>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 0

sarna2318

Użytkownik
Grałem na 3 gola w meczu MU-Club Brugge z nadzieją na wygraną, aż tu nagle bet365 zablokował możliwość obstawiania bramki &quot;do 50 minuty&quot; przy kursie 2.75... Pech chciał, że akurat wpadła bramka przed przerwą ...

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
I tu rodzi się pytanie - grać czy nie grać dalej Lazio - Leverkusen ?
Sytuacje były, żadna z drużyn się raczej nie muruje.. trochę szczęścia brakło z tymi słupkami..

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No ładnych pare stówek poszło w eter. Wyślę sędziemu fakturkę. Dobrze że Lazio wbiło, zwłaszcza że kursy były tak dobre że nawet zaszalałem i złapałem na ostatnim progu 3.25

arni87 52

arni87

Użytkownik
Byłem tak wku.....y po tym golu nie uznanym, po chwili jeszcze ta setka zmarnowana. A jak widziałem, jak biegnie z tą piłką sam przeciw 3 obrońcom to jeszcze bardziej się zagotowałem, a po chwili banan na buzi i wielkiee niedowierzanie ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Mecz siadl ale baran z choragiewka pozbawil nas konkretnych pieniedzy powinien go ktos zlapac i mu ja wsadzic w cztery litery. Ja tez sie zagapilem i zlapalem 3,25 na otarcie lez ????
Sory za brak polskich znakow ale jestem juz w pracy, a tu komuter ich nie posiada.

S 2

sirmajkel

Użytkownik
Dawno się tak nie denerwowałem. Dobrze, że wreszcie wpadła bramka. Zdziwienie, że dla Lazio, ale na szczęście to dla nas bez róźnicy :razz:. Co do spalonego - powtórka niestety pokazała, że sędzia miał rację. Piłka odbiła się od łydki i zmieniła tor lotu. Mimo wszystko szkoda zakładki :;/:

arni87 52

arni87

Użytkownik
Caranthir ciężko coś na prawdę napisać o Żydkach. Co do Basel - jest to dość solidna drużyna, szczególnie u siebie bardzo mocna. Doświadczona także jeśli chodzi o europejskie puchary. Dziś wyjdą bardzo zmotywowani by zapewnić sobie jak najlepszy wynik przed rewanżem. A forma jest ????
Jak kursy będą kiepskie - gram Bramka Basel.
Ciekawie też dziś wygląda
Rapid - Szachtar

Do góry Bottom