>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Mrozik chcesz grać dalej te same mecze?
Ja nie kumam waszej filozofii system jest lepszą wersją over 0,5. Jak jesteś pewny, że w meczu będą 2 bramki 3 bramki itd... To dlaczego nie zagrasz na rynku przed meczowym over 1,5 over 2,5 itd.... przecież lepiej na tym wyjdziesz.

M 0

_mrozik_

Użytkownik
nie chce grac i nie gram,ale zawsze jak tak szybko padaja bramki to zastanawiam sie czy ryzykowac jeszcze czy odpuscic.w tym przypadku odpuszczam,dzis za duzo nerwow,ale w sumie dzien na duzy +

cock 756

cock

Użytkownik
Teraz pytanie czy grac dalej
Ja nie kumam waszej filozofii system jest lepszą wersją over 0,5
nie chce grac i nie gram
jak tak szybko padaja bramki to zastanawiam sie czy ryzykowac jeszcze czy odpuscic
Mrozik - nie przeginaj ani z fartem ani cierpliwością. ;) Zero dyscypliny i czytania ze zrozumieniem. Co ma Was tu &quot;karmić&quot;? Gol. A do tego realna szansa zakladki. Mało Panie?
Tymczasem da się przeczytać o przegięciu lekkim - czyli gol drużyny A, albo przegięciu w złym kierunku po stosunku już całkiem, czyli gram następnego gola...

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Dziś niestety mimo 2-3 zakładek na całkiem całkiem poziomie, 2 bezbramkowe remisy i czekam do 5-eto września aż będę mógł znowu zasilić konto funduszem tzw. na przyjemności. Dawno nie wypłukałem się w tak szybkim tempie jak dziś - uczcie się na moich błędzach i jak najwyższych wygranych życzę ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
ja za to nie rozumiem was, czemu gracie mecze w ligach, które się dopiero rozpoczęły ;)
no a granie grubiej, to już jest w ogóle nie do przyjęcia.
Jeszcze zrozumiałbym nowe osoby, ale Ci, którzy grają tak samo długo jak i ja, albo i dłużej to ciężko mi to pojąć. Wiele razy się mówiło, że najlepiej co najmniej odczekać 2-3 kolejki i zobaczyć, jak dany zespół będzie sobie radził w lidze, bo sparingi czy rozgrywki przed sezonem nie są jakimkolwiek wyznacznikiem ;)
Dlatego też dziś, mimo że jest wiele fajnych spotkań teoretycznie, jak ten Dortmundu, Feyenoordu czy Ajaxu, to ja ich nie pogram raczej, a jak już to za bardzo drobne pieniądze.
Polecam natomiast i prawie na pewno zagram:
Odd-Viking
Vålerenga-Molde
Los Angeles Galaxy-New York City
+ troszke ryzykowniej
Rosenborg-Mjondalen
Esbjerg-Midtjylland

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Straszak jak można napisać, że Feyenoord jest fajny przecież oni grają &quot;lipę&quot; już od poprzedniego sezonu i nic się w tym temacie nie zmieniło.
Nie żebym się czepiał, ale kto w piątek napisał &quot;ja też grałem PSG&quot;, a dzisiaj piszesz &quot;czemu gracie mecze w ligach,które się dopiero rozpoczęły&quot;
Wczoraj też złapałem 2x 0-0 w Anglii ale praktycznie udało mi się to odrobić zostało -74j. Gdybym nie obniżył stawek to wyszedł bym na 0 może lekko na +. Ja mam trochę inną filozofię jak większość typerów po przegranej nie gram jeszcze grubiej, a obniżam stawki uważam, że człowiek działa pod wpływem emocji i z chce jak najszybciej odzyskać straty, a to zazwyczaj kończy się źle.

cock 756

cock

Użytkownik
Nie ma znaczenia kto jak gra - przecież naprzeciw staje ktoś, kto teoretycznie ma obnażyć i wykorzystać bezwzględnie słabości przeciwnika. O to idzie w sporcie. Jeden gol. Tylko gol. Esencja tego sportu... A robicie sobie sami pod górkę, że kolejny albo ktoś, bez względu na kolejkę, osłabienia itp.
Cienko, grubo - dywersyfikacja - nie nosi się wszystkich jaj w jednym koszyku, ani w portfelu przy sobie dorobku swojego życia!
Snajper mierzący sobie sam w usta. Brawo. Ale i tacy są potrzebni...
Thun - Vaduz, by nie robić OT.

emm 99

emm

Użytkownik
Panowie, wg mnie wszyscy macie troche racji.. do ManU nie mialem przekonania, grali w tygodniu. Co do Valencii to pierwszy mecz, dlatego mial on byc zagrany przeze mnie delikatnie, okazalo sie ze polowy z tych meczy co podalem nie zagralem bo mnie po prostu nie bylo.

Dzis dla mnie jak najbardziej do grania cala angielska Premier League (najmocniej chyba Chelsea, no bo kiedy wystartuja?! )
14:30
Nijmegen - Ajax [brak minutowek :eek: ]
15:30
Valerenga - Molde

@
W takim razie, byc moze na spokojnie ogladne ta Chelsea.. ;)
eh.. 2x zakladka....

Otrzymane punkty reputacji: +2
arni87 52

arni87

Użytkownik
Po głębokich przemyśleniach zagram dziś
Lech - Piast ✅
Everton - Manchester City Piękna zakładka ???? ✅✅
Monchengladbach - Mainz ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 2

sirmajkel

Użytkownik
Też długo myślałem. Chyba dziś obiorę taki plan gry:
15:30 - VÅLERENGA - MOLDE ✅
16:45 - FEYENOORD - VITESSE
lub, bo dwóch nie dam rady
17:00 - EVERTON - MANCHESTER CITY ✅ zakładeczka
i w zależności od tego co się wydarzy w ciągu dnia
21:00 - LA GALAXY VS. NEW YORK CITY

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 440

straszaksam

Użytkownik
Straszak jak można napisać, że Feyenoord jest fajny przecież oni grają &quot;lipę&quot; już od poprzedniego sezonu i nic się w tym temacie nie zmieniło.
Nie żebym się czepiał, ale kto w piątek napisał &quot;ja też grałem PSG&quot;, a dzisiaj piszesz &quot;czemu gracie mecze w ligach,które się dopiero rozpoczęły&quot;
Wczoraj też złapałem 2x 0-0 w Anglii ale praktycznie udało mi się to odrobić zostało -74j. Gdybym nie obniżył stawek to wyszedł bym na 0 może lekko na +. Ja mam trochę inną filozofię jak większość typerów po przegranej nie gram jeszcze grubiej, a obniżam stawki uważam, że człowiek działa pod wpływem emocji i z chce jak najszybciej odzyskać straty, a to zazwyczaj kończy się źle.
Już wyjaśniam ;)
Najpierw odnośnie Feyenoordu - otóż widzisz, ja uważam, że lipę to oni grali w pierwszej połowie zeszłego sezonu i była to lipa w ataku. Innym problemem były ich gra w kratkę + granie meczów wyjazdowych &quot;aby dograć&quot;, bez jakichkolwiek chęci na stworzenie sytuacji i w ogole wyglądało to strasznie niemrawo. Nie mniej, poprawili się, a poza tym, uważam, że u siebie nigdy nie grali kiepsko, nawet jak im gorzej szło, co m.in. pokazuje wygrana z PSV w poprzednim sezonie... to chyba nie przypadek i o czymś świadczy i nie szło im chyba cały sezon tak tragicznie, skoro zresztą zdobyli 4 miejsce w końcowej klasyfikacji, hm?
No i co do tego meczu, w zasadzie ważniejszy argument, dlaczego grać... Vitesse ???? mało kiedy zawodzą, a na wyjazdach to już ich gra w obronie jest kompletnie niepoukładana i chaotyczna.
Nie namawiam, bo sam nie będę tego grał z wymienionego wcześniej powodu, ale na pewno jest to mecz &#39;kuszący&#39;.
Teraz co do PSG... pominąłeś pewien fragment mojej wypowiedzi wcześniej ????
ja ich nie pogram raczej, a jak już to za bardzo drobne pieniądze.
W przypadku PSG było podobnie. Uznałem, że warto spróbować, tym bardziej po takich kursach, jakie były, a pograłem to naprawdę drobnicą, tak jak napisałem.
A tu zwróciłem uwagę na poprzednie posty, bo piszący je, pokładali chyba zbyt duże nadzieje (i stawki), na tak wczesną fazę rozgrywek ligowych.

Jeszcze co do ostatniej części Twojej wiadomości - zwykle zmniejszanie stawki po przegranej, jest tak samo złe, jak jej zwiększanie ;)
i co do grania pod wpływem emocji - chyba głównie przez to przegrywamy. Ja będąc w jakimś skrajnym nastroju, raczej w ogóle odpuszczam sobie obstawianie czegokolwiek, pamiętając, że w przeszłości topiłem kasę i podejmowałem głupie decyzje przez to, najczęściej.

cock 756

cock

Użytkownik
Bingo!

Stan emocjonalny, stan psychiczny, zmęczenie, podzielność uwagi - klasyka. W całej tej klasyce brakuje tylko KONSEKWENCJI, trzymania się reguł. Choć i to nie do końca jest słuszne, bo skoro elastyczność jest wskazana, to nieszablonowość staje się ułańską fantazją.

Dla mnie to proste, np: nie grać z komórki, dla innych gra z komórki to cud techniki... Obiad, rodzina, wyjście z domu, spacer i co? Gra w telefonie. ????

Wszyscy zdają się zapominać, że porażka jest wpisana w zabawę oraz, że mocniej nie znaczy pewniej. Dziś nie myślą o jutrze, jutro będą wspomiać wczoraj jak mieli...

emm 99

emm

Użytkownik
Łoooo City, a już miałem rękę w nocniku... bo oczywiscie zagralem drugiego gola tam gdzie nie padl ????...

Do góry Bottom