Dobrze i o to chodzi :]Ogolnie wszystko do przerwy pozamiatane ????
mówisz o drugiej bramce, prawda? bo już podczas pierwszej liczyłem na zakładkę, ale się zbierali jak sójki za morze i wpadła w 31' ????No i Basel bramka. Jeśli ktoś zagrał na bramkę Basel fajna zakładka wpadła. Czas coś na jutro wybrać
Tak o drugiej bramce. Bo pierwsza wpadła 30'02 niestety. Cóż ważne, że do przodumówisz o drugiej bramce, prawda? bo już podczas pierwszej liczyłem na zakładkę, ale się zbierali jak sójki za morze i wpadła w 31' ????
No tak. Przeważnie jak idzie masówka to jest wtopa. No ale bramkę powinni strzelić co innego dawać na cały mecz - zwycięstwo Ajaxu :razz:To dzisiaj leci masówka na Ajax :razz:
Zakladki brak ale weszlo. Ja juz mialem cieplo... prawie caly buzdzet by sie poszedl..???? masakrycznie slaby mecz ????Ajax bije głową w mur ale pomału się ten mur zaczyna kruszyć. Liczę, ze w drugiej połowie uda się złapać fajną zakładkę.
Niestety zakładki brak.
Wazne ze weszlo. A gra Ajaxu tez mi sie nie podobala ????Zakladki brak ale weszlo. Ja juz mialem cieplo... prawie caly buzdzet by sie poszedl..???? masakrycznie slaby mecz ????
Wakacjują się jeszcze ???? i pomyśleć ile osób kupony potraciło :grin: niech dalej graja 1 X 2Odpuszczę chyba Fenerbahce jak do 60 min nie strzelą.
I ja się pytam - co wyprawia ta Borussia? ????