>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

arni87 52

arni87

Użytkownik
Ogolnie wszystko do przerwy pozamiatane ????
Dobrze i o to chodzi :]
Szkoda, że nie zdecydowałem się grać Rapid - Szachtar no ale nie można już być pazernym :razz:
Mecz Basel pograłem większą stawką więc i tak jest dobrze ????

O 0

orenx69

Użytkownik
Graty wszystkim ???? Ja odpuscilem dzisiaj i wczoraj po klapie w poniedzialek :zoltakartka: Moze cos jutro by sie udalo wygrac ???? trzeba sie odkuć...

S 2

sirmajkel

Użytkownik
No i Basel bramka. Jeśli ktoś zagrał na bramkę Basel fajna zakładka wpadła. Czas coś na jutro wybrać ;)
mówisz o drugiej bramce, prawda? bo już podczas pierwszej liczyłem na zakładkę, ale się zbierali jak sójki za morze i wpadła w 31&#39; ????

arni87 52

arni87

Użytkownik
mówisz o drugiej bramce, prawda? bo już podczas pierwszej liczyłem na zakładkę, ale się zbierali jak sójki za morze i wpadła w 31&#39; ????
Tak o drugiej bramce. Bo pierwsza wpadła 30&#39;02 niestety. Cóż ważne, że do przodu ;)
A ta druga bramka o której mowa - to Basel strzeliło co polecałem by grać ich na gola.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Na dziś dwa mecze za większą stawkę
Ajax - Jablonec (bramka Ajax) ✅
Sparta - Thun zakładka ✅✅
Do przemyślenia
Liberec - Hajduk

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ajax dzisiaj mam w planie trochę grubiej atakować. Bo w przypadku LE trzeba jeszcze myśleć o tym kto chce tam grać, a kto traktuje te rozgrywki jak &quot;kule u nogi&quot;. O motywacje Ajaxu się nie martwię to jest młoda drużyna, która musi się ogrywać w europejskich pucharach i De Boer na pewno ma tego świadomość.
Dortmund dzisiaj bez M Reusa (dostał wolne na ten mecz), Piszczka (kontuzja), Błaszczykowskiego (on nie jest brany pod uwagę przez trenera i chyba musi szukać nowego klubu).
Jeśli tak ważny zawodnik jak Reus dostaje wolne to trzeba się zastanowić czy ta motywacja w Dortmundzie jest.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ajax bije głową w mur ale pomału się ten mur zaczyna kruszyć. Liczę, ze w drugiej połowie uda się złapać fajną zakładkę.
Niestety zakładki brak.

O 0

orenx69

Użytkownik
Ajax bije głową w mur ale pomału się ten mur zaczyna kruszyć. Liczę, ze w drugiej połowie uda się złapać fajną zakładkę.

Niestety zakładki brak.
Zakladki brak ale weszlo. Ja juz mialem cieplo... prawie caly buzdzet by sie poszedl..???? masakrycznie slaby mecz ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Orenx jeszcze mecz się nie skończył. Ciekaw jestem jaki typer zagrał by dzisiaj Borussię po kursie 1.16, która jest jedną wielką niewiadomą tego sezonu.
Destro mam nadzieję, że jednak pograłeś Turków. Jednak bramka nieuznana.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Tak z ciekawości, zwrócił ktoś uwagę czy były minutówki na Slovan z Hajdukiem?

@pusty, dzięki.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Do góry Bottom