnąć stopniowo, wraz z dalszymi minutami meczu, a wiąże się to z coraz mniejszą szansą na złapanie zakładki i najprościej ujmując, trzeba to &#39;wynagrodzić&#39;, większą wygraną z jednego progu.
Nie do zaakceptowania jest fakt zysku 3,90zł na 6 progu, przy 2,00zł na 5 progu, nie mówiąc już o tym, że u Ciebie zysk zmniejsza się wraz z rozwojem spotkania.
Popełniasz błąd, który ja też popełniałem jako początkujący - za bardzo przeszacowujesz szansę wystąpienia gola w 1 połowie i przypisujesz temu zbyt dużą wagę.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
O ja pierdziuuu ????
Człowieku jak chcesz zarabiać po 2 zł i to z takim ryzykiem to załóż sobie lokate w banku na to samo wyjdzie
licz wszędzie kursy jako 3
Straszak ma racje i posłuchaj go albo idź do banku po lokate
Jak mecz ryzykowny to gram tak: (licząc wszędzie kurs jako 3)
1-1-2-3-5-8-13-21-34
Jak pewniak taki to:
1-2-3-5-8-13-21-34-55 lub wielokrotność tego

O 0

orenx69

Użytkownik
Kursy sa wpisane takie jak przy ostatniej minucie danego progu byly w meczu Man City - Chelsea. Co do mnożenia danej stawki to jeszcze bede to ustawial. A gram takie male kursy bo nie stac mnie na wiecej narazie. Mam teraz 80 zl na gre po meczu &quot;wilków&quot; z Frankfurtem. Mozecie krytykować dalej ???? Ale kazdy jakos zaczynal, tak ?
Pozdro!

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Kursy sa wpisane takie jak przy ostatniej minucie danego progu byly w meczu Man City - Chelsea. Co do mnożenia danej stawki to jeszcze bede to ustawial. A gram takie male kursy bo nie stac mnie na wiecej narazie. Mam teraz 80 zl na gre po meczu &quot;wilków&quot; z Frankfurtem. Mozecie krytykować dalej ???? Ale kazdy jakos zaczynal, tak ?

Pozdro!
Nie odbieraj tego jako krytyki bo my chcemy zmusić Cię do myślenia bardziej samodzielnego nikt nie negował Twoich pytań dopóki nie zacząłeś pytać o każdą pierdołę :cool:

Każdy chyba tu sobie życzy wygranych i my Tobie też żebyś nie myślał że mamy powód do radości z twoich przegranych...

masz 80 zł faktycznie jest to mało więc Firel Ci podał chyba stawkowanie a jak nie masz na pełne to zacznij np od 10 min i dobieraj bezpieczniejsze mecze dopóki nie zgromadzisz większego kapitału. Przy grze w danym meczy nie czekaj aż kurs wzrośnie powyżej 3.0 bo tracisz szanse na zakładki ;)

O 0

orenx69

Użytkownik
Nie odbieraj tego jako krytyki bo my chcemy zmusić Cię do myślenia bardziej samodzielnego nikt nie negował Twoich pytań dopóki nie zacząłeś pytać o każdą pierdołę :cool:

Każdy chyba tu sobie życzy wygranych i my Tobie też żebyś nie myślał że mamy powód do radości z twoich przegranych...

masz 80 zł faktycznie jest to mało więc Firel Ci podał chyba stawkowanie a jak nie masz na pełne to zacznij np od 10 min i dobieraj bezpieczniejsze mecze dopóki nie zgromadzisz większego kapitału. Przy grze w danym meczy nie czekaj aż kurs wzrośnie powyżej 3.0 bo tracisz szanse na zakładki ;)
Rozumiem Was doskonale ale najezdzacie na mnie tak jakbym sam chcial zle ???? Probuje sam ogarnac zebyście nie mowili ze na gotowca czekam ???? bede stawkowal tak: 1 -&gt; 2 -&gt; 2,8 -&gt; 3,92 -&gt; 7,06 -&gt; 10,58 -&gt; 15,88 -&gt; 23,81. Trafiajac niezaleznie na jakim progu bede zawsze te 4 zl do przodu... Od czegos trzeba zaczac. Obym nie trafil na 0-0 bo bedzie bankrut ???? Jeszcze jakies zastrzezenia? To piszcie..

bauvan 34

bauvan

Użytkownik
Popełniasz błąd, który ja też popełniałem jako początkujący - za bardzo przeszacowujesz szansę wystąpienia gola w 1 połowie i przypisujesz temu zbyt dużą wagę.
Poruszyłes tutaj drugi (poza stawkowaniem) kluczowy czynnik, który wg mnie decyduje o efektywności graniem tym systemem. Nie wiem, czy którykolwiek uczestnik tych dyskusji zadał sobie trud zrobienia statystyk częstości zdobycia pierwszego gola w poszczególnych przedziałach czasowych (ja gotowych nie znalazłem nigdzie - wszędzie podawane są ilości bramek bez rozróżnienia, czy była to pierwsza, czy kolejna, zdobycia goli, a nas interesuje wyłącznie PIERWSZY gol w meczu.
Jesli ktos byłby zainteresowany popracowaniem nad tym, zapraszam na PW

O 0

orenx69

Użytkownik
Bauvan mam taka podobna strone ale nie wiem czy to Ci w czym pomoze ???? Tam jest podany procent goli w danym przedziale czasowym jaki strzela dana druzyna ;) Napisz na PW maila czy cos to Ci to wysle ( ja nie moge pisac PW bo mam 0 postow ???? )

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Cock jak chce się wygrywać obstawiając mecze to trzeba je oglądać, a statystykami się po prostu wspierać i tego chyba każdy typer jest świadomy.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Poruszyłes tutaj drugi (poza stawkowaniem) kluczowy czynnik, który wg mnie decyduje o efektywności graniem tym systemem. Nie wiem, czy którykolwiek uczestnik tych dyskusji zadał sobie trud zrobienia statystyk częstości zdobycia pierwszego gola w poszczególnych przedziałach czasowych (ja gotowych nie znalazłem nigdzie - wszędzie podawane są ilości bramek bez rozróżnienia, czy była to pierwsza, czy kolejna, zdobycia goli, a nas interesuje wyłącznie PIERWSZY gol w meczu.
Jesli ktos byłby zainteresowany popracowaniem nad tym, zapraszam na PW
Ja robiłem na własne potrzeby dawno temu i miałem mnóstwo wyników i wniosek jest jeden, bardzo prosty... nie ma zadnych zaleznosci, wytycznych i zadnego wyraznego piku, nic. Przy odpowiedniego duzej próbie (łącznie zapisałęm sobie chyba ponad tysiąc spotkań, co uznałem za dość reprezyntatywną próbę), wyniki układały się tak, że kursy są dobrze wyważone. Wszystko oczywiście zależy od naszych wyborów, ale ogólnie zrobienie takich statystyk nie ma żadnego sensu, bo każdy wybierze ostatecznie inne spotkania, każdy mecz jest inny (nawet tych samych druzyn, w tych samych skladach, w niewielkim odstepie czasowym!) i ogólnie mówiąc - zbyt dużo niezależnych od siebie, niewiadomych czynników, żeby móc opracować zależność i nastawić się na odpowiedne stawkowanie, uzyskując największy zysk w okreslonych przedziałach czasu... podsumowując - najlepiej trzymać się tradycyjnej metody, mającej uzasadnienie matematyczne (nie statystyczne!) i nie kombinować, bo w dłuższej perspektywie raczej narobicie sobie więcej szkody, niż pożytku, pomijając nową wiedzę ;)
także to też mam już za sobą i ogólnie, wątpię, żebym czegoś kiedyś nie przerobił i żeby ktoś mnie czymś zaskoczył (chociaż bardzo chciałbym zostać zaskoczony ???? )
Statystyka to niewdzięczne narzędzie. Pomocne ale potrafiące skłamać w najmniej oczekiwanym momencie.
Połowicznie mogę się zgodzić, bo to co mowisz jest zwykle prawdą, choć nie zawsze... w naszym przypadku niestety nie wystarczy odpowiednio duża próba, bo mamy też czynnik psychologiczny, czy też po prostu ludzki (indywidualny dobór spotkań czy też stawkowania i jego stopniowanie) i tego się nie ominie i opieranie się na statystykach, gdzie główną rolę gramy my sami, jest bardzo nierozsądnym pomysłem.

a wy, którzy nie znacie się aż na tyle na statystyce, to poczytajcie mądre książki, albo po prostu uwierzcie mnie czy tam komuś innemu, kto coś tam ogarnia :razz:

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Kilka spostrzeżeń po obejrzanych meczach dzisiaj wczoraj i pierwszej kolejce w Holandii:

-Benfica to są leniwe dziady, którym się nie chce nawet biegać jakim oni cudem strzelili te 4 bramki od 77 minuty do końca to ja nie wiem. Na teraz to strach to ruszać dzisiaj się udało ja odpuściłem po trzech progach żałuje, że nie zrobiłem tego po pierwszym

-Feyenoord 0 pomysłu na grę kopanina ja w A klasie od jakiegoś czasu są na mojej czarnej liście, a dzisiaj coś mnie podkusiło, żeby jednak spróbować ten zagrałem do końca sam nie wiem dlaczego no i fartem się udało.

-PSV spokojnie do grania co prawda dwaj rywale z dolnej części tabeli na początek ale stwarzają dużo sytuacji i myślę, że będą dużo strzelać tak jak w poprzednim sezonie

-ADO Den Haag pozytywnie mnie zaskoczyła ta drużyna w pierwszych dwóch meczach nie boją się silnych rywali wychodzą i grają jak by to oni byli faworytem i stwarzają sobie sporo sytuacji strzeleckich co widać po wynikach. Warto zwrócić na nich uwagę wybierając mecze z Holandii.

Do góry Bottom